Záleží vám na tom, koľko zarába váš partner?
Zdravim vas,
chcem poprosit hlavne zeny o nazor a odpoved na moju otazku.
Dajme tomu ze ste slobodne,spoznate muza a vyzera to tak ze vam to klape.Zalezi vam na tom kolko zarobi?Ci ma auto?Zaujma ma aky plat by mal mat konkretny muz nato aby ste sa snim vobec bavili.Dajme tomu ze zarobi cez 1500 Eur netto na zivnost je to dostacujuci plat alebo aspon tych 2500 EUR?Ja sa bavim zo zenami v bare a stretavam dva tipy zien:
1 typ-chce aby muz zarobil co najviac ak nema vlastny byt ani onho nezakopne
2 typ-zena ktora chce muza ktory pije,fajci je vulgarny a drzy pritom nezarobi ani polovicu co ja...
dost by ma zaujmal nazor najme zien na tuto temu ak sa nejaka vyjadri tak budem rad
zelam pekny den....
Ahojte zeny,musim uznat ze po precitani vasich prispevkov som sa citil ako keby mi dal niekto po papuli....co som zistil?Ze vela zien je takych ktore chcu hotoveho partnera z autom ,bytom bez hypo a velmi dobry plat.No take zeny ktore su ochotne toto nadobudnut spolu zo svojim partnerom tak takych je malo pretoze je lepsie ist do hotoveho to je logicke ze zena si vyberie toho silnejsieho ktory nieco dokazal v zivote,svedci o nom ze je silny a muzny a to vam imponuje.Ja zijem v nemecku tu mam plat cca 2000 e ale snazim sa sporit co to da a nejako sa chcem pretlacit pod kmenovy stav.Teda zacinam tu a snazim sa presadit.Nemky su este narocnejsie a hnusnejsie a vobec ma nepritahuju to skor rumunky alebo srbky tie vyzeraju dost inak nez zeny v nemecku.Ale priorita je pre mna ziskat prac.zmluvu teda nerobit pod agenturou hnusnou.
Jednoducho som zistil ze je to o peniazoch z velkej casti,aj ked si to nepriznate.Najviac mi otvoril oci prispevok zeny ktora pisala ze v prirode si zena vzdy vyberie toho kto je najsilnejsi,hladela na to co ten muz ma....zelam peny vecer a dakujem za prispevky az mi tazko prislo
PS: mam 27 rokov
@fullhd Totálne s tebou súhlasím. Ženy idú len po prachoch, akože totálne bez výčitiek, ale je to tak. Totálny bullshit to je dnes.
@fullhd aku odpoved si cakal? Neviem co ti tu zeny pisali, v kazdom pripade si myslim ze je kopu parov ktore sa dali dokopy ked este nezarabali nic a nemyslim ze zenam islo len o prachy... ja som napr. S muzom zacala chodit pocas skoly - mna coastocne zivili rodicia, on brigadoval aby si financoval skolu - plat ziaden. Pre mna bolo dolezote ze sme mali podobny humor, ciele, vzdelanie a predstavu buducnosti... a potom ze nam to spolu fungovalo. Na zaciatku sme obaja zarabali malo, pretlkali sa spolu po podnajmoch - ja aktualne zarabam viac ako ty, muz je ale zivitel rodiny - ja mam za sebou 2 materske, ked nieco vyskoci s detmi vacsinou to riesim ja; v kariere som v porivnani s nim prisla o cca. 5 rokov - jasne teda ze moj zarabok je nizsi... ked dom bola na materskej tak nas on musel zivit- hypo, skolne, dovolenky...
Poznam aj model kde to funguje opacne ale to asi nie som ja tak velka karieristka a moj muz tak seversky rozmyslajuci aby sme ten model uplatnovali - stale rozmyslame co sa partnerskych uloh tyka skor tradicne - vieme sa ale plne zastupit ( ja jeho pri vypadku financnom, kn mna pri detoch )
Jasne ze ak lovis v starsich vodach tak bude mat zena uz ine ocakavania - asi bude chciet rodinu a tam zial potrebuje aby chlap vedel aj financne potiahnut - doba materskej je totiz pre zenu velmi financne zranitelna... urcite nie su vsetky zeny svine - asi zial len zle hladas☹
Kedysi moj znami riesil nieco podobne.. a tak som mu povedala pozri sa co si vyberas za zeny...same najstylovane pipky ...tak necakaj ze taka chce nejakeho aj ked dobraka ale malozarabajuceho a to zas na svk pomery nezarabal malo, mal aj auto aj kde byvat... potom som ho dlho nevidela ale zrejme prehodnotil svoje poziadavky na "dokonalu" zenu... lebo he stastny,ma rodinu...jedine co ho mrzi je to ze sa jeho mama nedozila vnucata...
No moj muz ani vodicak nemal ked sme spolu chodili.a ked som sa pytala ze preco ho nema odpoved lebo ho nepotrebujem ked niekam chcem ist vzdy sa niekdo najde kdo ma odvezie.hypo byt tiez nemal.dnes pomaly 12 rokov spolu aj dom vysnivany mame 4 deti a aj vidicak si urobil a jazdi lepsie ako ja co mam len ten vodicak a dlhsie a mozno 100km odjazdenych.a praca bola raz tam raz hentam.a ano tesim sa ked mi muz povie preradili ma na lepsie platenu pracu.vsetko co mame sme nadobudli spolu pocas manzelstva takze ja osobne neriesim je to len jeho co ak ma vyhodi a nieviem co este riesia takyto.
