icon

Nový lekár v Galante

kikuska63
25. máj 2025

Ahojte, neviete kto nahradil/ má nahradiť doktora Igora Kántora?

katariinam
25. máj 2025

Chod radšej do sale, tam je jedna super sikovna pani dr

kikuska63
autor
25. máj 2025
@katariinam

Chod radšej do sale, tam je jedna super sikovna pani dr

@katariinam ďakujem, mám už super lekára mimo Galanty, ale stále mám v tej ambulancii nedoriešené zdravotne záznamy, ktoré neboli poslane ani po viacerých ziadankach nového lekára

mimika2410
1. jún 2025

@kikuska63 on stále ordinuje. Volala som so sestrickou minuly mesiac a povedala ze ak budu koncit,daju to vedieť svojim pacientom.ze ak sa neviete dovolat napr mate poslat sms

kikuska63
autor
2. jún 2025
@mimika2410

@kikuska63 on stále ordinuje. Volala som so sestrickou minuly mesiac a povedala ze ak budu koncit,daju to vedieť svojim pacientom.ze ak sa neviete dovolat napr mate poslat sms

@mimika2410 dovolať sa nedá na 2 čísla, bola posielaná doporučená pošta, prevzatá ale bez odozvy. Vedeli by ste mi do správy napísať jeho číslo ?

meduzzzka
18. nov 2025

Máme ten istý problém, tiež nechce vydať zdravotné záznamy novému obvodnemu. Dostali ste sa po čase niekam?

kikuska63
autor
22. dec 2025
@meduzzzka

Máme ten istý problém, tiež nechce vydať zdravotné záznamy novému obvodnemu. Dostali ste sa po čase niekam?

@meduzzzka nie… už ma to celkom serie, bolo by dobre zistiť jeho ordinacne hodiny a ísť tam osobne, lenže tie záznamy nemôže dať len tak do ruky… bohužiaľ sa neviem dopátrať k jeho ordinacnym hodinám, keďže keď som k nemu ešte chodila, veľakrát koncil okolo 11:00… žijem, pracujem v Bratislave, takže sa tam neviem dostať hocikedy len tak … u môjho lekára viem že mal ešte jeden pacient presne s týmto lekárom a touto situáciou problém…

meduzzzka
8. jan 2026
@kikuska63

@meduzzzka nie… už ma to celkom serie, bolo by dobre zistiť jeho ordinacne hodiny a ísť tam osobne, lenže tie záznamy nemôže dať len tak do ruky… bohužiaľ sa neviem dopátrať k jeho ordinacnym hodinám, keďže keď som k nemu ešte chodila, veľakrát koncil okolo 11:00… žijem, pracujem v Bratislave, takže sa tam neviem dostať hocikedy len tak … u môjho lekára viem že mal ešte jeden pacient presne s týmto lekárom a touto situáciou problém…

@kikuska63 ani ja nič, telefón nedvíhajú, v ambulancii uz nejaký čas nikto nie je. Tiež som 200 km od Galanty. Zvažujem podatie sťažnosti na Úrad nad zdravotnou starostlivosťou a tiež u svojej zdravotnej poisťovni. Nie je možné aby sa toto dialo. Bohvie či ten pán doktor čo tam ordinoval je ešte pri zmysloch keďže posledné mesiace za neho všetko vybavovala jeho sestrička/manželka s ktorou som osobne volala a do telefónu jasne hovorila že záznam pošle, takže už vtedy keď mi to sľubovala vedela že klame a posielať nebude nič.