icon

Zvýšenie DPH na vodu vyvoláva obavy

7. mar 2024

Vitaj nová daň, ktorú nám priniesla silná sociálna vláda.

gejb
7. mar 2024

Zdroj?

alenah31
7. mar 2024

V krajinách únie sa táto DPH pohybuje medzi 5 a 10 %, inak v CZ majú tiež nový návrh na zmenu z terajšej DPH 5% na 19% - postavia sa tak na úroveň Rumunska. Čiže my tú latku ešte dokážeme viac podliezť? No super.

7miriam77
7. mar 2024

Ďakujme voličom smeru a bude ešte horšie...komu niet rady tomu niet pomoci

zuzanazu85
7. mar 2024

Som si dakedy robila srandy,že príde aj daň za vzduch,ale týmto štýlom...aj to bude 🙄.

cubo2
7. mar 2024

Voda sa používa vo veľkom množstve v potravinárstve, takže výrobcovia budú musieť túto daň premietnuť do výstupov, takže potraviny o to zdražejú.. toto je tá sociálna vláda, že nižšie ceny potravín a pritom presný opak 😆

Čiže aj voliči Fica budú mať vďaka nemu drahšie potraviny, ja už neviem či sa mám na tom smiať, alebo plakať, ako Fico dokáže svojich voličov odrbávať 😆 a majstrovský ťah bude, keď to celé zvalí na zlých nenažraných podnikateľov, čo zvyšujú ceny a Ficovolič bude bučať blahom 😊

hiro
7. mar 2024

"prínos pre štátny rozpočet prostredníctvom 20-percentného DPH je 2,5 mil. eur ročne"
Hmm, dobre ratam? Asi tak 50 centov / rok na obyvatela?

anonymous87
7. mar 2024

Ja stale cakam kedy pride to slubovane zlacnovanie potravin a znizovanie urokov hypotek 😂

tana85
7. mar 2024

@cubo2 nenazrani podnikatelia a Brusel ( si zabudol)

cubo2
7. mar 2024

@tana85 no presne 😆

cubo2
7. mar 2024
kiwi3
7. mar 2024

smeracky volici akosi v tejto diskusii chybaju. aj ked mne vlastne nie... ale preco asi? zeby vlada este nevysvetlila, ako to velmi treba? podobne ako s dvojnasobnym zvysenim ich prijmov. toto je normalne davova psychoza, co vsetko im volici zozeru. v tomto pripade teda skor vypiju.

tosaneda
7. mar 2024

@cubo2 ..ale vsak na tom bilboarde je zverejnena len otazka 😅🫠😂.. takze zrejme nikto neodpovedal a urobil "po svojom" 🤔🤫🫣 smiech cez slzy je toto cele 🥴😵😪

kastoro
7. mar 2024

Ja to mu stále nerozumiem kto ich môže voliť.

paris1813
8. mar 2024

mne je z tejto vlady zle a všetci voliči SMERU, SNS, atď sú zodpovední rovnako za toto všetko čo sa deje ... vidno to , akí zaostali ľudia žijú na Slovensku keď zvíťazili tieto strany ... zlatý Matovič , budem to tvrdiť stále ,môžte ma aj ukameňovať.

82peter82
8. mar 2024

Taraba sa ku tomu vyjadril :

https://www.youtube.com/watch?v=dagvIfBx4v4
7miriam77
Autor odpoveď zmazal
82peter82
8. mar 2024

Už sa minuli všetky argumenty ? Nejako ticho tu zostalo ?

paris1813
8. mar 2024

@82peter82 nepocuvala som to cele,nic to ale nemeni na fakte, ze cela tato vlada je vysmech normalnych ludom, zvolili si ich len jednoduchi ludia - a najma dezolati 🙂 ktori si chceli nieco dokazat.. v neposlednom rade na to doplatime vsetci...

82peter82
10. mar 2024

@paris1813 Video si si nepozrela celé, takže aká je pravda v tejto kauze ťa vonkoncom nezaujíma. Ty si ideš napriek tomu svoje, a ešte sa považuješ za niečo viac oproti tým ktorý volili túto vládu. Keď dôjdu fakty treba urážať, opovrhovať, nenávidieť. Pravda ťa nezaujíma.

paris1813
10. mar 2024

@82peter82 ja sa nepovazujem za nieco viac, ludia,ktori volili tuto vladu volili svoj obraz, to hovori za vsetko. Roky kradnutia im vobec nevadia, hlavne ze zvolili Rusofila, ktory aj tak zasiela peniaze na ukrajinu / natajnasa, aby nestratil svoju doveru/ . Babkam staci ruzicka na MDZ a vybavene. Tak to tu aj vyzera teraz.

82peter82
11. mar 2024

@paris1813 Ale považuješ, napísala si že túto vládu si zvolili jednoduchý ľudia a dezoláti. Takže ty si niečo viac ako jednoduchí ľudia, ty si niekto kto nevie alebo nechce rešpektovať výsledok parlamentných volieb. Nevyhrala strana ktorú si volila ty tak automaticky každý kto volil inú stranu je pre teba jednoduchý človek a dezolát. A teraz si ešte raz pusti video od Tarabu a reaguj na založenú tému.

janka2273
11. mar 2024

@82peter82 zbytočne sa s ňou naťahuješ 😂🙏
Všetci navôkol sú jednoduchí a dezoláti a ona volič šialeneho Matoviča 👏🤣👌 to vysvetľuje všetko,aj tie drísty o drahej vode.
Fuj zlá vláda,fuj drahá voda,super 3 roky vlády Igora a Eda a právnej istoty + covid teroru 🎉🍾🥂💪
Pekné ránko 😉

paris1813
11. mar 2024

@janka2273 ty covid teror 🤣🤣🤣 verím , že ak máš deti, tak nepoberáš zvýšené prídavky a daňový bonus , lebo veď to dala byvalá zlá vláda 👍🏻 a užívaj si túto vládu , ktorá ide zakazovať mobily na školách , ktorá ide znižovať aj to málo rodičom , ktorá nepodporila právo detského pacienta mať pri sebe rodiča . pekné ránko 🌺

82peter82
11. mar 2024

@paris1813 Reaguj na tému, takto len potvrdzuješ že si frustrovaný volič terajšej opozície.

janka2273
11. mar 2024

@paris1813
Pekný deň ti prajem 😉 to my tak jednoduchí,nevzdelaní dezoláti robíme...