@fullhd skor by som povedala, ze zeny chcu partnera s pracovnym potencionalom. Cize chlapa, ktory sa v pripade potreby (pocas rodicovskej dovolenky) postara o svoju partnerku a spolocne deti. Ak by si bol zena tiez si nehladas nezamestnaneho povalaca ktoremu musis aj kavu zaplatit.
Vidis to prilis negativne, je kopa parov, kde pary buduju zivot spolu od zaciatku. A je kopa normalnych zien, len treba pozerat tym spravnym smerom
@fullhd daj si do vyhladavaca nick tiper24 a pozri si jeho temu o hladani prace. Tak chudera zena, co by toto mala doma.....
Neda sa pausalizovat. Moj prvy manzel bol ako ty pises o zenach. Len pozeral, co mam, ako zarabam, co mi nasi daju ako veno. Podotykam, ze som vtedy mala pekne sa rozbiehajuci biznis a moji rodicia urcite nie su bohaci, ale ako vravia anglicania - comfortably off......
On pracu nemal, ale obliekat sa chcel len do znackoveho a ohrnal nosom, ked som kupovala auto, ze preco take male a preco nie mercedes.....😒 Cize existuju aj chlapi, co idu len po peniazoch....btw, aj druhu manzelku si nasiel s domom, so super pracou, cize "hotovu"...... a obe sme mu nasli pracu vdaka nasim dobrym vztahom s obchodnymi partnermi, nebol schopny si najst nic poriadne sam.
Ked som stretla druheho manzela, bolo to v Londyne, on si zase vsetko vybudoval a ziskal sam. Okej, nemal bohvieaku super pracu, ale v zivote by mi nevyhadzoval na oci, ze zaplatil obed, ci kavu. Dnes mame domcek a obaja velmi dobre pozicie, ale makali sme na tom spolocne. V zivote by mi nenapadlo byt s chlapom len koli peniazom - viem si ich zarobit aj sama. Ale takisto ked sme mali dieta a bola som na materskej, tak by nikdy nedelil vydavky a prijmy na moje/tvoje, alebo ma vyhanal do prace.... lebo je to ten typ, co povazuje za cest, postarat sa o rodinu.
Pozri si prispevok od @sense , asi to bude v tom, aky typ zien si vyberas.
@fullhd lebo ty si radsej vyberies tucnu spatu s malymi prsiami a nie normalne vaziacu akotak peknu so zaujimavym dekoltom... 😂 ano, ale to my sme povrchne, lebo pozerame do buducnosti (aj nasich deti). 🙄 je vela zien, ktore su s nezamestnanym, alkoholikom, gamblerom alebo nasilnikom. Kolko chlapov ostane s takou zenou, co pije a snazi sa ju z toho dostat? Kolko ich pomaha v domacnosti zene, ktora pracuje na skrateny uvazok, aby stihala deti aj zvysok? Tak sa potom necuduj, ze chcu muza, co aspon dobre zarobi, ked uz vsetko ostatne je tradicne na nich. Lebo on prisiel z prace a nevladze.
Ja s muzom sme sa stretli po 30ke, a ako som tu uz pisala, nemal byt, auto mal starsie, ale necucal pri mame a zarabal slusne (nie, nepytala som, vedela som, ked povedal, co robi).
Ahoj. Necitala som prispevky hore, iba tvoj uvodny, ale myslim si, ze chyba bude v tom, kde hladas... Nehnevaj sa, ale v bare to asi najlepsia volba nebude. Prihlas sa na nejaky tanecny kurz, chod na plavaren, do fitka a obzeraj sa okolo seba. Vsade tam narazis na obycajne baby, zeny, ktore mozno tiez nemaju prilezitost zoznamit sa, budu v normalnom nenastajlovanom prostredi...
V bare by som rodinny typ zeny velmi nehladala, aj ked samozrejme, neplati to vseobecne, su aj take, co zabludia raz za cas a necihaju kazdy vikend na potencialnu korist...
Neviem ake zeny poznas vyberas si. Ak by dom si mala vybrat medzi ucitelom s platom 800 ktoreho naplna jeho praca beriem toho pred manazerom s 1200 ktory na pracu nadava a je otraveny. Vize dobre srdca snaha naplnenie su dolezite. Moj manzel zaraba nadstandardne. Ked som sa donho buchla ani som nevedela aku ma pracu a plat a plus to bolo podstatne menej ako teraz. Som mu vdacna ze mozem mat pracu s malym platom co ma naplna lebo on sa postara. Ja som od rodicov dostala byt. Napriek tomu ze som sa dobrr narodila a dobre vydala od 14tich pracujem brigadujem robila som pri vs aj po vs lebo som chcela nie musela. Je to o charaktere.

@maminuska úlohu ženy-prispievateľky si dobre pomenovala. Áno, žena by mala prispievať, nie živiť. Kedysi keď ženy nechodili do zamestnania, ale pracovali doma (výchova detí, zvieratá, polia), muž bol automaticky živiteľ, nakoľko prinášal domov peniaze. Neskôr ženy začali zarábať peniaze, tak začali financovať domácnosť spolu s manželom, okrem toho im zostala aj väčšina domácich ženských prác. A teraz mladí muži dospeli do toho štádia, že poďme všetky domáce výdaje deliť na polovicu, choď hneď po najnutnejšej materskej do práce, aby som ťa živiť nemusel... ale doma sa pri domácich prácach asi nepretrhnú... Ja som taká šťastná, že mám manžela s tradičným prístupom k manželstvu, okamžite po svadbe sa automaticky chopil funkcie živiteľa rodiny a ja som sa zatiaľ starala o naše SPOLOČNÉ deti a NAŠU domácnosť