icon

Ako sa býva v Galante?

eleanora666
28. okt 2025

Ahojte. Ako sa vam zije v Galante? Chcem tam kupit nehnutelnost. Ktore stvrte odporucate a ktorym sa mam vyhnut? Momentalne ma najviac zaujima ulica Mierova. Ako sa tam byva? Je tam pokojne prostredie?

sisska96
28. okt 2025

Ježišiiiiiiiiiii prečo v Galante :o

anonym_de2eb4
28. okt 2025
@sisska96

Ježišiiiiiiiiiii prečo v Galante :o

@sisska96 ty sa vyjadrujes ako postihnutá a ani si autorke neodpovedala na otázku. V Galante sa nebýva dobre.

mondolina
28. okt 2025
@anonym_de2eb4

@sisska96 ty sa vyjadrujes ako postihnutá a ani si autorke neodpovedala na otázku. V Galante sa nebýva dobre.

podľa mňa sa v Ga býva dobre,
@anonym_de2eb4
prečo nie?

sisska96
28. okt 2025
@anonym_de2eb4

@anonym_de2eb4 jedine ty si šibnutá.

stvura
28. okt 2025

@eleanora666 hocikde sa byva dobre ked ides z roboty domov, nemas ziadne velke ocakavania /divadlo, kino, specialne skoly, kruzky pre deti, nemas ty, ani tvoja rodina nejake zdravotne tazkosti a nepotrebujes nic velkeho vybavovat/. Inac v Galante skapal pes...ale Sala je na tom este horsie, takze v pohode.

eleanora666
autor
28. okt 2025

Takto, baby upresnim. Ja sa pytam na konkretne miesta v GA. Nie vseobecne. Vseobecne mesto poznam a som s nim ok. Mna zaujima ktore stvrte su ok, ktore menej, ktore vobec. Chapete…ako keby sa ma niekto opyta na BA tak tiez je rozdiel ci byvas v Ruzinove, Raci alebo v pentagone. O toto sa mi jedna 😆

adulienka8
29. okt 2025

Ja bývam v centre už skoro 7 rokov a som úplne spokojná, všetko mam blízko a aj deti chodia na rôzne krúžky. 🙂👌

norcsi
31. okt 2025

@eleanora666 my bývame na Mierovej a uplna pohoda