icon

Záleží vám na tom, koľko zarába váš partner?

fullhd
1. okt 2016

Zdravim vas,

chcem poprosit hlavne zeny o nazor a odpoved na moju otazku.
Dajme tomu ze ste slobodne,spoznate muza a vyzera to tak ze vam to klape.Zalezi vam na tom kolko zarobi?Ci ma auto?Zaujma ma aky plat by mal mat konkretny muz nato aby ste sa snim vobec bavili.Dajme tomu ze zarobi cez 1500 Eur netto na zivnost je to dostacujuci plat alebo aspon tych 2500 EUR?Ja sa bavim zo zenami v bare a stretavam dva tipy zien:
1 typ-chce aby muz zarobil co najviac ak nema vlastny byt ani onho nezakopne
2 typ-zena ktora chce muza ktory pije,fajci je vulgarny a drzy pritom nezarobi ani polovicu co ja...

dost by ma zaujmal nazor najme zien na tuto temu ak sa nejaka vyjadri tak budem rad

zelam pekny den....

mihula
1. okt 2016

@fullhd mna udivuje,že nepoznas 3 typ
to su baby,ktorým biju biologicke hodiny a daju si spravit dieta hocikomu,len nech ho maju.A potom vyplakavaju,že nemuju žiadne zazemie

sense
1. okt 2016

@fullhd nie neberiem pretoze sa pri prvom rande nepytam aka cifra je na vyplatnej paske dokonca ani pri druhom ani pri tretom, ono aj podla zamestnania daneho cloveka sa da odhadnut kolko zaraba.... ked som napr ja spoznala svojho muza zarabali sme plus minus rovnako....ked sme zacali spolu zit , som sa ja vzdala svojej prace nie nejak extra zaplatenej ale pohodovej a prisla byvat do regionu kde zije on, aj kvoli jazykovej bariere ...som si vyrazne financne polepsila .... a to som sa mala kvoli nemu rozist, len preto ze zrazu zacal zarabat menej?, nie nerozisla som sa pretoze ma ine hodnoty kt. si na nom vazim....

sense
1. okt 2016

a apropo nezoznamili sme sa v bare....myslim ze do baru chodia zrovna take typy ake opisujes...

luckamajkova
1. okt 2016

@fullhd moj pripad: partner ked sme sa spoznali mal dobry plat,auto aj 3 izbovy byt. Ja som mala presne to iste. Byty sme predali,staviame dom,mame spolocny ucet. Stretli sme sa vo vchode pri vytahu 😆 keby aj nemal vlastny byt nevadilo by mi to,jednoducho sme sa zalubili on mal 28 ja 26 rokov

fullhd
autor
1. okt 2016

@luckamajkova ale je rozdiel ked si kupis byt za vlastne a je rozdiel ked ho nadobudnes hypotekou....je tam obrovsky rozdiel

shia
1. okt 2016

@fullhd akoze zarazila ma otazka celkovo - vyberat si chlapa podla platu?? taku zenu asi nechce ziadny chlap, co si chlapa hlada podla platu, potom je jasne ze chce le jeho peniaze a nie jeho...ja napr som s mojim teraz manzelom chodila uz od strednej, kedy sme obaja mali velke ...nic, a lubili sme sa, celu strednu, vysoku, az po teraz, proste sme spolu nezacali chodit kvoli platu jedneho ani druheho, a o tom to je - ci uz sme sa teraz dostali na plat 100 e alebo 1000e neni podstatne, lebo sme pri sebe stali pri 0 niekolko rokov, tak si z nas ani jeden nemusi nikdy klast otazku, "a nie je so mnou pre peniaze?" Silno odporucam nebavit sa so zenou az pokym spolu nezijete o ziadnom plate, naco aj -c hces aby chcela teba, a nie tvoje prachy, nie?

luckamajkova
1. okt 2016

@fullhd mas pravdu je to poriadny rozdiel,on mal hypo ja nie

petkashop
1. okt 2016

Chlapec si myslí, že tu na svoj plat namotá nejakú zúfalú mamičku 🙄😂

fullhd
autor
1. okt 2016

@luckamajkova ty mas byt za vlastne,on ma byt za peniaze ktore mu dala banka teda byt patri banke i ked si mysli ze byva vo vlastnom.Je to rovnake ako z auto na leasing ktore si kupis a splacas ho kazdy mesiac.Tvoje auto to bude az ked splatis poslednu splatku a dovtedy patri lizingovke.

