icon

Životná poistka so šetrením

nerko
31. júl 2018

Ahojte, mám životnú poistku aj so šetrením a rozmýšľam či ju zrušiť. Aktuálne tam mám našetrené cca toľko, koľko som do nej vložila za 10 rokov. Bola by som Vám vďačná, keby mi napíšete svoje skúsenosti z rodiny, okolia či príbuzným bola vyplatená suma na ktorú si poistku založili. V okolí mám viacero negatívnych skúseností, tak váham čo ďalej s nasporenou sumou. A ako to dopadne po mojej smrti sa nedozviem...

Ďakujem!!!

Strana
z2
zafir01
9. aug 2018

@romiada ano ano, to som vydedukovala, ze nehovoris o allianzi, lebo ta take zvlastne praktiky nema, aspon nemam skusenost . a ano asi je to jedna este z tych humannejsich , ktora kryje velmi vela rizik

romiada
9. aug 2018

@zafir01 😉

banasovak
31. aug 2022

@nerko treba pozrieť čo všetko tam máte poistené, človek nikdy nevie. Nedajbože príde choroba a nepomôže urobiť novú... bola by drahšia, čakacie doby atď. Ak je dobrá a máte tam našetrené, škoda toho.
Pre viac info ma kedykoľvek môžete kontaktovať. Mnohí urobili chyby tým, že zrušili poistku. Stalo sa to dávno aj mojej mamine...no čo čert nechcel, bola operovana na žlčník, teraz operácia ruky, už aj nejaké pridružené ochorenia a už teraz jej mnoho vylúčia....v podstatne pre poisťovňu v danom čase nevýhodný klient.
Preto treba zvážiť všetko pre a proti.

Strana
z2