Čo je dnes zaručene otvorené?
Problém je že pri večierke ktorá normálne nahrádzala zatvorené potraviny, ukazuje že otvorené ale je tam aj poznámka že otváracia doba môže byť iná kôli sviatku a kontakt tam nieje. Tak aby som sa neobliekal zbytočne a nešiel. Čo môže byť dnes na 100% otvorené s potravinami?
@unbeholfen
pocuvaj, kde a s kym ty vlastne byvas? Mas nejaku rodinu? Musi existovat ubytovanie pre ludi ako ty.
Mas dg, s to sa inak zije ako ludom bez nej.
Je moznodt pre teba byvat v dome socialnych sluzieb? Mohlo by to hyt pre teba celkom dobre riesenie.
@svetlonos majú ma väčšinou za bezdomovca, ale prebývam väčšinou u rodiny. Raz tam, raz tam. Kde sa dá. Nič vlastné nemám takže v podstate som len ubytovaný bezdomovec.
@ketrin1984 žiaĺ v okrese GA takú nenájde sa obávam 😬
@unbeholfen
Coop jednota má samoobslužné predajne otvorené 24/7.Nájdi si najbližšiu pobočku.
@ketrin1984 žiaĺ v okrese GA takú nenájde sa obávam 😬
@stellarstar
Neviem lebo sú tam aj obce a neviem ich všetky priradiť ako sú ďaleko od neho.
@unbeholfen
Coop jednota má samoobslužné predajne otvorené 24/7.Nájdi si najbližšiu pobočku.
@ketrin1984 počul som už o tom ale konkrétne v našom meste také nieje. Ale zistím kde je najbližššie.
@unbeholfen pane bože daj facku 🤦♀️ chlapče ty si fakt 🙈 stratený nekonečný príbeh
@stellarstar JA som to tu napísal už dávno. Sa čudujem, že mu ešte odpovedáte. On je totálne stratený a bude si mlieť len svoje.
@ketrin1984 počul som už o tom ale konkrétne v našom meste také nieje. Ale zistím kde je najbližššie.
@unbeholfen
Na stránke coop jednota je zoznam tých predajní.
@unbeholfen v Gáňi máš 😂 a nemáš to ďaleko
Už som našiel. Šaľa, Sládkovičovo, Gáň. Ten je aj najbližššie. Ale uvítal by som aj priamo v meste niečo také.
Už som našiel. Šaľa, Sládkovičovo, Gáň. Ten je aj najbližššie. Ale uvítal by som aj priamo v meste niečo také.
@unbeholfen
Časom určite bude.
@unbeholfen v Gáňi máš 😂 a nemáš to ďaleko
@stellarstar jasné už idem zisťovať ako sa to používa. Vraj je to samoobslužné, tým pádom tam asi bude treba nejaká registrácia atď.
@unbeholfen
Časom určite bude.
@ketrin1984 to by bola pre mňa spása…
@ketrin1984 to by bola pre mňa spása…
@unbeholfen
Keby bolo teplejšie tak na bicykli si tam raz-dva.
@unbeholfen
Keby bolo teplejšie tak na bicykli si tam raz-dva.
@ketrin1984 preto vravím že v zime je to od ruky na bicykli, preto by som to privítal v našom meste priamo.

@unbeholfen nauč sa plánovať, nemôžeš žiť ako spodina zo dňa na deň, čo sa míňa si zapisuj na papier/do mobilu a nákup urob podľa zoznamu, tiež si plánuj čo budeš variť a čo k tomu potrebuješ
takéto vybiehanie od obchodu pre jednu vec sú drahé nákupy lebo vždy prihodíš niečo navyše čo si ani tak nepotreboval
ako budeš žiť keď bude obchod neplánovane zavretý týždeň? príde prírodná katastrofa alebo dlhodobý výpadok elektriny alebo v uliciach násilné demonštrácie a nebude bezpečné chodiť po obchodoch
namiesto horčice si môžeš dať kečup, uhorku, čalamádu, kyslú kapustu alebo nakrájať cibuľu a syr