Nový lekár v Galante
Ahojte, neviete kto nahradil/ má nahradiť doktora Igora Kántora?
Chod radšej do sale, tam je jedna super sikovna pani dr
@katariinam ďakujem, mám už super lekára mimo Galanty, ale stále mám v tej ambulancii nedoriešené zdravotne záznamy, ktoré neboli poslane ani po viacerých ziadankach nového lekára
@kikuska63 on stále ordinuje. Volala som so sestrickou minuly mesiac a povedala ze ak budu koncit,daju to vedieť svojim pacientom.ze ak sa neviete dovolat napr mate poslat sms
@kikuska63 on stále ordinuje. Volala som so sestrickou minuly mesiac a povedala ze ak budu koncit,daju to vedieť svojim pacientom.ze ak sa neviete dovolat napr mate poslat sms
@mimika2410 dovolať sa nedá na 2 čísla, bola posielaná doporučená pošta, prevzatá ale bez odozvy. Vedeli by ste mi do správy napísať jeho číslo ?
Máme ten istý problém, tiež nechce vydať zdravotné záznamy novému obvodnemu. Dostali ste sa po čase niekam?
Máme ten istý problém, tiež nechce vydať zdravotné záznamy novému obvodnemu. Dostali ste sa po čase niekam?
@meduzzzka nie… už ma to celkom serie, bolo by dobre zistiť jeho ordinacne hodiny a ísť tam osobne, lenže tie záznamy nemôže dať len tak do ruky… bohužiaľ sa neviem dopátrať k jeho ordinacnym hodinám, keďže keď som k nemu ešte chodila, veľakrát koncil okolo 11:00… žijem, pracujem v Bratislave, takže sa tam neviem dostať hocikedy len tak … u môjho lekára viem že mal ešte jeden pacient presne s týmto lekárom a touto situáciou problém…

Chod radšej do sale, tam je jedna super sikovna pani dr