Výpočet úrazového príplatku
Ahojte, chcem sa spýtať, či je tu niekto kto sa rozumie urazovym príplatkom. Mala som uraz, zlomeninu lopatky....doma PN 8 týždňov, doktorka mi to obodovala na 300 bodov. Podľa socialnej poistovne je za jeden bod v roku 2025 určená suma 30,48€. Keď to spocitam tými 8tyzdnami vychádza mi astronomická suma ktorú by mi mala sociálna vyplatiť a akosi sa mi tomu nechce veriť. Je tu niekto kto mal s týmto skúsenosti? Ďakujem
@terina25 áno mala som pracovný úraz, riadne spísané vsetko....no a pracovny uraz som mala prvý krát v živote tak som dosť stratená, že čo mám reálne čakať
@mon_ca92 úplne od veci teraz, ale dcéra si zlomila nohu na lyžiarskom, platili sme 3 eurá poistku a dali jej 3700 eur. Takže suma môže byť reálna...
Dobry deň koľko sa dostava urazovy príplatok zo sociálnej poisťovne úraz mal manžel
Dobry deň koľko sa dostava urazovy príplatok zo sociálnej poisťovne úraz mal manžel
@anonym_889c98 dobrý deň záleží všetko od odvodov aké má odvádzane akú sumu
@terina25 áno mala som pracovný úraz, riadne spísané vsetko....no a pracovny uraz som mala prvý krát v živote tak som dosť stratená, že čo mám reálne čakať
@mon_ca92 mozem sa opytat ako ste dopadli,kolki vam vyplatili ? Manzel mal teraz v septmbri tiez pracovny uraz, lekarka mu to ohodnotila na 200 bodov a nechce sa nam verit ze nam naozaj realne vyplatia taku sumu aka nam podla vypoctov vychadza.

A to si mala pracovny uraz ci ako?