Vyplácanie PN pre invalidného dôchodcu
Dobrý deň som invalidný dôchodca,bola som novej práci,vydržala som deň,no hrozna práca.som PN.budu my vyplácať maródku?
@balerina2025 prečo kritizujes.
@macuska29 preco hned pise ze si ID. to nie je podstatna informacia. a ty si 1 x zamestnana?
ci si robila uz predtym
@balerina2025 áno robila som pred tým Pezinku 3mesiace a Bratislave 2roky.som na plnom invalidnom.
@macuska29 narok na PN mas, marodka bude vypocitana z prace co si mala predtym
@balerina2025 ďakujem pekne
Pracovníčka roka 😅
@macuska29 PN znie velmi ucelovo, lebo nie je uvedene. ze sa nahle objavila akutna choroba, ale ze bola hrozna praca. To fakt nie je dovod na PN... K otazke vyplacania PN sa mozno relevantne vyjadria ini, no k dovodu sa urcite, v pripade vyplacania akychkolvek penazi, vyjadri SP a adekvatne zakroci...
@macuska29 gratulujem k špekulácií. Tahaj to aspoň polroka a seď pekne doma na riti, kvôli kontrole.
@macuska29 to je dalsia praca z ktorej odchadzas rovno na PN? Ved uz vo februari si riesila to iste
uz sme ti pisali do inej diskusie
cinbude platena tazko povedat nedavas informacie
kedy bola naposledy PN kolko trvala
ak si bola den v praci tvoja ochranna lehota je jeden den
ak si na plnom ID tvoja diagnoza. esmie mat suvis s tvojou PN (napr mas psychiatricku diagnozu na ID PN nemoze byt na nu, ale napr na chripku a pod)
my kritizujeme ale autorka zjavne spekulujes ako si privyrobit a nerobit. dufam ze toto SP vidi. len rozmyslam, co si potom stale vymyslas ako dovod na PN.
@mamina7070 to som ani nevedela ze ked je clovek na ID nesmie mat PN na tu diagnozu vlastne. nova informacia. dakujem

@macuska29 po 1 dni si zhdnotila ze hrozna praca? a vzdala to? pre kazdeho su prve dni tazke. zaujimave, ako sa hned ludia hadzu na PN.
vela ID pracuje