Wizz Discount Club: Môže skupina využiť zľavy?
Ahojte, máte niekto zakúpené toto členstvo? Uvažujem nad tým, že by som ho zakúpila pre 6 osôb, ale zaujímalo by ma, či môže potom niekto z tejto skupiny použiť zľavu aj bezo mňa 🤔 Lebo teda ak správne chápem, členom som len ja a ostatní su len moja spoločnosť, ktorá má nárok na zľavu v prípade, že cestujem aj ja?
neviem tam nájsť bližšie detaily ale skôr by som povedala, že si to ty a 5 spolucestujúcich a bez teba to použiť nemôžu
@lindusss2016 ahoj, ja mám zakúpené, vždy musíš mať zakúpenú letenku aj ty aby mohli mať zlavu aj ostatný
@tina1549 ved toto, ze nie je tam nic blizsie a aj mne to takto vyplynulo z toho, co pisu
@evellm dakujem. A teda ked si dam ja + 5, tych 5 nrmusi byt nahlasenych konkretne ze kto? To si mozem proste pri kazdej rezervacii uplatnovat na mojich spolucestujucich? A mozme si potom booknut letenku napr len traja a budeme mat zlavu?
ty musis byt vzdy pritomna na rezervacii, kupujes letenky cez svoje konto a tych 5 nemusia byt stale ti isti, tych nahlasujes ked kupujes letenky na konkretny let. Ano, mozes to vyuzit aj ked pojdete len traja (up to 5 companions).
@lin_a super, vdaka 🙏
@lindusss2016 presne ako ti napísala @lin_a

Len vy. + 5 osob.