Čo zbaliť do pôrodnice v Galante?

lazuzza
7. okt 2020

Ahojte mamičky,je tu niekto kto teraz niekedy absolvoval cisarak v Galante?Môže byť pri cisárskom otecko? Viete mi poradiť čo si zobrať so sebou do pôrodnice,našla som totiž až tri zoznami k tejto pôrodnici a neviem ktorého zoznamu sa držať. Ďakujem za odpoveďe☺️

elzika
13. okt 2020

@lazuzza Rodila som zaciatkom augusta. Cisarskym.
Urcite potrebujes podlozky, poporodne vlozky, vlhcene utierky, nocnu koselu, pribor a pohar.
Voda (ja som vypila velmi vela) a flasa coly (radsej 2 mensie ako jedna velka), (slamka, ale tu daju aj oni). Ziadne jedlo si neber, jest nebudes moct.
Pre babo: plienky
Jednorazove nohavicky su fajn.
Balzam na pery je fajn
Oblecenie pre babo nemusis, ale deku by som zobrala.
+ samozrejme zubna kefka, pasta, hreben, sprchac, mozno sampon, ak nevydrzis mat neumyte vlasy 4-5 dni ;)

Ak mas nejake otazky, kludne sa pytaj.

Na pritomnost otca sa pytaj rovno v nemocnici, lebo pri momentalnej situacii sa to moze rychlo menit. Co plati dnes, nemusi platit zajtra.

lazuzza
autor
13. okt 2020

@elzika Ďakujem veľmi pekne za info ☺️🙏 Čo sa týka cisaráku,ty si bola sekciou alebo úplne uspatá?Ja mám ísť sekciou a mám strach z tej ihly na umrtvenie čo zavádzajú do chrbtice. Netreba pre bábo ani kozmetiku či perinku?

elzika
13. okt 2020

@lazuzza sekcia= cisarsky
Asi si mala na mysli spinal. Ja som mala spinal 2-krat a za mna super. Teraz dokonca este lepsie ako pred 3,5 rokmi. Vtedy som musela lezat 24 hodin a teraz uz stacilo 12.
Nemaj strach, len rob to, co ti povedia a bude dobre.
Kozmetiku pre babo netreba. Oni ho tam kupu prve dva dni. Potom je babo s tebou, ale mozu ti ukazat ako ho kupat a pouziju svoju kozmetiku, ale podla mna pre tak male babo staci voda.
Vsetky babatka maju v perinkach z oddelenia, takze s tym by som sa netrapila. Jedine, ze by si ho chcela mat vo svojom. Ak si na to potrpis, tak kludne zober svoju perinku aj oblecenie.

lazuzza
autor
20. okt 2020

Ďakujem za info,nepotrpim si mať bábo vo svojom keď netreba,ledva som sa do kufra zbalila takže som aj rada,že nepotrebujem toľko veci pre malú 😊 Ešte jedna vec ma zaujíma,po cisárskom žena hneď krváca,nie? Rozmýšľala som ako to potom prebieha keď po zákroku min. 12hodin nebudem môcť vstať ,ako si teda vymením vložky keď bude treba 🤔 ?Neviem si to nejak predstaviť.

elzika
21. okt 2020

@lazuzza Ja som celkom dlho nekrvacala, ale vlozky pridu vymenit setricky. Ony ta chodia kontrolovat casto, lebo tecu infuzky, meraju tlak...