luckamajkova
1. okt 2016

@fullhd ja tomu uuuplne chapem, robim v banke... kym sme sa rozhodli stavat,vyplatili sme uz spolocne aj jeho byt

viskupovaandrea
1. okt 2016

@fullhd
Ahoj. Tak ja si myslim ze nehladas na spravnom mieste. Bari,krcmy a podobne miesta nie su dobre miesta na hladanie partnerky.
Mal by si asi hladat lepsie. Su aj zeny ktore su samostatnejsie a nezalezi im na peniazoch,autach atd..
Mi sme s manzelom typ ktory sa do seba zamilovali a ani jeden sme nemali nic len nas dvoch. Vsetko co mame sme si spolocne vybudovali ,kupili a za vsetko sme nesmierne vdacny.
Hladaj ,pretoze kto hlada najde 😀

emilia25
1. okt 2016

Rada spominam na to ako ma moj muz namotal aky velky podnikatel 300tisc na vyplaty chlapom daval.tiez sme sa stretli v bare kde platil a same 500vky lietali bar do 3 len kvoli nam otvoreny teda uzavreta spolocnost.ale nie nenamotal ma na prachy ale na to ze sa mi s nim dobre bavilo citila som sa pri nom super a kazdu disku som vyhladavala jeho spolocnost.az kym presne o mesiac sme sa nedali do kopy.a co som zistila moj muzik dobrak od kosti pre kazdeho by sa rozdal.nikdy k nam neprisiel naprazdno vzdy urobil nakup.boli sme stale spolu akurat dokoncili nejaku robotu a odisiel mi do blavy az o mesiac na cely mesiac a bol normalny zivnostnik.ale zivil nas 8rokov niekedy zarobil super niekedy normalne a cez zimu bol s nami doma.inak po vecsinou chodil do prahy.

majka99999
1. okt 2016

@fullhd he, som uz stara, ale ja som radsej vymenila namysleneho s BMW za normalneho s Daewoom. Byt sme kupili spolocne, ono mne nezalezalo na tom, ci byt ma (vsak v BA nebyval s rodicmi, ze ano, ale v podnajme ako aj ja), ale ci je schopny a ochotny vziat si uver spolocne (obaja sme mali cosi uz nasetrene, ale na 3-izbak to nebolo a chceli sme rodinu). Kedze robi v IT, tak som vedela, ze platovo sme na tom podobne, resp. nezaraba 500 eur. My sme sa stretli cez Pokec, tam som si pisala s viacerymi a vzdelanie sa dalo rychlo odhadnut, proste ked mi jeden napisal, ze je napr. pekar, tak som prekvapena nebola. Takze chudobneho by som nechcela rovnako ako hlupeho. Keby sa tuna dal kupit byt za 5000 eur, tak by samozrejme nizsi prijem nevadil. Napokon, ked je zena na materskej/rodicovskej a nechce odchadzat od polrocneho babatka, tak predsa je potrebne niektore veci zabezpecit financne. Takze neviem, asi som realistka, urcite nie druhy typ, dokonca kulturisti mi pripadaju nechutni, z cigaretoveho dymumi je zle (ako tehotna som sa raz povracala kvoli tomu). Osobne som radsej, ked ma chlap normalny pravidelny prijem, vie vymenit bateriu alebo zachod a venuje sa rodine, ako miliony na ucte, na opravy si musim zhanat majstrov a takmer kvoli kseftom nie je doma.

jankalukasova
1. okt 2016

A ako prebieha take zoznamenie? Ahoj ja som xy.... mozem vidiet, Tvoju pracovnu zmluvu, kluce od auta, vypis z katastra a zivotopis?
Ja ked som sa zoznamila s mojom muzom, tak sme spolu stravili niekolko hodin, potom dalsie a dalsie stretnutie.. vzdy dlhsie a vzdy krajsie. Posledne co ma zaujimalo boli peniaze a auto...

