Zrušenie detskej vkladnej knižky SLSP.
Dobry den, planujem zrusit detsku vkladnu knizku, je tam vysia suma penazi(odkladali sme a davali na knizku)ani ma nenapadlo, ze s tym budeme mat neskor problemy. Davnejsie som z nej vyberala, na pobocke mali problem, ze tie penazne prostriedky patria mojmu dietatu, ze su jeho a podpisovala som cestne prehlasenie, vobec som nevybrala to , co sme chceli.
Chcem sa informovat,moze byt nejaky problem pri zruseni?dakujem pekne za odpovede
Ja som takto rusila dcera s tym ze som jeje rovno zalozila ten detsky ucet ( ma 9 rokov) tam isli vsetky penize z knizky. Nepotrebovala som ziadne rozhodnutie sudu. Nemate na blizku daku inu pobocku SLSP zeby si tam skusila ci bude pracovnicky rozhodnutie sudu pytat.
Baby este ma napadlo. Ze oni ked som dcere zalozila klasicky detsky ucet u nich posielali veci postou a na poste pan odomna rodny list pytal lebo ze ako on ma vediet ze je to moje dieta
@winni ako keby to tie deti tam davali 😂 aj knizky zalozili batolata a podpisali... Uplny otras. Normalne som stastna ze som taketo daco nezakladala 🤦🏻♀️
@miruska669 Dobrý večer, mňa by zaujímalo, či ste to dáko napokon poriešili. Máme teraz presne ten istý problém 🤔
@muchotravka45
Kazdy mesiac som vybrala sumu a podpisovala som cestne vyhlasenie, ze peniaze budu pouzite pre ucel maloletej
@muchotravka45 dobry den. Rusila som dcere vkladnu knizku v SLSP. Na zaklade oznamenia ze vkladne knizky idu rusit. Vsetko bez problemov.
@stella14 my skúsim... mňa tento týždeň pracovníčka banky presviedčala, že aj ona má a neplánuje rušiť...

@winni ahoj, mam veru obdobnu skusenost. Co najskor chcem od nich ujst.