Pôrodnica Galanta počas pandémie
Ahojte ake mate skusenosti s porodom v Galante v tejto dobe kovidovej??
@miskaleonorbi takze aspon podat veci sestricke sa budu dat no fajn
@turga v decembri sa dalo .. tak neviem
@turga no ale do Galanty môžeš ísť rodiť len keď si urgent . Keď ideš na termín tak si musíš vybrať inú pôrodnicu ..
@miskaleonorbi nie je to uplne pravda, mam dohodnuteho lekara v galante a ten posiela vsetky svoje pacientky do galanty rodit bez problemov a nespominal ze by ma nezobrali ked nebudem urgent, tak snad ma neposlu prec 😀
@turga aha to som nevedela . Tak super teda . Opýtam sa nato doktorky a možno pôjdem aj ja rodiť do Galanty . Ďakujem
@turga práve som dovolala s porodnicou v Galante . Povedali že pôrody v Galante sa robia len keď sú urgent . Keď niesi urgent , musíš si vybrať inú nemocnicu .
@miskaleonorbi ja som s dr dohodnuta ze pridem ked zacne porod, neviem ako to je ked prenasa zena, ale robil mi pri predoslom hemiltona a do par hodin som rodila, tak mozno sa spolieha nato 🙂

@turga ja síce nemám skúsenosti ale tiež by ma to zaujimalo ... v decembri to bolo take že bez návštev a niekto ti mohol niečo priniesť ale musel to podať sestričke ... ale že ako to je dnes ... to neviem