voskovka
1. okt 2016

@fullhd v dnesnej dobe kazdy hladi na peniaze...mne nadejny partner povedal kolko zaraba atd ale to az potom ako som zistila ze ma rad chlast,cigarety a ine mne odpudzujuce veci.Nechcela som az mi nieco kupuje nechcela som neho ani cent...az ked som ho z randevu vyhodila doslova ze toto si neprosim mi potom vycital ze dal 150e za taxik domov.... ozrate hovado a trapneho chlapa si ziadna neprosi a uz vobec nie taka co normalne uvazuje o zivote...a rodine.Pred takou zenou mavat vyplatnou paskou netreba...A preto som radsej samaaaa ako s .... 🙂 🙂 🙂 🙂 zelam ti lovu zdar a spravne sa rozhodnut ktora zena za to stoji a ktora chce tvoje prachy...Protoze plati :Bez lóóóve neni love....🙂 najma u niektorych dam baziacich po luxuse ani tych tvojich 1700 ci kolko eciek stacit nebude.🙂

svetluska82
1. okt 2016

@fullhd nezalezi, dokonca pri randeni som nikdy nezistovala kolko zarobi, bola som zalubena neriesila som materialne veci. MOja segra zas vzdy vedela ze pokial chlap nema cca 1000e v cistom o neho ani nezakopne. Ja si na seba dokazem zarobit aj sama, preto mozno neriesim plat potencionalneho partnera. Inak moj muz zaraba aninie polovicu a tvojho a v pohode fungujeme

mawka
1. okt 2016

heh, no napriklad pre mna je podstatne, aby nevisel chlap rodicom na krku. pretoze ked aj ma fajn prijem, ale je pohodlny sa postaviot na vlastne nohy ci uz vo svojom alebo v prenajatom, tak to vnimam ako sakra problem.

mawka
1. okt 2016

@voskovka hehe no, takych expertov som mala na rande niekolko. idioti. naposledy som zase mala riadne teliatko na rande a dokonca mi vytkol, ze si kvoli mne vzal volno. no uznaj 😀 😀 😀 😀

salfusco
1. okt 2016

@levica202 tu je viacero ludi pomylenych,nie len ta,co si nevsimla,kto je vlastne autorom temy 🙂

tyelde
1. okt 2016

Komentare som necitala, ale je mi muzov zarobok viac menej jedno, viem si na seba a dieta bez problemov zarobit sama...to iste ale ocakavam od neho, nemusi zarábať vela, ale musi sa vediet obracat, ak jeden prijem vypadne tak nech v pohode prezijeme (to je jedno ci jeho a moj), skor ma trápi ci si rozumieme, ci neni hovado a tak

voskovka
1. okt 2016

@mawka a co si mu nenapisala OCR ci priepustku s peciatkou aby si mal ako volno ospravedlnil...chudaaaatko.Milujem typy chlapov co si myslia ze aha pridem na audi a si moja,alebo ze vies co ja som dosiel si "vrznut" atd.... najhorsia zoznamka pre mna bol pokec.nikdy viac ani keby neviem co.Sproste,uchylne,vyjadrovanie slovenciny na urovni opice v zoo.Och boze. Takze za mna napr internet nie....A bary???na to nemam cas.Takze sa spolieham na to ze napr kdesi toho praveho stretnem jak z poslednej casti Danielly Steelovej 🙂 🙂 🙂 🙂

meluela
1. okt 2016

@fullhd jazykove kurzy, hobby kurzy .. to su miesta kde stretnes vela normalnych nezadanych zien okolo 30r a budes tam ako jediny chlap za hviezdu 😉

marisha1982
1. okt 2016

za seba mozem povedat, ze pokial zena vazne rozmysla nad zalozenim rodiny, urcite bude hladiet aj na partnerov prijem, resp. schopnost postarat sa o rodinu. Spravit si dieta s chlapom, ktory ma problem uzivit aj sam seba, to urcite nie je vyhra a skor ci neskor to moze nastrbit aj vztah. Na druhej strane, skromna dievcina nepotrebuje milionara ku stastnemu zivotu, a prijem okolo 800 - 1000 E uplne v pohode uzivi jednu mensiu rodinku. Mozno sa v tych baroch musis zamerat aj na tie menej "vyumelkovane" devy, tzv. sede mysky 🙂 zlatokopky sa lepia na takych chlapov, ktori davaju okato najavo, ze maju prachy. netreba ukazat, ze mas a urcite sa najde dievcina, ktora v prvom rade spozna a oceni tvoj charakter. drzim palce 🙂

