Gynekologička - gynekológ v Galante

akaka
20. jan 2021

Žienky, prosím o radu, skúsenosti ohľadne gynekológov v Galante. Momentálne chodím do NZ, len je to ,,od ruky,,. Potrebujem nájsť nejakého v GA. Je tu nejaký, ktorý berie nové pacientky, odborník s ľudským prístupom, so slušným vybavením ambulancie a bez poplatkov? Vopred ďakujem za odpoveď.

oneva243
21. jan 2021

@akaka za mna urcite mudr Baran, top vybavenie, super pristup, vtipalek, rocne zaplatis 50 eur ale

akaka
autor
23. jan 2021

@akaka
@oneva243 Ďakujem. Chcela som nejakého bez poplatkov. Možno ešte niekto teda odporučí niekoho.

marika927
22. aug 2023

@akaka dobrý deň. Prosím Vás podarilo sa nájsť niekoho a bez poplatkov? Ďakujem.

akaka
autor
23. aug 2023

@marika927 Dobrý deň, áno, v nemocnici pani doktorka Badidová. Ona má aj prsníkovú ambulanciu. Ale teda vyzbrojiť sa trpezlivosťou pri čakaní,je to na dlho. Ambulancia ešte socialistická🤔.Predtým som chodila do NZ a teda vždy som dostala aj dátum,aj čas konkrétny a žiadne dlhé čakačky...a moderná ambulancia 🙂. Normálne som rozmýšľala,že by som šla naspäť,ale tak raz za rok na kontrolu asi vydržím aj tu v Galante.Ale to je tu v Galante asi bežné u väčšiny doktorov tie čakačky,ja si pripadám akoby som sa presťahovala do nejakého iného sveta a aj iného storočia, teda v nemocnici určite 🤷.

marika927
23. aug 2023

@akaka ďakujem a prosím platí sa u nej za termín, nejaké ročné poplatky, kontroly alebo za hocičo iné?

akaka
autor
23. aug 2023

@marika927 Nie neplatí sa nič, len teraz neviem,či ordinuje v utorky, alebo stredy 🙂. Doobeda býva prsniková a poobede gynekologická ambulancia.Termíny dávajú na prsníkovú ambulanciu. Do gynekologické mi len povedali,že treba prísť a čakať doradu. Neviem,či sa dá objednať. Skúste si tam poprípade zavolať a sestrička vám určite poradí ako to tam chodí.