icon

Zrušenie detskej vkladnej knižky SLSP.

miruska669
7. apr 2020

Dobry den, planujem zrusit detsku vkladnu knizku, je tam vysia suma penazi(odkladali sme a davali na knizku)ani ma nenapadlo, ze s tym budeme mat neskor problemy. Davnejsie som z nej vyberala, na pobocke mali problem, ze tie penazne prostriedky patria mojmu dietatu, ze su jeho a podpisovala som cestne prehlasenie, vobec som nevybrala to , co sme chceli.
Chcem sa informovat,moze byt nejaky problem pri zruseni?dakujem pekne za odpovede

Strana
z2
rehabe
25. aug 2021

@winni ahoj, mam veru obdobnu skusenost. Co najskor chcem od nich ujst.

winni
25. aug 2021

@rehabe a podarilo sa ti dostať peniažky?

erika_230
25. aug 2021

Ja som takto rusila dcera s tym ze som jeje rovno zalozila ten detsky ucet ( ma 9 rokov) tam isli vsetky penize z knizky. Nepotrebovala som ziadne rozhodnutie sudu. Nemate na blizku daku inu pobocku SLSP zeby si tam skusila ci bude pracovnicky rozhodnutie sudu pytat.

erika_230
25. aug 2021

Baby este ma napadlo. Ze oni ked som dcere zalozila klasicky detsky ucet u nich posielali veci postou a na poste pan odomna rodny list pytal lebo ze ako on ma vediet ze je to moje dieta

simca06022011
25. aug 2021

@winni ako keby to tie deti tam davali 😂 aj knizky zalozili batolata a podpisali... Uplny otras. Normalne som stastna ze som taketo daco nezakladala 🤦🏻‍♀️

rehabe
25. aug 2021

@winni napisem ti spravu 🙂

winni
25. aug 2021

@erika_230 z klasického účtu peniaze tiež nedostaneš, majú limity na detské účty, v slsp najhoršie. Chcela som založiť účet dcérke 8r., ale u nich nie. Rozmýšľam nad Prima bankou, aj na sporení dávajú viac ako smiešnych 0,01% v slsp, ktoré ešte zdania.

muchotravka45
15. apr 2023

@miruska669 Dobrý večer, mňa by zaujímalo, či ste to dáko napokon poriešili. Máme teraz presne ten istý problém 🤔

miruska669
autor
16. apr 2023

@muchotravka45
Kazdy mesiac som vybrala sumu a podpisovala som cestne vyhlasenie, ze peniaze budu pouzite pre ucel maloletej

stella14
16. apr 2023

@muchotravka45 dobry den. Rusila som dcere vkladnu knizku v SLSP. Na zaklade oznamenia ze vkladne knizky idu rusit. Vsetko bez problemov.

muchotravka45
16. apr 2023

@stella14 my skúsim... mňa tento týždeň pracovníčka banky presviedčala, že aj ona má a neplánuje rušiť...

Strana
z2