Mamičky z Galanty a okolia. Stretnime sa na kávu!
Tak začnem aj ja tému... Aj keď si myslím, že z tohto okresu tu veľa ľudí nebude...
Ja som sa teraz nedávno presťahovala do Veľkých Úľan, som na materskej a pomaly mi začína liezť na mozog, že sa tu nemám s kým porozprávať... S niekým asi tak približne v mojom veku...
Je tu niekto z tohto okolia, že by sme sa napríklad aj stretli???
To bude xixixi 😀 ako dve kačice xixixi 😀 no album hned bude pracujem na nom xixixi 😀
Bože nezávidím ti no snad budú v pohode 😀 bez hádky xixi 😀
Pipika heheheheh.Normalne s hnusom tam idem a aj Peto,v septembri si volačo najdem a ani v ..... tam nepachnem ,však ti vieš kde 😒 😒 😠 😠 😠 .No veru veru.Kam ti zmizly fotky??čo si to vymazala? 😉
hej bo som sem nechodila a tak ale dam sem novy album 😀 už niečo mam si tam aj ty 😀 no padam herec sa zobudil prave papa
siwike, pipinka, rada 🙂) tiež v tomto teple nechodíme cez deň, až ku večeru, väčšinou o tej pol šiestej, manžel prichádza o šiestej vlakom, tak mu ideme naproti 🙂
ja chodievam občas kočikovať s jednou kamoškou (mimik9911), tak by sme mohli chodiť aj vo štvorici 🙂
siwike, jaj Tvoj drobec ma už 3 roky 🙂 ten už asi v kočiari nechodí, že? 😀
dnes som dobre mimo 😉
ahojte,aj my sme chodili na kurz plavania,zacali sme ked mala Bianka 9.mesiacov,urcite odporucam,naucili sme sa pesnicky,ktore som ja uz zabula,mala sa vie ponarat,ale samozrejme ze my nepreplava velky pl.bazen 😀 😀 ,ale urcite to da vela dietatu.v septembri by sme este aj my mohli chodit,asi aj budeme,ved co doma??? 😀 a aj danona chodila s nami,myslim,ze je toho isteho nazoru 😉 😉
NINNY 😉 tak super aspon nás bude viac 😀 😀 ano chodím s Manikou 😎 Siwi je už pracujúci človek xixi my sme ešte na dovče 😀 😀 ale občas sa stretneme aj so Siwi na neee 😀 😀 ked nepracuje 😅 tak ti pošlem číslo a cez týžden brnkni 😀
ešte nebol doma o pol noci došiel tak som čakala zatial xixixi 😀 a potom som sa venovala na plnej čiare xixi 😀 a zajtra mi už odchádza fnuuk ale na Ryankove narodky dojde zas a potom idem ja tam na týžden huraaa 😀 😀 v pondelok ti volám o.k. pojdeme von 😎 a počkaj kedy to ideš k tej lekárke?? A v stredu máme poradnu dobre??Ideš aj ty??? 😉
noo tak cakam na telefonat teeda..hmm ja som jej este nevolala ja som zabudla 😅 ale hned v pondelok rano tam zavolam 😉
awooj,sme nespaliii 😀 ale dodatocne sme oslavovali ninkine meninyy 😀 😎 a dnesny program...o chvilku ideme smer zoo... 🙂
vsetkym pekny dnik!!
ninny-plavanie, ano, chodili sme aj my, cca rok aj pol...ninke sa veelmi pacilo.. 😵
už odišiel fnuuuk ☹ ☹ teraz idem uložit štupla 😉 a ked vstane pojdem snim trocha von pojdeš Maruš 😀 😎 zavolám ti dobre 😉
dnes sme boli opekat na ciernej vode jooj jak super nam tam bolo 🙂 🙂 len potom prisla ta moja hlupa migrena a museli sme domov 😠 ..a potom to zase preslo 😉 a uz sa nemozem dockat zajtrajska zaciname aj s pipi drzat dietu.. 😀
😀 no hovor mi o tom niečo xixi mne by ani plastika nepomohla xixi bola by som ako Jacko M. 😀 😀
ozaj čítala som že mu ukradli nosovú protézu xixi 😀 bol pochovaní asi bez nej xi 😀 chudák ale lutujem ho 😔
Siwi kam si sa stratila halo!!!!!!!!!!!!!!!! 😎 😎 inak nás tu je dost málo nie??Bejvávalo nás tu aj viac 😀
no to hej xixi 😀 ved sa venujú mužíčkom no nie?? A dovolenkujú aj ja by som šla niekam k moru 😅 No asi Ostrava mi bude musiet stačit xixixi 😅
idem aj ja ešte kuk na kočík či sa niekto neozval a idem do hajan 😉 zajtra sa vidíme pa 😎

pipika kde maš fotky??? 😒 😀 😀