Vyhrali ste niekde 10.000€ a viac?
Ahojte. Vyhrali ste niekde vyššiu sumu napr od 10.000€ a vyššie? V noci sa mi snívalo že som vyhrala 200.0000 a hneď som kúpila dom😀
@dettilv prajem tí to👍
@magdalienka11 no len nehrám na ničom tak bez šance😀ale sen bol aj tak dobrý 😀
moj svokor vyhral 126 tis v nahodných čislach 🙂 škoda že si ich nestihol ani užiť..
Mne sa snívalo, že som vyhrala auto - akurát som mala žreby z Coop jednoty, kde výhra auto, všetky som poctivo vypísala. A aj tak nič 🙂
dom za 200t , fuu nejaký lacný
ja som raz vyhrala cca 200-300€ viac nie
moj svokor vyhral 126 tis v nahodných čislach 🙂 škoda že si ich nestihol ani užiť..
@natalia328 tak hadam ste uzili aj za neho☺️🫣
@natalia328 tak hadam ste uzili aj za neho☺️🫣
@majlo1234 samozrejme, že dal aj deťom ale zvyšok ostal svokre 🙂
Ake je čislo 200.0000 - 200 tisic, či 2 miliony si myslela?
Ano vyhrali sme oveľa viac ako 10 000 €
zatial nie, ale raz mi prislo na ucet 16 000 eur
Pošli sms napr do radia Expres, v piatok sa hrá o 106tis. Lebo kto nehrá, nevyhrá a sen je len sen. Ja som vyhrala vyssiu sumu vo vianočnej lotérii, pred viac rokmi. Aj tak moja najväčšia celoživotná výhra sú moje 2 zdravé dcéry.
Pošli sms napr do radia Expres, v piatok sa hrá o 106tis. Lebo kto nehrá, nevyhrá a sen je len sen. Ja som vyhrala vyssiu sumu vo vianočnej lotérii, pred viac rokmi. Aj tak moja najväčšia celoživotná výhra sú moje 2 zdravé dcéry.
@zuzana2910 krasne napisane ❤
@anonym_1cac0b ďakujem Ti.
@zuzana2910 moja mala ma cukrovku, takže mi je luto že take niečo napísať ja nemožem 😢
Neviem, či som vôbec niekedy viac ako 10 eur vyhrala 😀 Ja väčšinou tak euro na žrebe 😀
@natalia328 ''aspon podedili''
Ake je čislo 200.0000 - 200 tisic, či 2 miliony si myslela?
Ano vyhrali sme oveľa viac ako 10 000 €
@hellwant aka sutaz?
ja max 70 euro tusim. a to mam kopec nestastia v zivote, tak to nie je pravda, ze by sa raz malo stastie na mna usmiat.
Ja som vyhrala, ale nemám spočítané. Tým, že netypujem, nekupujem žreby, ani inak nemíňam peniaze na stávky rôzného druhu.
@anonym_b1d05d Loto : Joker
@hellwant wau. ale podaval si asi cely zivot ze? ja som podavala roky a prt. max 20 euro
@hellwant wau. ale podaval si asi cely zivot ze? ja som podavala roky a prt. max 20 euro
@anonym_b1d05d nie 5 rokov asi do vyhry a iba necele 2 roky intenzivnejsie cez apku. Intenzivne myslim to, ze vtedy sa zrebovalo stredy a nedele, tak na kazdu stredu a nedelu posledne necele 2 roky pred vyhrou som mal 2 stlpce a joker.
@anonym_b1d05d nie 5 rokov asi do vyhry a iba necele 2 roky intenzivnejsie cez apku. Intenzivne myslim to, ze vtedy sa zrebovalo stredy a nedele, tak na kazdu stredu a nedelu posledne necele 2 roky pred vyhrou som mal 2 stlpce a joker.
@hellwant len to asi asi podaval viac riadkov ze? lebo pri jednom tipe je aka sanca...
Áno, manžel vyhral 15 tisíc raz. Ja nemám šťastie ani na jedno euro na stieracom žrebe, keď raz za 100 rokov kúpim 😅
@hellwant len to asi asi podaval viac riadkov ze? lebo pri jednom tipe je aka sanca...
@anonym_b1d05d podaval som 2 stlpce(riadky), ale ja som vyhral na Jokerovi, nie stlpcoch, tam mas iba jedno 6-cislie cisiel od 0 po 9, tam je sanca 1: 1 000 000.
Narozdiel od klasickeho Lota, kde mas 6 cisiel, ale od 1 po 49 - tu je pravdepodobnost ovela mensia ze vyhras 1 : 13 983 816
@anonym_b1d05d podaval som 2 stlpce(riadky), ale ja som vyhral na Jokerovi, nie stlpcoch, tam mas iba jedno 6-cislie cisiel od 0 po 9, tam je sanca 1: 1 000 000.
Narozdiel od klasickeho Lota, kde mas 6 cisiel, ale od 1 po 49 - tu je pravdepodobnost ovela mensia ze vyhras 1 : 13 983 816
@hellwant joker vsak generuje system ze? tam si cisla ty nevolis, ci sa mylim?
My sme vyhrali 10.000€ v prasiatku v žite pár rokov dozadu - skúšali sme vtedy manifestáciu a podarilo sa nám to za 3 mesiace 😅😅😅
@zuzana2910 moja mala ma cukrovku, takže mi je luto že take niečo napísať ja nemožem 😢
@anonym_1cac0b rozumiem. Držte sa.
@dettilv nie, moja najväčšia výhra bola 350€. Práčka ktora sa v záruke kazila každú chvíľu.
Komtryn ex raz vyhral auto suv-čko, tak chvíľu sa tešili že budú mať dve autá. Však keď on odchádzal na turnusy ona bol bez auta na materskej. Ale druhé auto museli predať aby vedeli zaplatiť dane z výhry.
Podobne pochodil aj bývalí kolega, ktorý vyhral širokulouhlý televízor v časoch keď stali ešte majland. Predal tú tv aby mal na dane a ešte roky sa sťažoval že hodnota výhry a suma za ktorú to predal bol sakra rozdielna
My sme vyhrali 10.000€ v prasiatku v žite pár rokov dozadu - skúšali sme vtedy manifestáciu a podarilo sa nám to za 3 mesiace 😅😅😅
@gabrielkamajeckka takze ste 3 mesiace kupovali vkuse prasa?

@dettilv prajem tí to👍