icon

Životné poistenie a sporenie

27. júl 2022

Rozmyslam nad Allianz ..mate neake skusenosti ??

belllinka
27. júl 2022

už asi miliónkrát bolo všade omieľané, že poistenie + sporenie je blbosť

zmrzlinka2021
27. júl 2022

Zivotne poistenie nemám, nepotrebujem a ani nechápem, ked 5 člená rodina má 5 poistiek - proste vyhodné peniaze.

Sporenie znamená stratu penazi. Ak chces pravidelne a na dlhsie obdobie, urcite investovanie

liljana
27. júl 2022

Za 5 rokov prides, ako sa mas toho nevyhodneho produktu s co najmensou stratou zbavit. Ale asi sa potrebujes poucit na vlastnej kozi, co uz zazili ini.

zuzkaa1991
27. júl 2022

Určite odporúčam sa spojit s dobrým finančným my mame velmi dobreho co dobre poradi a nejde mu o provízie....akurát meníme životné poistenie kedze najprv sme.mali s manželom a po istej dobe mala sa narodila ona mala zvlášť aj finančne vychadzalo viac.....ale teraz riesime všetkych troch do jednej co vychádza lacnejsie a hlavne muz ma kedze je zivitel rodiny plus vysoka hypotéka;) a co sa tyka sporenia urcite radsej zvlast dat do nejakych vyhodnych fondov ;) nie do poistovne to nezarobite vela ;)

autor
27. júl 2022

@zuzkaa1991 konecne mudra rec 🙂 ano ,skor asi budem rozmyslam nad urazovkou... v podstate presne ta ista situacia..manzel zivitel /hypo sa nam zvysila o 150eur ,takze je dost vysoka..a ked vidim ako ludia skor muzi (zivitelia rodiny zomieraju) tak fuuuu nie je mi to neako jedno.... investovat uz nechcem ,,mam jednu nehnutelnost a plus dom na ktorej je hypo a tiez aj savings..aj fondy mame...ale to su take veci,ze ak isto pride k tomu najhorsiemu... vdiky aj tak

dreamss
Odpoveď bola odstránená
belllinka
27. júl 2022

@zuzkaa1991 a o čo tomu úžasnému finančnému poradcovi ide, ak nie o provízie? 🙂

zuzanka.zuzu
27. júl 2022

@belllinka ľudia sú nekonečne blbí

0silvia0
27. júl 2022

Mna nahovarala pracovnicka allianzu na zivotne investicne sporenie pre muza, riesila som prave poistku za dom. Som jej povedala, ze chcem poistenie, ale len urazove, ziadne setrenie. Viac sa mi neozvala🤣🤣

liz_lemon
27. júl 2022

@zuzkaa1991 skvele ti radi, ked menis poistku 😂 neviem, ale asi nevies, ze poradcovia dostavaju proviziu za tvoju poistku par rokov, a potom, ked im prestane provizia chodit, kontaktuju klienta s novou super vyhodnou, ovela lepsou ponukou na novu poistku, akurat, ze ty prides o peniaze zo starej, ktoru zrusis, ale on bude dostavat novu proviziu zase niekolko rokov, a ty si zase na zaciatku

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zuzkaa1991
27. júl 2022

@liz_lemon prepac ja som dost finacne gramotna plus nie finančný návrhol zmenu ale ja ;) viem ako chodia provízie aj ked som finančného nerobila, len v banke ;) o penaze nepridem kedze si nesporime poistku neberiem ako nejaky zisk ale krytie rodinnych nakladov ked nedajboze sa daco stane muzovi alebo mne mame vysoku hypoteku a male dieta. Zazila.som aj uz aj manzel ze jeden sme.tu a poobede nie bohužiaľ je taka doba

zuzkaa1991
27. júl 2022

@belllinka vies treba najst takeho co vie co odporuca aby klienti neboli oklamani ;) vedela by som si sama.obehat ano musel mi dokázať aby som mu verila kedze pracovala vbanke ;) takze viem co a ako chodi. Áno poznam aj takých finacnych ktorym ide len o proviziu....ale nasmu ide hlavne aby klient bol spokojný a robi tak akoby sebe spravil veci ;) a.takych fakt.je malo

zuzkaa1991
27. júl 2022

Autor muzovi minuly rok zomrel.najlepsi kamarát zivitel rodiny 2.male deti (4r.1r) cez.obed este poslal muzovi správu a o 3 hodiny vola druhy kamarát. Ze umrem.prisiel domov a.odpadol (podotykam 32r) takze. Manžel pochopil vtedy co.dlhsie hovorim ze mame si vážiť každú sekundu a byt pripraveni na vsetko
Takze.preto.mame.poistku a tam.mame (odškodné pn, den urazove, poistenie pre pripad. Smrti(to je vlastne.krytie.hypoteky) takze dokopy). Nic ale zakladne veci keby bol náhodou na pn alebo keby. Mal.uraz a smrt a nemyslím. Si ze tieto veci su zbytocne pre.dnesnu rychlu nezdravu dobu. A sporime si inkde na inych uctoch ci.kratkodobe alebo dlhodobé sporenie ;) teraz.uz nie su termínové vklady ako.kedysi v kazda bankam dava do nejakych fondov ;) preto som.take.napisala

A co sa.tyka kamaráta. Ktory.umrel.on nam.pred.xy.rokmi odporučil. Ked sme.zacali.sa budovať a realita bola ze.on poisteny nebol a to zarabal dost ale zas nemali hypotéku našťastie

ivicka0502
27. júl 2022

my teda poistku máme. zmysel poistky je že teraz platíš ak by sa ti niečo stalo tak vyplatia. Máme to spravené na trvalé následky a smrť. máme dosť vysoké hypotéky a ak by sa jednému niečo stalo tak sa to z toho dá vyplatiť.
Bodaj by to boli vyhodené peniaze. Nechcem zažiť nič z toho čo máme poistené. Okrem toho máme samozrejme poistené nehnuteľnosti a investovanie si riešime inými produktami - vo fondoch.

gertys
27. júl 2022

Moja rada je len to, ze ak sa rozhodnes pre nejaku poistku, pres podpisom si poriadne precitaj poistne podmienky. Kazda poisitovna ma svoje figle zakotvene v tych spravnych odsekoch ktore sa lahko prehliadnu.
Kedysi som sa venovala tomu, ze mi ludia nosili svoje stare poistky a ja som im vzdy ukazala kedy a za akych podmienok co dostanu a co nie a ako sa obabrali. Pripadne ak im poistku zamietli v niektorych pripadoch to slo zvratit.

laurita285
27. júl 2022

Ani úrazovka nemá nejaký svetoborný zmysel. Ak niekoho poistiť tak jedine živiteľa rodiny a to na cenu hypo a koniec.

onats
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
onats
Odpoveď bola odstránená
liz_lemon
27. júl 2022

@onats ano, tam je to velmi lakave, ale len pre agentov

onats
Odpoveď bola odstránená
onats
Odpoveď bola odstránená
vero_nika91
30. sep 2022

Dobrý deň, pracujem pre poisťovňu Allianz, kľudne mi napíšte súkromnú správu a poradím vám, čo by bolo najvhodnejšie poistiť práve pre Vás ☺️