Odberové miesta v Galante. Kde mi zmerajú hladinu hCG?
Ahojte, odberové miesta v Galante sú?
Na stránke mi najbližšie ukazuje Sereď.
Prípadne, ako to robíte keď chcete isť na krvné testy, zmerať hladinu HCG?
Berú vám krv u gynekologa/obvodného?
V GA viem na isto že je v nemocnici Unilabs ale asi tam nerobia odber.
Ďakujem 🙂
mozem sa spytat kvoli comu chcete ako samoplatitel test na HcG?
@snazilka_bio_mamka som cca 5+2tt, tehotenstvo po IVF.
V CAR majú podozrenie na MMT.
Zatiaľ som chodievala len tam na odber krvy.
Po poslednom vysledku ma objednali už len na sono ktoré bude až o týždeň.
Som celkom nepokojná a rada by som si zmerala ešte raz hladinu hcg do štvrtku 🙂
rozumiem, ale nic a tym nedosiahnete. Mala som MA a hcg sa mi duplovalo kazde 2 dni ako pri zdravom tehu a bola to dokonca anembryomola takze plod tam uz davno nebol. Na sono vas objednali o tyzden kvoli tomu, aby sa uz dalo aj nieco vidiet, nic istejsie neexistuje. este je velmi velmi skoro, o tomto case som len cakala a cakala a objednana som bola 7+3 tt a bolo aj babo aj srdiecko. velmi dobre si pamatam ako som pocitala dni a hodiny kedy pojdema na sono ale dockala som sa. cele tehotenstvo len budete cakat na to dalsie a dalsie sono a bude to nekonecne, treba sa obalit trpezlivostou. drzim
vam palce
rozumiem, ale nic a tym nedosiahnete. Mala som MA a hcg sa mi duplovalo kazde 2 dni ako pri zdravom tehu a bola to dokonca anembryomola takze plod tam uz davno nebol. Na sono vas objednali o tyzden kvoli tomu, aby sa uz dalo aj nieco vidiet, nic istejsie neexistuje. este je velmi velmi skoro, o tomto case som len cakala a cakala a objednana som bola 7+3 tt a bolo aj babo aj srdiecko. velmi dobre si pamatam ako som pocitala dni a hodiny kedy pojdema na sono ale dockala som sa. cele tehotenstvo len budete cakat na to dalsie a dalsie sono a bude to nekonecne, treba sa obalit trpezlivostou. drzim
vam palce
@snazilka_bio_mamka ja viem, vedomá som si toho 🙂
Viem aj to že ma to neupokojí ani po tom odbere krvy.
Len ma zaujima či to stale stúpa, stagnuje alebo aj klesá.
Čiže, je to iba moja zvedavosť a netrpezlivosť. 😁
Ďakujem v každom prípade😊
urcite stúpa, keby vam to klesá zacnete špiniť. stagnovať to nikdy nestagnuje. nebojte sa, pockajte do sona a uvidite ze bude vsetko ok. po MA ked som isla na prve sono, nechcite vediet kolko som doma plakala a stresovala a citala na MK blbosti. stale som na to myslela, ze co ak tam aninnie je plod, co ak mu nebije srdce a co ak dokola. a uz mam 11 mesacnehk chlapceka a bolo vsetko v poriadku, nic sa nebojte a skuste vydrzat.
urcite stúpa, keby vam to klesá zacnete špiniť. stagnovať to nikdy nestagnuje. nebojte sa, pockajte do sona a uvidite ze bude vsetko ok. po MA ked som isla na prve sono, nechcite vediet kolko som doma plakala a stresovala a citala na MK blbosti. stale som na to myslela, ze co ak tam aninnie je plod, co ak mu nebije srdce a co ak dokola. a uz mam 11 mesacnehk chlapceka a bolo vsetko v poriadku, nic sa nebojte a skuste vydrzat.
@snazilka_bio_mamka moje hladiny fakt nebudú ukažkové, čiže niečo sa deje.
Tiež mám jedno tehotenstvo už za sebou, úspešné.
Poznám ten strach o bábätko pred každým sonom.
No tento strach je iný.
Nechcem Vás zaťažovať týmto, ani náhodou.
Len konštatujem, že cítim že nie je volačo v poriadku a preto vyhladávam odberné miesto.