salfusco
1. okt 2016

@meluela nie vzdy
ale v prvom rade asi treba zmenit zmyslanie ,potom mozno najde aj v tom bare

marcelatje
2. okt 2016

@mawka mna raz jeden dlho otravoval ci nejdeme von. A ked sme isli stale hovoril o peniazoch, ako on setri a kolko co stoji.....cely vecer som sedela pri jednom caji a aj to sa pri plateni tvaril akoby mu kus nohy rezali 😀

aveeva72
2. okt 2016

@fullhd Plat do uvahy neberiem. Ja mam skor problem s tym, ze zarabam asi ako Ty a nikdy som nemala partnera, ktory by zarabal viac. Kedze je to citliva tema, radsej svoj plat utajujem, aby sa partner necitil blbo.

sasa1983
2. okt 2016

@aveeva72 nie je to celkom k diskusii, najma ak Ti to vyhovuje, ale myslis, ze je v poriadku, ze svoj kvazi uspech si sa rozhodla modifikovat, aby to akoze pripadne partnerovi viac vyhovovalo? A navyse, ved aj tak sa to dozvie, ukladat si natajnasa peniaze je tiez zvlastne. Pokial mu to ma vadit, tak radaej to zistit skor, ako neskor. S muzom, ktoremu by vadilo, ze som uspesna, by som nezila.

salfusco
2. okt 2016

mam podobny nazor,ak žena zaraba viac,urcite by to nemala nejako tajit pred partnerom..a normalny partner by sa nemal pri tom citit blbo..Mam osobnu skusenost,tiez parnerka zarabala cca 2,5 krat viac a nikdy to nebol problem,necitil som sa blbo,a ani som to nijak neriesil a ani ona

mysga
2. okt 2016

@jankalukasova presne ma to napadlo. Ako sa dostanu k platu? Veď na plat sa nepýta zo slušnosti dlhšiu dobu. Ja som sa plat môjho partnera dozvedela asi po dvoch mesiacoch riešením témy živnostenských poplatkov. Naozaj existuje niekto, kto sa na to spýta v bare a niekto, kto sa tým oháňa?

Ako, baviť sa o pracovnej pozicii,to ano, tym mozno baba ziska nejaky prehlad. Ale o plate v čistom? :D

Ja neviem, či som nejaká čudná, ale strašne by som vysmiala chlapa, čo by mi predhodil v bare svoj plat.

Rovnako,ako som nikdy neinklinovala k chlapom, čo musia so svojim silným autom s dierami na tlmičoch túrovať motory po parkoviskách pri tescu, alebo akokolvek inak pútať na seba pozornosť hmotnými vecami. Ja si proste myslím, že mi nemajú čo ponúknuť. A vždy som bola taká.

momoqui
2. okt 2016

@fullhd ty mas auto byt aj vsetko kupene za cash? Ked tvrdis ze pokial mas byt alebo auto na hypo nie su tvoje? Tak ak ano tak sice si vies na seba zarobit ((podla toho co pises ze si z hladovej doliny a mas dobry prijem) ALE tvoje nazory su velmi konzervativne az nerealne a tie peniaze pravdepodobne nevies a nechces rozumne inverstovat a urcite ani minut TAKZE pre mna takyto chlap ajkeby zarabal miliardy by som o neho ani nezakopla. Dalsia vec, v bare by som zivotnu partnerku nehladala, ale asi inde by nikoho nebavilo pocuvat od chlapa ze kolko zaraba. Ja som sa na to nikdy nikoho nepytala a inteligentny clovek o tom nehovori a ak ano tak s blizkymi ludmi a rodinou a nie s "hocikym" v bare. A este, nepoznam zenu ktora by chcela chlapa ktory fajci a pije to je aka fraska 😀