icon

Mamičky z Galanty a okolia. Stretnime sa na kávu!

barunka
26. jún 2006

Tak začnem aj ja tému... Aj keď si myslím, že z tohto okresu tu veľa ľudí nebude...
Ja som sa teraz nedávno presťahovala do Veľkých Úľan, som na materskej a pomaly mi začína liezť na mozog, že sa tu nemám s kým porozprávať... S niekým asi tak približne v mojom veku...
Je tu niekto z tohto okolia, že by sme sa napríklad aj stretli???

bellasandra
27. jan 2007

Prosím ta ani mi nehovor-ja hladná jak vlk a brat mi vola, že hádaj kde som? McD..a ze nic ti neprinesiem tlstá si 😀 😝

snilko7
27. jan 2007

sandra ten tvoj brat je ale drzý 😀 😀 ja som do seba teraz horko ťažko dostala trochu špagiet, dúfam že sa aj udržia, musela som ich jesť len so syrom, lebo mäso mi divne smrdelo 😝 môj muž skonštatoval, vraj mi šibe, že je dobré 😖 😎

barunka
autor
27. jan 2007

inak snilko ja som ti vravela, že ja som celých 9 mesiacov čo som simi čakala mäso alebo salámu a podobné veci ani nejedla, dokonca aj v mekáči som jedla šaláty a hranolky...

sandri, tak tvojmu bratovi by som asi pri najbližšej príležitosti ublížila. takto provokovať.. otras.

bellasandra
27. jan 2007

Snilko- mne tiez masko smrdelo, ked som cakala Emu- a pritom ja maasooo zboznujem 😀
No drzý je- minule som stala pri kuchynskej linke a on chcel prejst okolo a hovorí mi ze : Uhni s tým bojlerom 😀 😝

bellasandra
28. jan 2007

Inak ja som zabudla -Snilko -gratulujeem k druhemu mimcu 😀

snilko7
28. jan 2007

Sandri ďakujeme 😀 😵

bellasandra
28. jan 2007

Nie je zac, aj ja cem este 2 deturence - len nájst otecka 😀

snilko7
28. jan 2007

Sandri, ja zrejme skončím pri tomto, dúfam že sa nám zadarilo dievčatko, no ak nie prežijem to hlavne nech je zdravé 😉

simina
28. jan 2007

Ahojte dievcence ako sa mate? mne uz sibe maly mi nechce spinkat ani cez den ani v noci asi ma pomarazi uz nevladzem ani dychat.....

Snilko gratulujem k tehulkovstvu a nech sa ti splni ze to je dievcatko

snilko7
28. jan 2007

Simina ďakujem a dúfam že sa splní...mám už vyhliadnutý taký pekný ružovo červený kočík 😀 ...ale určite to zas bude chalan, ja to cítim, to budeme musieť skúšať ďalej 😎 😎

barunka
autor
28. jan 2007

snilko a nakoniec budete mať fakt to futbalové mužstvo ako to ten môj chlap predpovedá... 🙂

snilko7
28. jan 2007

no ale to by sme museli ešte nejaké izby dostavať 😀

simina
28. jan 2007

No snilko to aj moj manzel tvrdi ze druhy bude chalan ked budeme chcet a ja by som tiez chcela dievcatko

bellasandra
29. jan 2007

Ja by som chcela este chlapcekov- vestkyna mi predpovedala ze este 2 mám mat, tak som zvedavá 😀

barunka
autor
29. jan 2007

sandri bola si u veštkyne??? aj ti niečo vyšlo už???

simina, nevieš ako je v sládkovičove otvorený UPSVaR??? Asi tam nakoniec budem musieť ísť..

bellasandra
30. jan 2007

No ja som bola u kamarata a on vestil jej , lebo zevraj si ona sama nemôze, Ona vestí z ruky.Tak to co mi povedala o minulosti a prítomnosti , bola vsetko pravda 😀 a buducnost, tu mi predpovedala, tak do 2 rokov, takze cakam 😀 .
Dnes isla Snilko na utz, ze ? 🙂

barunka
autor
30. jan 2007

teda, fakt to vyšlo? ja som minule manželovi vravela, že ja by som tiež išla, zo zvedavosti.
snilko sa akurát chystá, dovliekla sem paťka spinkať a teraz sa išla obliecť. tuším o 14-tej je ten UZV. som zvedavá, čo jej povedia

barunka
autor
30. jan 2007

sandri a všetko najlepšie Emke k meninkám , a aj snilko sa pridáva 😀

bellasandra
30. jan 2007

Dakujeme 😀 hej o 14.00 zacína utz tehotných 🙂
Ja by som tiez este isla, k tej do NZ, lebo inak mne kamarat vyklada karty, ale neviem.
😕

biela.pani
30. jan 2007

baby z okolia GA, neviete mi poradiť, kde všade sú tu požičovne šiat na prvé sväté prijímanie? díky 🙂

bellasandra
31. jan 2007

No asi v svadobnom salone,jeden je v Ga, na Bratislavskej ulici a este tu urcite aspon jeden je, ale neviem ze kde 😝

simina
31. jan 2007

Ahokajte babule
Barunka neviem ani co to je?ako sa mate co snilko ako dopadla na uzv?

snilko7
31. jan 2007

simina urad prace,socialnych veci a rodiny 😀 a dopadla som ani sama neviem ako, nič mi nekomentoval, ale zajtra idem do poradne, tak sa opýtam dokiho ale zatiaľ to vyzerá na 7tt

simina
31. jan 2007

No pekne a ku komu chodis?
tak ten urad neviem ale pozriem sa ked pojdem do obchodu a vecer napisem

snilko7
31. jan 2007

ja chodím normálne do poradne ku Koslerovi, myslím že k nám dochádza zo Sládkovičova, on je v pohode...ale v GA mali včera frmol, tak primár Ščasný robil UTZ a bral nás teda veľmi rýchlo, normálne sme sa nestíhali vyzliekať 😅

simina
31. jan 2007

Jeho nemam rada ani Koslera ani Scasneho zle skusenosti

bellasandra
31. jan 2007

Snilko- klasika v Ga, ja ked som chodila otras 😝 dobre ze ma odtial nevyhanali 😀

simina
31. jan 2007

Barunka na tom urade su PO a ŠT od 8-15 UT a PIA 8-12 a ST 8-17 prestavku maju od 12 do 13

snilko7
31. jan 2007

kosler je u mna zatial v pohode, akurát zajtra k nemu idem...som zvedavá

barunka
autor
31. jan 2007

simina ďakujem.
tak k tým gyn, ja osobne mám skúsenosť s koslerom, keď sme sa sem presťahovali, tak som k nemu prestúpila, vcelku milý chlapík, len si mohol odpustiť vrieskať na mňa cez celé zdravotné stredisko, že čo som to vlastne porodila, lebo v tej správe to nemá. On si totižto všimol, že mu to chýba, až keď som bola na odchode. A mudroval mi o kojení, tak bohvie, či má nejaké skúsenosti aj s týmto...

a do GA by som rodiť nešla aj za cenu pôrodu cestou do nemocnice