icon

Výpis o všetkých zamestaniach za minulý rok

ucholacik
12. feb 2018

Ahojte kde mi daju vypis o poslednych zamestnaniach za rok 2017?Na UPSVR alebo na socialke?Dakujem

eeffka
12. feb 2018

Ak kvoli daniam tak u zamestnavatelov. Ak materska tak socialka a ak rodicak tak upsvr

ucholacik
autor
12. feb 2018

@eeffka Ja len potrebujem presny zoznam od kedy a do kedy som kde pracovala za minuly rok.Presny vypis zamestnani.

majusqa77
12. feb 2018

@ucholacik skus socialku, napriklad vypis z dochodkoveho. tam presne uvidis, kto za teba kedy aky vykaz poslal

ucholacik
autor
12. feb 2018

@majusqa77 dakujem pekne.Skusim na socialku zbehnut.

eeffka
12. feb 2018

@ucholacik tak potom ako pise @majusqa77

bublinka032
Autor odpoveď zmazal
rucka77
12. feb 2018

@ucholacik Na sociálke alebo keď nepotrebuješ "pečiatku" tak si to vieš aj sama spraviť nie?

moonlight1210
12. feb 2018

@ucholacik ked uz budes na socialke, tak si rovno poziadaj o dohodu k svojmu uctu ako sukromnej osoby. spisu s tebou dohodu, daju ti pristupove udaje a mozes si potom sama kontrolovat na stranke SP (esluzby.socpoist.sk) ako a kolko ti zamestanavatelia odvadzaju na dôchodok. a tym padom vidis, aj od kedy dokedy si u koho prihlasena.

simca06022011
12. feb 2018

O takomto niecom som nikdy nepocula. Ano v SocPoist ti vedia povedat a mozno aj vytlacit zoznam kde si bola prihlasena a odkedy dokedy + platby za teba, dochodkovy list je fajn, ak zaslali zamestanvatelia dochodkove listy uz :D lebo viem ze ja som par musela dodatocne nahanat (aspon si to skontrolujes🙂 ) . Ale tento zoznam by si si mala vediet urobit aj ty, podla zmluv, podla zapoctovych listov (ak si menila pracu), atd. Ak by si bola MD a RD, tak taktiez k tomu ti prisli listy odkedy dokedy. Inak na co to potrebujes?? (cisto zo zvedavosti sa pytam 🙂 )

majusqa77
12. feb 2018

@simca06022011 od urcitej doby sa nahravaju vykazy mesacne cez rodne cisla. takze eldp uz k tomu ani netreba 🙂

simca06022011
12. feb 2018

@majusqa77 ja viem ze idu vykazy mesacne, ale eldp treba posielat a ak nie je tak v v tom zozname ten zamestavatel nebude (vypis z dochodkoveho p...), kym ten vykaz nedoposle, cize ziadat si vypis z dochodkoveho poistenia nemusi mat vyznam. Ale zoznam zamestnani samozrejme v socialke maju, otazne ci daju.

majusqa77
12. feb 2018

@simca06022011 ja som si to ziadala vlani, poslali. az do mesiaca pred ziadostou (eldp za mojich poslednych 10rokov nemaju)