icon

Mamičky z Galanty a okolia. Stretnime sa na kávu!

barunka
26. jún 2006

Tak začnem aj ja tému... Aj keď si myslím, že z tohto okresu tu veľa ľudí nebude...
Ja som sa teraz nedávno presťahovala do Veľkých Úľan, som na materskej a pomaly mi začína liezť na mozog, že sa tu nemám s kým porozprávať... S niekým asi tak približne v mojom veku...
Je tu niekto z tohto okolia, že by sme sa napríklad aj stretli???

juko25
5. apr 2010

Halloo!! Galanta žije ešte??

rachelkattona
12. apr 2010

Ahojte maminy, som rada, ze som tu nasla niekoho z galanty.Ja sa tu momentalne chystam s detmi pristahovat za nasim uuuuuuzasnym tatinkom, tak omrkujem rajon, bo ani neviem, kde to tu vobec budem byvat. Mam 2 deti, 2rocnu a 6 rocneho, viete mi poradit alebo podat nejake infosky o galante, kde sa tu da chodit s detmi, kde chodite radi nakupovat pre deti, a kde sa tu da ist na dobru kafu tak, aby som ju kvoli deckam nemusela vypit na ix. Ozaj a ako to vyzera u vas s jaslickami, skolkami a skolami, viete nieco dobre odporucit, musim malych niekde nahlasit, tak mam mismas.Budem rada, ak niekto bude chciet pokecat

mija861
18. apr 2010

Ahojte mamicky z GA,chcela by som poradit: Mám 5 mesačnú dceru a neviem či v GA je niejake centru pre mamičky z detmi.Dajte info DAKUJEM

magdusska
18. apr 2010

je je bambuľkovo sa vola 🙂

catania1
19. apr 2010

čaute baby. nedavno som sa presťahovala do Pustých Úľan. Mám 3 mesačnú dcérku Sofinku a hoci sa moc nenudím, začína mi tá samota pomaly tlačiť na mozog. Preto hľadám nejakú kamošku s ktorou by sme mohli pokecať, poprípade sa stretnúť a spolu kočíkovať naše deťúrence...🙂).. nájde sa tu niekto odtiaľto poprípade z okolia?

sve
22. apr 2010

dobry den. som z ba a hladam si gynekologa. nahodou som natrafila na meno dr. havranek. ordinuje sice v galante ale vraj ani s porodom nie su problemy, ze k nim chodi. myslite, ze si ho mam vybrat a trepat sa stale z ba do ga? alebo poznate niekoho, co mi bude robit aj ambulantneho lekara a aj pride na porod v ba? dakujem.

snehulienka24
22. apr 2010

sve a preco chces lekara z galanty? ved v Ba je ich cela kopa, nie?

sve
22. apr 2010

nie je to kriterium- galanta🙂 myslim konkretne dr. havranka, lebo je z ba aj ked robi v galante a poznam jeho manzelku🙂 jasne, ze je lepsie mat niekoho v ba, ale ja som sa sem pristahovala pred rokom a v ba neviem, kto je dobry🙂 poznate niekoho? alebo viete nieco o tom aky dr. havranek je? myslim k pacientkam🙂

snehulienka24
22. apr 2010

jaj tak..no ja som v Ga chvilku, dva roky, ale dr. Havranka nepoznam, takze nemozem poradit...a moja doktorka ktoru mam a je velmi sikovna, tak ta k porodom nechodi...

ja zasa budem hladat niekoho v Ba, tam by som chcela rodit... sve a v ktorom si mesiaci?

jemrykka
22. apr 2010

Ahoj sve ja chodím k Dr. Havránkovi, nemôžem povedať nič zlého, aj čo som o nom počula boli samé chváli, samozrejme sa našli aj negatívne názory, ale tie sa nájdu všade, že? 🙂 ja u neho chcem aj rodiť , za poplatok 200 euro sa to dá, dá ti číslo a príde potom za tebou. Inak na stránke www.afw.sk nájdeš aj kontakt a ordinačné hodiny🙂

manika77
22. apr 2010

ahojte jee ako nam ozila tema

ja som rodila u Havraneka a bola som spokojna..ale tiez som pocula aj negativne nazory ale to je asi na kazdeho lekara 😉

sve
23. apr 2010

sneulienka24: ja este nie som tehotna, aj ked by som velmi chcela. este len na tom s manzelom pracujeme, tak 4 mesiace a nic, ale som v ba rok a stale tu nemam gynekologa, tak je najvyssi cas si nejakeho vybrat🙂 a myslim dopredu, tak chcem takeho, co pride aj k porodu. potrebujem porodnikovi verit a nie ho stretnut na porodnej sale prvykrat pri porode🙂 preto hladam ambulantneho aj toho, co chodi na porody - dva v jednom🙂

snehulienka24
23. apr 2010

aha sve, tak drzim palce, nech mate co najskor mimco v brusku 😵 nam sa podarilo na tretie poriadne zapracovanie 😀 s bratislavskymi gynekologmi prave nemam skusenosti..ja si toho svojho porodneho pojdem omrknut tak v maji a porozpravat sa...

