icon

Hľadám cenovo dostupného DJ na oslavu v Galante

jankadankaanka
21. jan 2025

Ahojte, hľadáme z GA alebo okolia niekoho kto by nám vedel na oslave púšťať a postarať sa o hudbu.
Môže to byt začínajúci DJ alebo niekto kto to robí ako hobby.
(Odporúčania ako -pustí YouTube alebo podobne si neprosim)
Hlavne, nechcem utratiť 500€ za hudbu z reproduktorov. Akcia bude do 3:00 max.
Ďakujem ♥️

martinmmartin
22. jan 2025

No chces verejne pustat muziku tak musis platit za autorske prava SOZA inak ta moze obec akebo restika napraskat

16zolik16
22. jan 2025

@martinmmartin to čo si napísal je veľmi zriedkavé. Skôr by som videl problém v tom keď DJ nemá živnosť. Áno DJ musí mať zaplatené napr Spotify nemôže mať stiahnuté tracky ale ešte som nepočul že by niekto niekoho udal.

lenuska9999
22. jan 2025

@16zolik16 poznám osobne jedného, čo mu prišla SOZA na kontrolu

idamia
22. jan 2025

@16zolik16 Soza kontroluje aj na detskych predstaveniach, bohuzial 🙄

janinque
22. jan 2025

@jankadankaanka aktuálny cenník DJov je okolo 800+. Do 3:00 to majú rovnaký záber, ako keby hrali svadbu, takže ak nájdeš niekoho s vybavením do 400-500eur, budeš ešte rada. Niektorí prenajímajú ozvučenie, ak si vieš hrať napr cez Spotify sama. Skús napísať na FB na nejakú lokálnu stránku Galanty, možno niekoho nájdeš. V danej téme mám dosť prehľad, partner robí DJa ( popri svojej práci).

lenuska9999
22. jan 2025

@janinque veď práve, že 500 eur je podľa autorky veľa. Ale keď si uvedomí koľko hodín tam ten dotyčný strávi + je potrebné pripočítať čas na prepravu, rozloženie a zloženie aparatúry + to, že si dotyčný musel techniku za x y tisíc nakúpiť zo svojho + ma s tým spojené poplatky ako SoZa, odvody, kúpa pesničiek atd… tak 500 eur vôbec nie je veľa a podľa mňa bude rada, ak niekoho za tu sumu ešte v dnešnej dobe nájde. Možno nejakého trojkorunoveho DJa , ale to potom bude aj tak vyzerať a hlavne znieť

janinque
22. jan 2025

@lenuska9999 ja rozumiem, že na rodinnú oslavu nechcú mať takýto vysoký náklad na hudbu, ale bohužiaľ tie sadzby sú dnes také aké sú. Ak by to bolo napríklad do 21.00-22.00 a bol by to niekto priamo z GA, tak by možno našli aj lacnejšie. Ale ako píšem vyššie, niekedy sa dá požičiať len aparatúra pre DJa a stojí to menej (stále si ale myslím, že okolo 200-300EUR len za techniku dajú). Môj muž chodí v pohode aj za 500-600EUR, aparatúru ma pritom za 20.000, ale je to skôr takým "známym", že už im hrá desiatu oslavu/svadbu/event a pod. Čo poznám ale viacero chalanov, tak momentálne sa riadia heslom "pod 800e ani nevstanem z postele".

melli88
27. jan 2025

@jankadankaanka my sme to riešili pred rokom. Pod 500 sme nikoho nenašli. Povedali nám ze im je jedno ci oslava ci svadba. Ak zoberú našu do 2.00 rána oni už na inú nakciu nemôžu ísť.