icon

Najskôr pozitívny a o pár dni negatívny test

kacenka1518
8. jún 2020

Ahojte, rada by som bola ak by ste sa mi k tomu niekto vyjadril, určite máte viac skúsenosti. Dieťa neplánujeme ale ak by bolo určite by sme si ho nechali. 17.5.Som mala ovuláciu a 6-7 dni nato som mala krvácanie ktoré trvalo Iba deň... nedávala som tomu veľkú váhu . Lenže teraz 4.6. Som mala dostať menštruáciu ale ona nikde... mešká už 5 dní a ja som úplne mimo... nemám príznaky iba mi moc nechuti jesť... test som robila v sobotu ráno, vtedy tam bola slabucka čiarka ... a včera aj dnes boli neg. Takze nechápem :( poraďte mi

Najskôr pozitívny a o pár dni negatívny testNajskôr pozitívny a o pár dni negatívny test
Strana
z2
pracujucazienka
11. jún 2020

@kacenka1518 tak to je jasne že už je to na vás dvoch ktorý sa obetuje či ty alebo on ktorý z vás bude používať ochranu ale vieš tie keci že s gumou to nieje ono ma vedia vytočiť..teda ja som s manželom 12 rokov a vždy sme na všetko boli obaja..a to sme si prešli všeličím ..začínali sme spolu na strednej a sme doteraz spolu a všetko je o kompromisoch..ale teraz to nieje o nás ale o vás..hlavne že všetko dopadlo tak ako malo ..fakt sú niekedy chlapy ako pubertiaci 🤦🏻‍♀️

kacenka1518
autor
11. jún 2020

@pracujucazienka tak aj mne je príjemnejšie mat antikoncepciu alebo niečo take na čo sa môžem spoľahnúť ale nemala som s tabletami dobre skúsenosti tak vyskúšame toto ..🙂 a inak nemal mi dat gynekológ vyvolavacku ? Keď mi tak dlho meškajú ?

pracujucazienka
11. jún 2020

@kacenka1518 mohol lebo však už by ti mala skončiť ms nie ešte len na ňu čakať..ale podľa mna príde a bude silná
..antikoncepcia je zmes chemikálii takze si asi mala skôr šťastie že 4 mesiace ti normálne chodila ms..a nepovedal ti termín že dokedy nepríde máš prísť na vyvolanie?

kacenka1518
autor
11. jún 2020

@pracujucazienka povedal že ak nepríde do týždňa odkedy som bola u neho mám prísť. Však preto som sa bála že som tehotná lebo 4 mesiace chodila pravidelne od vysadenia.

pracujucazienka
12. jún 2020

@kacenka1518 tak možno si tehotná bola ale mala si biochemické a možno nie keby to vzal krv vedela by si viac ..ja to rozumieme prečo si si myslela že si tehotná to si mysli každá ktorej to mešká a najde si čo i len trochu pozitívny test

kacenka1518
autor
13. jún 2020

@pracujucazienka nevadí už je to za mnou. Ale MS stále nikde 😅😂

pracujucazienka
13. jún 2020

@kacenka1518 a keď vieš že si neni tehotná vyskúšala si vaňu?Vino?

kacenka1518
autor
13. jún 2020

@pracujucazienka nechcem vyznieť ako nejaká alkoholička ale pohár vínka si dam každý druhý deň 🙂 a vaňu taktiež často si dávam... takze už som úplne bez nápadov

kacenka1518
autor
13. jún 2020

Bojím sa toho, že ma doktor zle vyšetril a možno aj som... ja už mám asi paranoje lebo menzes stále nikde schudla som 4 kg ale mám nafúknuté brucho jak v 3 mesiaci...

pracujucazienka
13. jún 2020

@kacenka1518 a test si neskusala keď sa bojíš?uz by ti mal ukázať...alebo iného doktora na jedno vyšetrenie?

kacenka1518
autor
13. jún 2020

@pracujucazienka robili mi test v štvrtok u gynekológa a negatívny ... mala by som asi ísť k inému dr. lebo dosť to odflákol

pracujucazienka
13. jún 2020

@kacenka1518 inak to som počula prvý krát že u gynekológa robili test namiesto sona..skús iného doktora že či by ti nespravil sono a keď sa ti bude páčiť jeho prístup budeš vedieť kam prestúpiť

kacenka1518
autor
13. jún 2020

@pracujucazienka skúsim asi, ak nepríde do pondelka idem inam lebo neviem vôbec že na čom som teraz

pracujucazienka
14. jún 2020

@kacenka1518 je to taký blby pocit neistoty že čo keby náhodou..uvidis obvolaj dr...daj potom vedieť ako si dopadla

pracujucazienka
15. jún 2020

@kacenka1518 Ahoj aj vieš niečo nové?

kacenka1518
autor
15. jún 2020

@pracujucazienka ahoj. Stále som na tom istom ... kramy nikde brucho nafúknuté . A doktor dnes nedvíhal mobil tak skúsim zajtra.

kacenka1518
autor
16. jún 2020

@pracujucazienka Ahooj no dnes som bola u dr. A konečne mi dal injekciu... už len počkať na Ms 🙂

pracujucazienka
16. jún 2020

@kacenka1518 tak super..aj ti robil sono?ci len dal vyvolávačku?

kacenka1518
autor
16. jún 2020

@pracujucazienka robil aj sono a vraj mám nejaku zväčšenú sliznicu ale že inak tam nic nevidí... a potom mi ju dal až 🙂

pracujucazienka
19. jún 2020

@kacenka1518 ahoj no čo ako si na tom?uz v pohode?

kacenka1518
autor
20. jún 2020

@pracujucazienka ahoj. No menštruáciu ešte stále nemám... ale tak čakám kedy príde a začala som brat nejaké vitamíny na vyvolanie.

Strana
z2