trinitka87
30. apr 2010

zdravim vas 🙂
ak by ste mali niektora zaujem, je tu aj sukromna skupina Galanty a okolia 😉

magdusska
3. máj 2010

snehulienka ja mam gynekologa z BA a skusenosti super. Ja mam osobne Dr. Marsika, je to fakt kapacita. Kamoska mala Rosenberga alebo tak nejako a tiez s nim bola max.spokojna. Ona ho vsak mala len na porod.

tarsylla
21. máj 2010

Caute babenky aj ja som z Galanty zo Severu🙂)

lucinka83
22. máj 2010

Mamicky, ku ktorej detskej lekarke ste sa zahlasili po porode? Poradte mi nejaku dobru, prosim! 🙂

macka23
23. máj 2010

lucinka,
Dr. Repkova - sme max spokojni 🙂
A este pred porodom sa treba zahlasit 🙂

tarsylla
24. máj 2010

my chodime Dr.Mullerovej a tiez je v pohode

lucinka83
24. máj 2010

dakujem :D

tanaja
24. máj 2010

Ahoj Lucinka,
my sme mali dr.Mullerovu, a neboli sme teda vobec ale vobec spokojni. prejst inej sme nemohli, lebo nas nechceli zobrat,vsetky su na jednej chodbe a su kamosky,tak to bolo asi blbke pre ne. ale vacsiu flegmosku ako dr.Mullerovu som nestretla!

mama1987
27. máj 2010

ja sice patrim pod galantsky okres,ale moj syncek ma detsku doktorku v sali..Janegovu..som s nou max spokojna..ona mala aj mna a bude mat aj moje dalsie dietatko,ma aj moju sestru..😀 v sali sme totiz byvali pred 13stimi rokmi..

ninny
8. jún 2010

ahojte, tie ktoré chodíte na FaceBook zahlasujte prosím za nášho Sebinka
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=410797...

Pokiaľ
nie ste fanúšikom HAPPY FOTO tak tu sa nim môžete stať http://www.facebook.com/pages/HAPPY-FOTO-SK/337...
a potom stačí kliknúť na Sebkovú FOTKU (link vyššie) a označiť, že sa Vám páči.

Vopred ďaaakujeme!

evelin116
30. sep 2010

Ahojte baby! Kazda tu chvali dr.havranka a barana. A neviete mi nieco povedat o dr. scasneho? Ja chodim k nemu a chystam sa aj rodit u neho. Zatial som o nom ani zle slovo nepocula, tak ze by ma zaujimali vase nazory.

aloa
8. okt 2010

ahojte 🙂 kočky neviete odporučiť spoľahlivú opatrovateľku pre cca 2roč. dobca priamo v GA? máte niekto skúsenosť? vďaka.

marika1977
8. okt 2010

@aloa opytam sa mojej svokry...ona ma s detickami bohate skusenosti,ucila v skolke a teraz je na dochodku,je zo severu...ak nahodou,ozvem sa ti 🙂

janqa13
2. nov 2010

@evelin116 tak p.doktor Scasny je primar a to miesto nema len tak,ma naozaj velky rozhlad,z mojho pohladu je to odbornik,mozem odporucit...tak isto aj p.doktor Baran,ja chodim k nemu a nemenila by som....Co sa tyka Havranka,som prekvapena samymi pozitivnymi nazormi,ja co poznam niektore jeho pacientky,pokial si nezaplatili kolko chcel,tak spokojne teda neboli ani nahodou....

maminecka26
3. nov 2010

@catania1 AHOJ.....TAK JA SOM z velkych ulan....ak by si mala zaujem...mne sa teraz narodila mala sofinka 🙂 ma pat tyzdnov....

maminecka26
Odpoveď bola odstránená
elissa1224
13. dec 2010

@barunka ahoj,stoho si nic nerob ja tu zijem uz 6rokou a nikoho tu riadne nepoznam 😀 😅 som tiez na materskej!!!!! psychiatriaaaaaaaaaa 😵