icon

Výpočet dní PN-ky a jej vyplatenie.

sisinka01
5. sep 2019
Používateľ sisinka01 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sisinka01.

Ahojte, mohol by mi niekto prosim povedat s koľkými dnami mam ratat? Minuly rok 2018 som bola od sept do 1.veho januárového tyzdna, potom v maji 3 tyzdne a teraz som zas. Ked to ratam od januara tak mam odpracovaných 29 týždňov ale od maja nie. Teraz som od 28.8 zas pn a teraz neviem do kedy mozem ratat s ND. Riesime umele oplodnenie preto tolko pn a ked sa to teraz konecne podari, tak do kedy mozem ratat s peniazmi, príp. Kedy mozem poziadat o matersku. Dakujem pekne za odpoved som dost z toho zmatena..

lubik87
•
5. sep 2019

@sisinka01 aj by som.ti poradila.ale netuším na čo sa pýtaš .... PN nemá nič spoločné s nárokom.na md pokiaľ pp trvá a otehotnies v pp aj keď budeš PN nárok na md samozrejme máš 🙂 na md sa chodí 6/8 tyDnov pred termínom...držím.palce nech sa zadarí ✊✊✊👍

evittam
•
6. sep 2019

@lubik87 Pyta sa na kolko ma este narok na PN. Comu. Nerozumies? Nerieši MD. Na PN mas narok na 52tyzdnov a potom musis znovu odpracovať minimalne 26tyzdnov aby bola platená.
@sisinka01 Myslim,ze na 49tyzdnov.
@zalka 🤔😊😉

sisinka01
autor
•
6. sep 2019
Používateľ sisinka01 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sisinka01.

@evittam takže minuly rok sa neráta iba za tento rok sa mi odratavaju tyzdne co som uz minula, správne chápem hej? Ďakujem

e1i
•
6. sep 2019

Myslim ze to je tak ze odkedy si teraz tak vsetky pn za posledny rok sa rataju. Ak si napr september,tak tie medzi sept 2018 a sept 2019 ale som laik.tiez som si pocitala

Teda ak to chapem spravne,malo by to byt ako pise evittam