Zvažujem zmenu poisťovne
Ahojte.
Zamýšľam sa nad zmenou poisťovne.
Máme dôveru, ale každý na ňu nadáva - keď príde problém , nechcú preplatiť, vyhovárajú sa a podobne.
Ja som našťastie nič , žiadnu liečbu, lieky zatiaľ preplatiť nepotrebovala, preto naozaj neviem.
Len keby nedajbože prišlo niečo vážne, aby som bola v takej , kde to až take strašne nebude.
Je mi jasné, že každá poisťovňa prepláca niečo iné, a žiadna nepreplatí všetko, ale aj tak....
Ma niekto skúsenosť? Vie poradiť?
Ktorá je najlepšia?....prestupoval niekto z Dôvery do inej, a je to lepšie?
Ďakujem pekne za odpovede a postrehy 🙃
teraz je nad tym uz zbytocne rozmyslat, prestupit budes moct az buduci rok a prepoistena budes od 2027.
u poistovni je to ako pise @katkaseiner vyssie rovnake - nemysli si, ze teraz prestupenim ziskas nejake terno na viac a keby sa ti nieco stane tak dovera nepreplati nic a niekto iny by ti preplatil... tam ide skor o rozne drobne benefity, treba si pozret ci by si ty konkretne nieco vyuzila - ja som prestupila do unionu lebo ma rozne benefity pre tehotne (ockovania naviac preplaca tehotnym) a ja planujem tehotenstvo. inak by mi to bolo zhola jedno.
Kazdopadne je uz neskoro aby si prestupil z dovery pre rok 2026.
Vo vseobecnosti vsetky poistovne ponukaju viac menej rovnako vsetko. Zavisi asi skor o co ti ide. Ja som od narodenia vo Vseobecnej a len teraz som sa dozvedela ze jedina preplaca okuliare aj dospelym, zial az nad 1.0 dioptriu (ja mam len 0,5ku dioptriu). A vraj (pisem vraj lebo na stastie toto neriesime) pri tazsich diagnozach je to lepsie s preplacanim. Ci to je pravda, neviem skutocne povedat, na stastie toto neriesime.
@katkaseiner áno prepláca okuliare, aj veľa čo sa týka onko a niektorých iných drahších liekov
Pises, ze kazdy na nu nadava, ale nie je dolezite, co na nu hovoris ty? 😀 Ja ju mam tiez a napriklad by som vobec nemenila.
Pises, ze kazdy na nu nadava, ale nie je dolezite, co na nu hovoris ty? 😀 Ja ju mam tiez a napriklad by som vobec nemenila.
@xili99 jasné že je to dôležité.. ale ako píšem, zatiaľ som chvalabohu nič také nepotrebovala, liečbu, lieky a podobne, takže keď ma niekto skúsenosť, tak mi to pri rozhodovaní určite pomôže 🙃

Kazdopadne je uz neskoro aby si prestupil z dovery pre rok 2026.
Vo vseobecnosti vsetky poistovne ponukaju viac menej rovnako vsetko. Zavisi asi skor o co ti ide. Ja som od narodenia vo Vseobecnej a len teraz som sa dozvedela ze jedina preplaca okuliare aj dospelym, zial az nad 1.0 dioptriu (ja mam len 0,5ku dioptriu). A vraj (pisem vraj lebo na stastie toto neriesime) pri tazsich diagnozach je to lepsie s preplacanim. Ci to je pravda, neviem skutocne povedat, na stastie toto neriesime.