Pôrodnica Galanta - obavy o bezpečnosť
Zdravím
Ja viem, že je to chúlostivá téma, ale nakoľko sa mi blíži termín pôrodu začínam mať obavy.Ide totižto o to, že som za posledné 3 dni počula od rôznych ľudí, že v tejto pôrodnici teraz nedávno zomrela mamička pri pôrode. Dieťa prežilo ale ona nie, zachytili ste prosím túto informáciu ? Viem, že táto pôrodnica má rozne recenzie, je to 50/50 a pamätám si reportáž kedy tam pri pôrode zomrelo dieťa a lekár ostal nepotrestaný, tak teraz váham či nezmeniť porodnicu.
Ďakujem
Ahojte , mám o týždeň termín. Planujem tu rodiť keďže to mám najbližšie a najdostupnejšie. Doteraz som počula čo sa týka pôrodníctva v tejto nemocnici väčšinou dobré ohlasy. Toto má extrémne zaskočilo a vydesilo lebo ja sama mám problém z dýchaním už teraz. Minulý týždeň som bola aj na pohotovosti s tým že sa mi vážne ťažko dýcha a dali mi len nejaké lieky na prírodnej báze , povedali že mi bábätko tlačí a že to bude aj tak určite tým. Teraz tam pôjdem s dosť veľkým strachom.
@anonym_738327 môžem vám prosím napísať správu?

Ja som rodila v Galante minulý rok a bola som maximálne spokojná, každú chvíľu sa ma pýtali či je všetko v poriadku. Žiaľ v každej nemocnici aj pri každom lekárovi sa môže niečo stať.