Nájde sa tu niekto z okolia Galanty na kočíkovanie?
Ahoj, volám sa Jaro a som od 3-mesiačika života mojej nádhernej Soničky na materskej dovolenke(teraz už rodičovskej). Moc sa nesťažujem, Sonička je veľmi dobrá, spinkáva celú noc a ani moc neplače. Presťahovali sme sa pred pol rokom s manželkou zo Žiliny do Čierneho Brodu pri Galante. Mam problém, že mi už s toho pripeká, nemáme tu zatiaľ žiadnych kamarátov ani kamarátky. Som tu sociálne izolovaný!!! Preto hľadám niekoho fajn buď na písanie alebo aj kočíkovanie, kávičkovanie, kecanie. Ozve sa niekto?
Jaro-klobúk dole,môj by už bol v Pezinku 😉 😀 😀 držím palce,nech niekoho nájdeš-aspoň vieš,o čom hovoria mamičky na "materskej dovolenke" 😅 😅
jeeeeeeej, tak skladam poklonu 😉 !!! obrovsku, malo ktory tatino by to dokazal! aspon ten nas isto nie, ten ma dost, ked sa ma venovat detom par hodin 😝
Dakujem, vsetkým ale podla mojho názoru záleží najviac na dietati, moja Sonicka spinka celu noc od 20 do tej 8. Cez den moc nespinka a vie sa pohrat aj sama a ja stihnem navarit, oprat a podobne prace ktoré su na mne 🙂 .
Zda sa mi to celkom v pohode a mozno to druhe dieta bude opak uvidime....
ahojte - len aby ste sa nečudovali , čo všetko by muži zvládli , keby to tak vyšlo, že zostanú s deťmi doma 😉
podľa mňa to je len o tom , že rodič čo je doma samozrejme pozná zvyky a správanie dieťatka dôvernejšie - vie kedy si vymýšla, koľko spapá a pod. ....ten druhý rodič čo chodí do práce je zákonite s dieťatkom menej a preto je aj neohrabanejší. no a keďže je väčšinou doma matka tak je to potom tak , že je ocko ten bezradnejší.
Ale ak je ocko s dieťatkom od malička , tak je potom šikovnejší s dieťatkom on..
😵 . Je to podla mňa len otázka zvyku , že je dané , že žena sa stará o domácnosť a muž zarába.......ale v súčasnej dobe je už veľa mužov , ktorý by chceli byť doma s detmi - a nehanbia sa za to.....aspoň my stretávame oteckov na ihrisku v sobotu a tí vveľakrát priznajú , že by boli radi doma s dieťatkom 🙂 😀
tatusik- myslím si , že to nie je o tom , koľko malá spinká ....určite by si zvládol aj keby v noci vstávala alebo vymýšlala lotrovinky ......je to o tom , ako svoje dieťatko miluješ 😉 . ke´d prídem domov poviem priateľovi, či sa tiež neprihlási na koníka 🙂 ...on je tiež doma s našimi deťmi , možno privíta možnosť písať si s mužom , čo je na tom ako on. zatiaľ na neho treštia oči , kamkoľvek s malími príde a povia že je s nimi doma on...
len tak mimochodom , on je doma s našimi 19 mesačnými dvojčatami a 6 mesačným drobcom 😀 😀
slavica2 • 1d • Včera o 22:01
ahojte vsetci, moj muz je na rodicovskej/materskej a vytvoril si aj skupinu na FB
"tatovia na materskej" , kedze sa mu dlhodobo nedari najst dalsich
odvazlivcov /zatial su len dvaja realni + fanusikovia/ pre skupinu,
skuste pohladat a doporucit dalsich pls:_)

Jaro, ahoj, skus v oddeleni regiony, najdi si temu Galanta a tam sa spytaj 😉
a inak super, ze existuju aj takyto ockovia 🙂