Tiež som si tu už všeličo prečítala, o to väčší je mój strach😊
ja neviem ale tiez som mala tento pocit, stale som si myslela ze je nieco zle a vzdy bolo vsetko ok. prosim dajte vediet, dufam ze budem mat pravdu ja, teda som si istá 🙂
u nas v nemecku v labaku robia bezne odber, aj teda vykon aj vysetrenie.
u nas v nemecku v labaku robia bezne odber, aj teda vykon aj vysetrenie.
neviem co mi to prepisalo, malo byt v nemocnici
Autorka: veľmi prehnane stresuješ a riešiš to
Ja to chápem jedno nepodarené tehotenstvo mám za sebou aj ja. Teraz tehotná som takže poznám ten stres, strach, zlý pocit, paniku keď niečo je inak...
Ale jedno spätne viem povedať určite: stres je to najhoršie čo v tehotenstve žena môže robiť.. to vie tak ovplyvniť všetko podľa mňa (od psychiky a aj fyzické veci)
Mne neprišli na to prečo som potratila prvý krát ale ja som si na 100% istá že to bolo práve tým stresom čo som si vtedy sama vtedy vyrábala ohľadom tehotenstva..
Skús sa skludniť a naozaj na to nemyslieť... Nechať to tak a proste iba čakať
Ono čo sa má stať sa stane.. neovplyvníme to
Ale teda ak veľmi veľmi chceš ja by som išla na pohotovosť gynekologickú. Tam ťa aj prezrú aj sono a keď si požiadaš ak krv zoberú...
Autorka: veľmi prehnane stresuješ a riešiš to
Ja to chápem jedno nepodarené tehotenstvo mám za sebou aj ja. Teraz tehotná som takže poznám ten stres, strach, zlý pocit, paniku keď niečo je inak...
Ale jedno spätne viem povedať určite: stres je to najhoršie čo v tehotenstve žena môže robiť.. to vie tak ovplyvniť všetko podľa mňa (od psychiky a aj fyzické veci)
Mne neprišli na to prečo som potratila prvý krát ale ja som si na 100% istá že to bolo práve tým stresom čo som si vtedy sama vtedy vyrábala ohľadom tehotenstva..
Skús sa skludniť a naozaj na to nemyslieť... Nechať to tak a proste iba čakať
Ono čo sa má stať sa stane.. neovplyvníme to
Ale teda ak veľmi veľmi chceš ja by som išla na pohotovosť gynekologickú. Tam ťa aj prezrú aj sono a keď si požiadaš ak krv zoberú...
@nika_val praveže nestresujem... fakt.
Ja som to uzavrela v svojej hlave už po prvom odbere krvy. Čiže na 14dpt.
Ale zhodou okolností, sa to takto naťahuje už cca 3 týždne lebo to hcg tak nejak nečakane začalo rásť.
Proste by som chcela len vedieť ako to rastie. Nestresujem, neriešim to prehnane ani nemám čas to zveličovať pri krpcovi ktorého mám už doma. 🙂
Prirodzený strach je na mieste si myslím kedže ku vnútornému krvacaniu môže prísť hocikedy pri MMT.
Čiže, ide o to že som si to chcela dať iba skontrolovať, beriem situáciu taká aká je 🙂
v labaku ti vedia aj krv odobrat a vysetrit ako samoplatcovi okolo 13€ hcg tusim
a preco premyslas nad MMT?
ved to nema kazda zena, preto to riesit je zbytocne.
ja som bola tehu 2x a nikdy mi ziadny dr nebral ani HCG. nieto este kontrolny odber. a hoci MMT existuje, ale okolo mna to nemla aziadna zena. nie je to tak caste ako sa zda, hoci samozrejme vyskytnut sa moze.
v labaku ti vedia aj krv odobrat a vysetrit ako samoplatcovi okolo 13€ hcg tusim
@majamat som po IVF a teda tam sa berie krv na 14.deň po transfere.
Bolo to nízke ale teda rastie to.
Na ten 14.deň to bola taka nizka hodnota že na prosperujúce tehotenstvo nesedí.
Preto má doktor podozrenie na MMT 🙂
@mamina7070 čiže aj v GA? Aj keď to nie je registrované ako odberové miesto?
Lebo na stránke Unilabs sa dá objednať online ale Galanta tam nie je evidovaná ako odberové miesto 🙂
ak tam neni odverove miesto tak nie, tak treba ist tam kde je.

mozem sa spytat kvoli comu chcete ako samoplatitel test na HcG?