Zrušenie účtu vo VÚB banke cez víkend
Je to normalny postup, ze som bola dnes vo vub, chcela som zrusit ucet, ktory uz nevyuzivam a mi povedali, ze cez vikend sa to neda, len cez tyzden od 9 tej do 17 tej , ked aj tak maju otvorene do 20 tej? Normalne som nahnevana z tamad odchadzala ako ma "vyhodila" z tamad, ze sa neda... cez tyzden tam neviem ist, kedze som v robote do 18 tej.. uz nech to mam za sebou...
napis staznost
Zrejme to má na starosti zamestnanec, čo ma pracovnú dobu po-pi od 9 do 17hod. 🤷♂️
@ekira1 tak takym stylom to nikdy nezrusim
ja ked som bola rusit ucet tak ma najprv polhodinu presviedcala o vyhodach a potom "system potreboval aktualizaciu" takze som znovu cakala kym mi to zrusili
ale teda neviem ako to tam funguje
Uz som to zazila v inej banke. To iste mi povedala, ze musim v pondelok taketo veci, islo o oznamenie umrtia a zablokovanie uctu. Mam dojem, ze cez vikend tam maju totalne podradny personal, co robi zakladne veci. Napokon som sla do inej pobocky a nebol problem
Strasne nervy mam na to... to , zeby som si dovolenku zobrala
A preco si sa nespytala preco len cez tyzden? Pravdepodobne ludia v systeme co schvaluju tieto procesy robia len cez tyzden, to sa da predsa pochopit.
@miroslava21 preco by sa to malo dat pochopit? To ozaj musi schvalit daky manazer zrusenie uctu? Ved nejde o hypoteku, to by som pochopila....
Nevidim dovod preco by ziadost o zrusenie uctu nemohla byt podana aj cez vikend. Ved to nebude rusit pobockar. Spise sa ziadost o zrusenie uctu a ucet sa rusi na centrale. A aj ked na centrale nikto cez vikend nerobi, tak sa normalne ziadost sprocesuje v pondelok... Na tvojom mieste by som zavolala na call centrum a podala staznost na postup pobockarky.
Pani ma odbila s tym, ze je nebankovy den, ze nema pristup do systemu... atd.. ja som tiez myslela, ze ldn da zrusit ucet a spracuje to niekto v pondelok
To je uplna blbost. Toto je normalne na staznost. Aj cez vikend ma pristup do vsetkych systemov. Nechcela podavat ziadost, asi by jej to zle padlo na plnenie planov...
@lenka188 ach jaj...
@lenka188 skusim zajtra tam zase zajst
@mircalla ja som isty cas robila v sluzbach, museli sme mat otvorenw aj v sobotu lebo sme mali kancelariu v OC, aj ked sme s klientom nic neporiesili lebo sobota. Takze ja to viem pochopit. Aj ked netusim ako funguje bankovy system...Preto som sa autorky pytala ze ci jej povedali ze preco len cez tyzden.
@miroslava21 ale ja to neviem pochopit, lebo presne na to tam tie panie su cez vikend, ja sa cez tyzden neviem tam dostat...
@miroslava21 to je ako s postou... otvorena je v dedinach ako su pracovne hodiny
@miroslava21 ale ucet nerusi pobockar. Ak poda klient ziadost o vypoved uctu, tak co spravi pobockar je, ze podpise s klientom ziadost o vypoved uctu a ziadost nahra niekde do Jiry. A na centrale to sprocesuju a pri zruseni aj tak plynie vypovedna lehota. Ucet sa nezrusi len tak lusknutim prsta. Vacsinou je mesacna vypovedna lehota.
@lenka188 no ved ja som to tiez tak myslela
Ja mám teda inú banku, ale pred nedávnom mi prišla správa, že to a to môžem vybaviť len cez pracovné dni od do. Banky šetria na pobočkách.. ráno to asi tiež nestíhaš..
Ja som bola vo vubke zrusit ucet v piatok cca 15:30. Bolo treba vlozit par eur a ked som spomenula, ze vlozim v hotovosti, tak mi pracovnik povedal, ze sa neda, lebo pokladna je otvorena len do 13:00 - akoze fakt? Pobocka banky a nedaju sa vlozit peniaze? Nikdy som tu banku nemala rada, a teraz mam o dovod viac sa jej vyhybat.
@gov ty si asi trochu naruseny, ze? Pre nu je to len praca. Keby ju najali na reklamu na pivo, tak by hrala v reklame na pivo. Keby do tej reklamy najali Sklenarikovu, tak by tie sluzby reklamovala Sklenarikova. A nech by tam hral aj Ferko Mrkvicka, nech by tie reklamy vytvorila ktorakolvek agentura, stale by sa v konecnom dosledku na to skladali klienti cez poplatky.
Uz len to ako sa vyjadrujes o druhom cloveku dost o tebe vypoveda. Si uboziak.
Môžeš to obísť tak, že pôjdeš do novej banky založiť účet a tam požiadaš o presun účtu. Banky si to medzi sebou vybavia a starý účet bude zrušený aj bez návštevy.

Ale keby chcem otvorit ucet, ta isto sa to da hned... 😀😀