icon

Kde nájsť pedopsychiatra v okolí Galanty?

klaudi77
30. jan 2025

Dobrý deň nevedeli by ste mi poradiť pedopsychiatra ciselko? Som okolie Galanta ...som ochotná všade pricestovat

saltypeaks
30. jan 2025

@klaudi77 Byť Tebou žiadneho pedopsychiatra nehľadaj . Deti potrebujú čas na liečenie svojích smútkov a nie byť obmedzované v slobodnom myslení . Lieky poškodzujú orgány , spôsobujú neskôr závislosti . študuj www.CCHR.com

zuzinabila
30. jan 2025

@saltypeaks psychiater nepredpisuje lieky automaticky...to len na margo liekov. a samozrejme, v zivote cloveka su situacie kedy je psychiater nevyhnutny. siris zbytocne myty a predsudky, ktore potom ludi stigmatizuju a necudo, ze sa nas terapeutov, psychiatrov a psychologov potom boja. vyhladat pomoc je vacsia vyhra, ako zbytocne trpiet.

tanyan
30. jan 2025

Opýtaj sa v centre poradenstva a prevencie - CPP u Vás, oni by mali najlepšie vedieť kto je tam k dispozícii a prípadne aj či sa na niečo špecializuje, resp. či bude vyhovovať...
https://www.centrumga.sk/kontakty.html

jaga18
30. jan 2025

DS, mudr Ildiko Perhacs. Veľmi dobrá skúsenosť 👍 a žiadne tlačenie liekov či treba, či nie...
@saltypeaks

klaudi77
autor
30. jan 2025

@jaga18 nemá termín ,nebere nových :(

jaga18
31. jan 2025

@klaudi77 to som nevedela...škoda, chodia k nej pacienti zo všetkých kútov Slovenska.

cervenadiana
25. apr 2025

Našla ste potom nejakého? Aj zháňam a nikto nič. 🤷

klaudi77
autor
29. apr 2025
@cervenadiana

Našla ste potom nejakého? Aj zháňam a nikto nič. 🤷

@cervenadiana Trnava ma zobrala

kikasom
21. máj 2025
@klaudi77

@cervenadiana Trnava ma zobrala

@klaudi77 dobrý deň, mohli by ste mi napísať meno lekára? Kľudne aj do SS. Ďakujem