Vysoké poplatku v ČSOB
Ahojte ja som tu na koniku uz riesila ohladom poplatkov v CSoB nieco, no uz druhy mesiac mi zase chodia vysoke poplatky minuly mesiac som im to ja sprosta vyplatila, a vratit mi nechcu celu sumu .... a dnes kukam sms a tam 33€aj nieco za vedenie uctu.... co mi v banke vraveli ze ho mam zadarmo kedze ho mam smart, a nechcu aby som si ho zrusila, pytala som sa na zriadenie technickeho uctu ale ze aj za ten budem platit no ale snad nie 30e ako tu a bez dovodu . Prosim poradte ... som zúfalá 😥😢
A pracovnicky CSoB sa do tohto nemiesajte a nepiste mi ze je to antireklama, to len bude anti ked sa toto nevyriesi uz minule peniaze riesim s centralou a ziadam o hodinovu vypoved zamestnanca ktory toto zadava moje poplatky 👍 na takomto mieste sa taketo chyby nesmu diať!!!!!!!!!!!!!!!!
@danielle474 a to by mi ta bankarka nepovedala? sak vie ako som natom, ze ucet uz nevyuzivam, a ze tam ine peniaze ani posielat nemienim, ako mám 🤷♀️ zrusit mi ho nechcu zevraj technicky ucet stoji viac ... a ja mam do 10dni max.splatit uver a neviem co dalej akoze kedze si davaju nacas
@simca06022011 otp mala rozpisane aj v IB ale csob nema.. vsetko co je napisane k poplatku je vedenie za ucet 👍😊 bohuzial banka naprd
@juraj0212 mam smart ucet nevyuzivam, nevyberam peniaze, nic vonkoncom 😊👍 a stavkove veci urcite nepripada do uvahy👍 je to chyba tam u nich a neviem co stym budu robit lebo uz takto platim 3.mesiac .... no tento mesiac im to uz nevyplatim nebudem sprosta ja im dam cez 30e a oni mi vratia 15e a ospravedlnenie ako aj minuly mesiac
Na tvojom mieste tam tie vklady urobim, neviem ci ti to stoji za vypovedanie uverovej zmluvy. Ak nevies zo svojho ineho uctu poslat penaiez priamo na uver.. (to neviem ci sa da)
A zaroven by som ja doma napisala reklamaciu a rozpisala rpesne ktore datumy, sumy, ziadas preverit a vratit, nakolko ich poplatok podla obchodnych podmienok za dany ucet je ...EUR, a ziadne dalsie sluzby si nevyuzivala (pozri si normalne vypis, vidis tam predsa aj pohyby tak vies poratat pocet pohybov atd). Ziadaj si tam rovno aj rozpis PRESNE co ti uctovali. Nedaj sa odbit na pobocke recickami a ich spisanou reklamaciou, pekne nech si to napisu podla tvojej/kopiu si nechaju. Uz s tou jednou reklamaciou co si riesila,n eiem preco si si neziadala co bolo v tej zvysnej sume uctovane.
ahojte uzatvaram moj boj s Csob dobojovane 😊vratili vsetko za niekoľko mesiacov 👍 dakujem vsetkym co ste si dali námahu odpisat nieco 😊
Pekny vecer ❤
@macik166 áno majú podmienky svoje ako každá iná banka 🙂 napr. Raiffka tiež popl.mesacny cca 6e keď splnas podmienky taj máš zadarmo tiež min. 400e na účet plus platba inkaso, paušál ak spĺňa len časť máš za polovicu... vub teraz neplatis 12 mesiacov ak si otvoríš aj sporiaci ci ako to máš... uni majú 3 balíky a tam si síce mesačne zaplatíš určitú sumu no vieš začo si platíš🙂

@katy084 presne tak a za vyber z ineho bankomatu 6e , takto som im davala 20-30€ len tak lebo som bola v tom ze ako otp ked som presla k nim mam zadarmo vsetko kedze mi prisiel aj o tom papier ze by som mala mat zadarmo ako ex otp ze kym sa to premosti... cize cela banka je na 2 veci ... a teraz odomna ziadaju aby som ten nedoplatok vyplatila a ze oni mi to vratia .... a teraz ja nemozem dat splatku na uver ...neviem co s tym