icon

Zrušenie účtu vo VÚB banke cez víkend

12. apr 2025

Je to normalny postup, ze som bola dnes vo vub, chcela som zrusit ucet, ktory uz nevyuzivam a mi povedali, ze cez vikend sa to neda, len cez tyzden od 9 tej do 17 tej , ked aj tak maju otvorene do 20 tej? Normalne som nahnevana z tamad odchadzala ako ma "vyhodila" z tamad, ze sa neda... cez tyzden tam neviem ist, kedze som v robote do 18 tej.. uz nech to mam za sebou...

Strana
z2
autor
12. apr 2025

Ale keby chcem otvorit ucet, ta isto sa to da hned... 😀😀

liz_lemon
12. apr 2025

napis staznost

ekira1
12. apr 2025

Zrejme to má na starosti zamestnanec, čo ma pracovnú dobu po-pi od 9 do 17hod. 🤷‍♂️

autor
12. apr 2025

@ekira1 tak takym stylom to nikdy nezrusim

s1s4
12. apr 2025

ja ked som bola rusit ucet tak ma najprv polhodinu presviedcala o vyhodach a potom "system potreboval aktualizaciu" takze som znovu cakala kym mi to zrusili
ale teda neviem ako to tam funguje

mircalla
12. apr 2025

Uz som to zazila v inej banke. To iste mi povedala, ze musim v pondelok taketo veci, islo o oznamenie umrtia a zablokovanie uctu. Mam dojem, ze cez vikend tam maju totalne podradny personal, co robi zakladne veci. Napokon som sla do inej pobocky a nebol problem

autor
12. apr 2025

Strasne nervy mam na to... to , zeby som si dovolenku zobrala

mircalla
12. apr 2025

@autor
Na tvojom miesto zavolam na call centrum a spytam sa, z akeho titulu sa neda zrusit ucet cez vikend a ziadam vysvetlenie...a nasledne by som podla odpovedna podala staznost
Je totiz mozne, ze danej pracovnicke da to nechcelo riesit ako mojom pripade

miroslava21
12. apr 2025

A preco si sa nespytala preco len cez tyzden? Pravdepodobne ludia v systeme co schvaluju tieto procesy robia len cez tyzden, to sa da predsa pochopit.

mircalla
12. apr 2025

@miroslava21 preco by sa to malo dat pochopit? To ozaj musi schvalit daky manazer zrusenie uctu? Ved nejde o hypoteku, to by som pochopila....

lenka188
12. apr 2025

Nevidim dovod preco by ziadost o zrusenie uctu nemohla byt podana aj cez vikend. Ved to nebude rusit pobockar. Spise sa ziadost o zrusenie uctu a ucet sa rusi na centrale. A aj ked na centrale nikto cez vikend nerobi, tak sa normalne ziadost sprocesuje v pondelok... Na tvojom mieste by som zavolala na call centrum a podala staznost na postup pobockarky.

autor
12. apr 2025

Pani ma odbila s tym, ze je nebankovy den, ze nema pristup do systemu... atd.. ja som tiez myslela, ze ldn da zrusit ucet a spracuje to niekto v pondelok

lenka188
12. apr 2025

To je uplna blbost. Toto je normalne na staznost. Aj cez vikend ma pristup do vsetkych systemov. Nechcela podavat ziadost, asi by jej to zle padlo na plnenie planov...

autor
12. apr 2025

@lenka188 ach jaj...

autor
12. apr 2025

@lenka188 skusim zajtra tam zase zajst

miroslava21
12. apr 2025

@mircalla ja som isty cas robila v sluzbach, museli sme mat otvorenw aj v sobotu lebo sme mali kancelariu v OC, aj ked sme s klientom nic neporiesili lebo sobota. Takze ja to viem pochopit. Aj ked netusim ako funguje bankovy system...Preto som sa autorky pytala ze ci jej povedali ze preco len cez tyzden.

autor
12. apr 2025

@miroslava21 ale ja to neviem pochopit, lebo presne na to tam tie panie su cez vikend, ja sa cez tyzden neviem tam dostat...

autor
12. apr 2025

@miroslava21 to je ako s postou... otvorena je v dedinach ako su pracovne hodiny

lenka188
12. apr 2025

@miroslava21 ale ucet nerusi pobockar. Ak poda klient ziadost o vypoved uctu, tak co spravi pobockar je, ze podpise s klientom ziadost o vypoved uctu a ziadost nahra niekde do Jiry. A na centrale to sprocesuju a pri zruseni aj tak plynie vypovedna lehota. Ucet sa nezrusi len tak lusknutim prsta. Vacsinou je mesacna vypovedna lehota.

autor
12. apr 2025

@lenka188 no ved ja som to tiez tak myslela

gov
Odpoveď bola odstránená
lenka188
12. apr 2025

@gov velmi k veci komentar, dozvedeli sme sa, ze mas problem so zenami s nadvahou pri otazke k zruseniu uctu. To autorke urcite pomoze 👍

ekira1
12. apr 2025

Ja mám teda inú banku, ale pred nedávnom mi prišla správa, že to a to môžem vybaviť len cez pracovné dni od do. Banky šetria na pobočkách.. ráno to asi tiež nestíhaš..

mircalla
12. apr 2025

@lenka188 vsak prave

lenka188
12. apr 2025

@mircalla prepac, spomenula si ma, ale neviem coho sa "vsak prave" tyka.

katarinaba
12. apr 2025

Ja som bola vo vubke zrusit ucet v piatok cca 15:30. Bolo treba vlozit par eur a ked som spomenula, ze vlozim v hotovosti, tak mi pracovnik povedal, ze sa neda, lebo pokladna je otvorena len do 13:00 - akoze fakt? Pobocka banky a nedaju sa vlozit peniaze? Nikdy som tu banku nemala rada, a teraz mam o dovod viac sa jej vyhybat.

gov
Odpoveď bola odstránená
lenka188
12. apr 2025

@gov dobre a aky ma tento vystrel do tmy suvis s otazkou ohpadom zrusenia uctu cez vikend?

katarinaba
12. apr 2025

@gov ty si asi trochu naruseny, ze? Pre nu je to len praca. Keby ju najali na reklamu na pivo, tak by hrala v reklame na pivo. Keby do tej reklamy najali Sklenarikovu, tak by tie sluzby reklamovala Sklenarikova. A nech by tam hral aj Ferko Mrkvicka, nech by tie reklamy vytvorila ktorakolvek agentura, stale by sa v konecnom dosledku na to skladali klienti cez poplatky.
Uz len to ako sa vyjadrujes o druhom cloveku dost o tebe vypoveda. Si uboziak.

maranco
12. apr 2025

Môžeš to obísť tak, že pôjdeš do novej banky založiť účet a tam požiadaš o presun účtu. Banky si to medzi sebou vybavia a starý účet bude zrušený aj bez návštevy.

Strana
z2