icon

Práca na víkend v Galante a okolí

26. feb 2025

Ahojte, máte skúsenosť s tou prácou čo teraz všade ponúkajú na víkend do Zavaru a do WHC alebo do Voderadov?
Kto tam robí a koľko zarobíte ? Je to len dočasná práca a potom sa zruší víkendovka alebo to nehrozí? Ďakujem

Strana
z2
marcela90
16. mar 2025

Ahoj ako bolo včera v práci dalo sa?

autor
16. mar 2025

@marcela90 ahoj, prvý víkend je školenie ešte

klara1205
16. mar 2025

lakovna je cisty grc...ja som tam robila 1,5 roka a nikdy viac by som tam nevratila..od nadriadenych az po pracu cele zle

autor
17. mar 2025

@klara1205 prečo? Je to ťažké, náročné? Je tam smrad od toho laku?

klara1205
17. mar 2025

na lakovni sa zvacsa odrabaju auta...to uz pride nastrriekane auto a lepia sa na to take stitky tie ktore maju, s bruskou sa odrabaju vypukliny a lestickou sa potom cistia tie skvrny po bruseni, je tam asi 5 funkcii resp.postov a to : strecha, dvere jedna strana dvere druha strana, predna a zadna kapota...to znamena zacina sa odbalom - odbalis auto ktore je nalakovane je totalne zerave, pride na tvoj post to auto...zacina sa strechou...To auto pritom stale ide na linke takze mas cca 50 sekund na to aby si hmatom presla po streche ked tam vidis vypuklinu zvesis si brusku obrusis a potom nasledne prelestis,nesmies vsak prebrusit, ak to nestihnes zakricis dole dalsiemu ktory je na zadnej kapote aby ti skontroloval strechu ale aj ten ma co robit pretoze ma na starosti prednu aj zadnu kapotu....skratka je to makacka...ten pas tam stale ide auta su vkuse v pohybe a ty nemas sancu odrobit vsetko na tom aute, baby ktore su tam 4-5 r maju niekedy problem a ver ze ostatnym novacikom do davaju pekne vyzrat...casto tam po nich hucia, nepekne nadavaju...prestavku mas taku ze ked si fajciar nemas cas 12h fajcit pretoze si stale v overaly, ten kym das dole na satni a kym tam prejdes sa rovno mozes obliect a vratit sa...ja som tam schudla 10 kil len kvoli tomu tempu co tam je a narocne je to velmi

klara1205
17. mar 2025

Opisem ti jednu takuto smenu na lakovni pre predstavu....Prejdes hlavnou branou dozadu az na lakovnu to mas 10 min peso, prides hore obleces si na svoje saty ten overal ci kombinezu das si siltovku a stuple do usi, prides do ZVTcka tam je napisane kolko aut sa bude na smene robit a kto ma aky post...vzdy to monitor precita...kazde 2,5h si na inom poste...prides na linku....dokopy je tam cca 20 ludi...Auto je pustene z lakovne kde to striekaju roboti...Jedna baba je na odbale...to je post...tam je strasne horko a je tam len jeden clovek..Ty si auto posunies k sebe odbalis ho, auto totalne pali a musis vsetko pekne odbalit od folie a pasky, potom posuvas auto dalej babam na linku....Potom je post Strecha - jedna baba z jednej a druha a z druhej strany, tie kontroluju vylucne len strechu auta, ci je prevalena, ci je farba vsade, ci nie je stecena do toho brusia a lestia, auto putuje na dvere jedna strana druha strana dve baby a jedna je na prednej a druha na zadnej kapote, dalej ide auto na spodok dveri zase dve baby z oboch stran a nakonci su 2 baby ktore kontroluju po vsetkych tych postoch a a ked niec nestihnes musis oznacit stitkom aby vedeli kde to maju po tebe opravit...Takto pendlujes po postoch kazde 2,5h si na inom poste..Neexistuje ze zastavis linku daju ti to vyzrat...Potom medzitym si doplnas prostriedky na brusku a lesticku, stale dostavat svoj sacok ktory odovzdavas a musis sestrit materialom. potom je tam este baby ktore su na "kamufláži" to je vlastne olepovanie auta foliou, to je najnarocnejsia linka pretoze tak ako auto zabalis tak bude robot auto striekat farbou a potom to baby na dalsej linke musia ocistit...Za mna lakovna nie

autor
17. mar 2025

@klara1205 fuha, ďakujem ti, že si to tak podrobne opísala

marcela90
28. mar 2025

Ahoj ako bolo v práci cez víkend..teraz s a budú stále robiť len poobedne v sobotu?

Strana
z2