icon

Výpadok 365 a Tatra banky

10. dec 2025

Dievčatá je nejaký vypadok prosim, na webe nic, v apke nic, na blokaciach mi prd povedia kedze to je mimo a ja súrne potrebujem cosi zaplatiť no šľak ma trafi (poznámky co som robila doteraz si prosím odpustite) chcem len vedieť ci aj inym banky nejdu, dakujem 🙏

anonym_397425
10. dec 2025

ja som práve robila platby v 365 a zostalo to visieť ako čakajúce platby....tiež sa čudujem, že čo sa deje

petamich
10. dec 2025

A co konkretne ti nejde? Ja som sa prave prihlasila do aplikacie Tatry a 365ky a vyzera, ze normalne funguje.

Neprebieha prave normalna kazdodenna uzavierka? Byva v tomto case a byva cca. do 23:00-23:30.

autor
10. dec 2025
@anonym_397425

ja som práve robila platby v 365 a zostalo to visieť ako čakajúce platby....tiež sa čudujem, že čo sa deje

@anonym_397425 no toto a ja jebnuta este aj 2 platby ze asi som prvú nepotvrdila, nikde žiadne upozornenie, chudák na infolinke bol zúfalý zo mna aj ked ja dobre chápem ze to je len na blokádu ale ci náhodou cosi nevie

autor
10. dec 2025
@petamich

A co konkretne ti nejde? Ja som sa prave prihlasila do aplikacie Tatry a 365ky a vyzera, ze normalne funguje.

Neprebieha prave normalna kazdodenna uzavierka? Byva v tomto case a byva cca. do 23:00-23:30.

@petamich tak vzdy je upozornenie dopredu aj x hodin ze cosi bude aj to nie každý den, no mozno som si to len nevsimla ze to tak byva kazdy den aj bez oznamu po nejakych novych pravidlach alebo co🤦‍♀️..inac peti teda mam rada si so mnou julova terminovka 2021 ❤️ dakujem ze si mi dala nádej ze mi niekto nevykrada účet

klariska1
Autor odpoveď zmazal
autor
10. dec 2025
@klariska1
Odpoveď bola zmazaná

@klariska1 tak počkáme do rana 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🥲

klariska1
10. dec 2025

hrozne toto, snád nám niekto nevykráda účet🙂)).. už ma štvú, často mávam rôzne problémy s nimi

autor
10. dec 2025
@klariska1

hrozne toto, snád nám niekto nevykráda účet🙂)).. už ma štvú, často mávam rôzne problémy s nimi

@klariska1 no snad nie a este aj 2 platby no debilka som

klariska1
10. dec 2025

ja rovnako🙂))))

klariska1
10. dec 2025

počkajme do rána, snáď sa to umúdri

petamich
10. dec 2025
@anonym_autor

@petamich tak vzdy je upozornenie dopredu aj x hodin ze cosi bude aj to nie každý den, no mozno som si to len nevsimla ze to tak byva kazdy den aj bez oznamu po nejakych novych pravidlach alebo co🤦‍♀️..inac peti teda mam rada si so mnou julova terminovka 2021 ❤️ dakujem ze si mi dala nádej ze mi niekto nevykrada účet

@anonym_autor ❤️❤️ fakt baby no stress, nikto vam nic nevykrada, ta uzavierka je kazdy den, vo vacsine bank niekde okolo 22:00-23:00, banka musi prepnut systemy na nasledujuci den, uzavriet system atd. -> v tom case platby nezbiehaju a prebehnu, hned po uzavierke, o chvilu by mali prejst, uz sme si zvykli na tie okamzite platby, tak potom sme v strese 😂

maranco
10. dec 2025
@petamich

@anonym_autor ❤️❤️ fakt baby no stress, nikto vam nic nevykrada, ta uzavierka je kazdy den, vo vacsine bank niekde okolo 22:00-23:00, banka musi prepnut systemy na nasledujuci den, uzavriet system atd. -> v tom case platby nezbiehaju a prebehnu, hned po uzavierke, o chvilu by mali prejst, uz sme si zvykli na tie okamzite platby, tak potom sme v strese 😂

@petamich okamžité platby musia bežať 24/7 tam žiadna uzávierka neprebieha

uzávierka platí len na bežné SEPA platby že po tom čase už dá podanú platbu s dátumom na nasledujúci deň

klariska1
10. dec 2025
@maranco

uzávierka platí len na bežné SEPA platby že po tom čase už dá podanú platbu s dátumom na nasledujúci deň

@maranco v čom môže byť teda problém?

petamich
10. dec 2025
@maranco

@maranco fuha tak to som netusila, dakujem ti a asi by som si mala dostudovat alebo neradit 😵‍💫

maranco
10. dec 2025
@klariska1

@maranco v čom môže byť teda problém?

@klariska1 možno majú nejaký výpadok, TB mala nedávno 2 výpadky 5.12. a 27.11.
https://www.techbyte.sk/2025/12/aktualne-tatra-...

klariska1
10. dec 2025
@maranco

@klariska1 možno majú nejaký výpadok, TB mala nedávno 2 výpadky 5.12. a 27.11.
https://www.techbyte.sk/2025/12/aktualne-tatra-...

@maranco ďakujem, dúfajme, že to tak bude

autor
10. dec 2025
@petamich

@petamich ❤️❤️❤️❤️❤️❤️