Odporučte gynekológa - Galanta, Dunajská Streda

marika927
22. aug 2023

Prosím odporučte mi dobrého gynekológa v Galante alebo v Dunajskej Strede kde sa nečaká dlho a berie nové pacientky. Prosím len nie súkromného- kde si všetko treba platiť sama. Hlavne nech je u nich ľudský prístup z každej stránky. A chcela by som aby sa u nich vôbec za nič neplatilo, aby všetky poplatky, vyšetrenia, kontroly išli cez poisťovňu. (Doteraz som to tak u svojho lekára mala všetko úplne bez poplatkov, len kvôli zmene bydliska musím zmeniť aj lekára)
Za všetky Vaše odpovede vopred veľmi pekne ďakujem a dúfam, že mi pri výbere pomôžu Vaše skúsenosti a recenzie.

marika927
autor
25. aug 2023

@marika927 To naozaj sa nikto takí tu v okolí nenájde? Zatiaľ komu som volala buď neberú nových alebo vôbec ani nezodvihnú mobil. 🤦 Ja už neviem, asi budem musieť chodiť stovky kilometre za svojím lekárom..

harley1205
28. aug 2023

V Galante je to urcite dr.Badidová a dr.Babišová poprípade Jačeková... Ja chodim k Badidovej a nemozem pol kriveho slova povedat, rodila som v 32tt a od toho tyzdna sa starala tak ako sa na doktorku patri, ambulanciu ma v nemocnici, zatial som u nej nikdy neplatila ale nema system objednavania, pracuje utorky a stvrtky od 12:30 do 15:30

zemiakova_placka
28. aug 2023

@marika927 ahoj, ja som sa pristahovala pred 6-7 rokmi do GA a kedze podla obvodu mi vysiel lekar s hroznymi recenziami, skusila som si obvolat vsetkych lekarov co mi tu zienky odporucili. a vsetci mi povedali,ze ma nevezmu, ze maju plno a ze mam ist podla obvodu...tak dochadzam do BA k predoslej lekarke ale stoji mi to za to. verim ze tebe sa podari najst dobru doktorku tu a vezme ta 🙂 drzim palce ;)

marika927
autor
28. aug 2023

@zemiakova_placka ďakujem veľmi pekne za Tvoju odpoveď, no bohužiaľ aj ja som tak pochodila. Kde som sa napokon aj dovolala, tak nových pacientov vôbec neberú a kde by možno brali tak sa tam platia nehorázne ceny, čomu úplne nechápem lebo napríklad na preventívnu prehliadku má každý nárok ísť zadarmo raz ročne a nie platiť neviem koľko a taktiež aj za termíny. Hrozné, som bezradná už. 🤦🤷 Prosím do BA ku komu chodíte? Prípadne berie nové? Ďakujem.

marika927
autor
28. aug 2023

@harley1205 ďakujem za odporúčanie, skúsim tam zavolať vo štvrtok keďže zajtra je sviatok uvidíme čo mi povie, či berie nových. Ďakujem.

erika237
28. aug 2023

Mozes skusit Peter Lesnicky v DS, som celkom spokojna, hoci zatial som nemusela riesit ziadne problemy iba rutinne prehliadky.

marika927
autor
28. aug 2023

@erika237 ďakujem skúsim zavolať snáď ma niekto už zoberie a budem spokojná.