icon

Zrušenie podielového fondu na menšej pobočke VÚB

24. máj 2025

Dobry den, ak je v meste tzv.hlavna pobocka otvorena od pondelka do piatka max.do 17hod. a este dalsia mensia pobocka VUB v nakupnom centre otvorená kazdy den od 9 do 19 aj cez vikendy, tak moja otazka znie:
Da sa ukoncit “investovanie” v podielovom fonde aj tej mensej pobocke?
Zalozit novy podielovy fond sa da aj cez internetbanking. Ale zrusit/ukoncit ho, to sa tvaria, ze jedine osobne na pobocke.
Dakujem vopred za odpoved.

Pokial mozno od niekoho, kto pracuje vo VUB.

vikisisi
24. máj 2025

Dá sa v ktorejkoľvek pobočke

autor
24. máj 2025
@vikisisi

Dá sa v ktorejkoľvek pobočke

@vikisisi dakujem, myslim si to ako laik, ze to je tak, inak by nebolo treba aj tie malé pobocky.
Ale v tej “malej” sa napriek tomu mozu “tváriť”, ze u nich to nejde, lebo nechcu, aby klient daco ukončil. Oni chcu skor, aby ešte dalsie fondy zacal.

anickaaaaaaaaa
24. máj 2025

Keď máš investične poradenstvo nemusí na to mat prístup zamestnanec pobočky, hlavne po 17 keď odchádzajú ti, čo to majú 🙂 ale keď nemáš, tak na akejkoľvek pobočke

autor
24. máj 2025
@anickaaaaaaaaa

Keď máš investične poradenstvo nemusí na to mat prístup zamestnanec pobočky, hlavne po 17 keď odchádzajú ti, čo to majú 🙂 ale keď nemáš, tak na akejkoľvek pobočke

@vikisisi
@anickaaaaaaaaa
Mozem otazku, pracujete priamo vo VUB?

vikisisi
25. máj 2025

Nie robila som v inej banke, ale presne ako si písala môžu sa tváriť, že nejde ....

michal711
25. máj 2025

A presne aj preto by som nikdy neinvestoval cez banku

autor
26. máj 2025
@vikisisi

Nie robila som v inej banke, ale presne ako si písala môžu sa tváriť, že nejde ....

@vikisisi a novinka, ze sa treba objednat, lebo polovica osob je chora a ti, co su tam, nemaju opravnenia na pracu s fondami. Iba jeden clovek to tam vraj moze robit.
Och.