Domček pri mori v Grécku, nechcem tam byť sám
V domčeku pri mori v Aténach môže byť krásna dovolenka aj pre deti. Viem to zdarma poskytnúť žene . V minulosti som už tému nadhodil a vyšlo z toho , že som hneď zvrhlík ak to ponúknem nezištne žene. Tak teraz už ako zvrhlík to ponúkam znova.
@pilot911 a od zeny na oplatku ocakavas co?
@anonym_551d00 prácu a vzťah v Rakúsku
Neverim, ze pilot, uspesny, bohaty muz na urovni, je nuteny pisat na MK a hladat takto zenu. Normalna zena sa nechyti na tuto "lakavu" ponuku, uplne od veci a nerealnu.
Na Luniku by si nasiel aj sesternice , sestry a mamu by dotiahla...ak ma iba jednu😁🤪
Ďakujeme za bohapustý oznam, hladaj ďalej.
no neviem v nejakej teme sa tu nedavno stazoval, ze nema doma sex a ma dve male deti, mozno tie tie deti by mohol vziat k moru
Ja si ťa pamätám a mal si zvrhlé reči.
milujem slovo domček
Prečo nevezmeš/nehľadáš nejakého kamoša? Asi preto, že to nie je až tak nezištné...
@pilot911 ako prvé ma napadlo, či si myslíš, že tu na MK ženy žerú seno. Sa musíš riadne nudiť 🤢
Úspešný muz a dokonca pilot môže mat x-zien na kazdy prst a nieje odkázaný na Mk, či Zoznamky😁
Poznam úspešných muzov ale hladat si zenu na nete je pod ich úroveň. Nestačia ich v reálnom živote odháňať
V minulých temach si mal zvrhlé reči
Tak kde je pravda?Si myslis, že nejaká naivka sa chytí na tvoje klamstvá?
Pozorujem tú úroveň a je mi smutno ako sú ženy nedôverčivé, sklamané a oklamané mužmi .... nikoho ani len nenapadne, že by veci mohli byť tak ako ich niekto úprimne napíše, ja sa za svoje meno ani činy nehanbím a každému , kto mi napíše a predstaví sa , ja odpoviem rovnako , murovaný domček v Grécku je v Artemide, Panagias Giatrisas 84, má 3 izby a 5 postelí ... ale asi tak fakt nepotrebujem zúfalé, zatrpknuté a predposraté baby s IQ pod 90 ...
Pozorujem tú úroveň a je mi smutno ako sú ženy nedôverčivé, sklamané a oklamané mužmi .... nikoho ani len nenapadne, že by veci mohli byť tak ako ich niekto úprimne napíše, ja sa za svoje meno ani činy nehanbím a každému , kto mi napíše a predstaví sa , ja odpoviem rovnako , murovaný domček v Grécku je v Artemide, Panagias Giatrisas 84, má 3 izby a 5 postelí ... ale asi tak fakt nepotrebujem zúfalé, zatrpknuté a predposraté baby s IQ pod 90 ...
@pilot911 logicky uvazuj, ktora normalna zena by isla za neznamym chlapom? V dobe ked sa znasilnuje vrazdi obchoduje so zenami? Si myslis ze ze nemame pud sebazachovy? 🙈
Kde mame istotu ze nie si uchyl, psychopad a vrah?
A este za to zeny odsudzuj 😵💫
milujem slovo domček
@anonym_392dfd Co domcek, ale bytik!!!😆 Bola tu jedna tema tento tyzden, a autorka sa pytala, ci je dobry napad kupit si domcek alebo bytik v Taliansku😁
@anonym_392dfd Co domcek, ale bytik!!!😆 Bola tu jedna tema tento tyzden, a autorka sa pytala, ci je dobry napad kupit si domcek alebo bytik v Taliansku😁
@anonym_c0d409 bytik to co je garzonka😂
... sa mi to páči, jedna anonym 5a15e5 a 392dfd a c0d409 a boja sa, že by som sa in nepredstavil .... ? .... to bude asi v tom IQ schované
@pilot911 a ty nie si zufaly? Lebo z tvojich ponuk, ktore si tu dal (aj v tej minulej teme) priam srsi zufalstvo a neschopnost nadviazat kontakt so zenami v skutocnom zivote. Neviem, ci vobec nejake zeny stretavas, ale ak ano, skus niektorej z nich, takej, ktoru nebudes povazovat ani za zatrpknutu, ani predposratu a nebude mat IQ tyque predostriet svoju ponuku. Potom uvidis jej (uprimnu a priamu) reakciu v piamom prenose.
... sa mi to páči, jedna anonym 5a15e5 a 392dfd a c0d409 a boja sa, že by som sa in nepredstavil .... ? .... to bude asi v tom IQ schované
@pilot911 Už sa toĺko tým IQ neoháňaj. Teraz v BB ženská po rande zo zoznamky skončila na niekoĺko dní zviazaná v kufre auta, kým sa jej nepodarilo náhodou ujsť.Toto je pre teba znak inteligencie ženy,že sa zbalí a hurá k cudziem chlapovi do inej krajiny, lebo má domček v GR ? Väčšina ĺudí to vidí presne opačne.Skús najprv nešetriť kritikou na vlastnú osobu a potom súď tie nevďačné sliepky ,že mohli ušetriť pár stoviek a netrhajú sa ti na túto neodolateĺnú ponuku.
To že sa jej predstavíš má čo spoločné s tým , že si neznámy človek, ktorého nepozná a nevie čoho si schopný za zatvorenými dverami niekde v cudzine?
... som bol kandidát do NRSR aj európskeho parlamentu .... mama bola učiteľka - som slušne vychovaný, mám aj životopis - dokonca visí niekde na nete, ale kto sa bojí nech nechodí do lesa ....
... som bol kandidát do NRSR aj európskeho parlamentu .... mama bola učiteľka - som slušne vychovaný, mám aj životopis - dokonca visí niekde na nete, ale kto sa bojí nech nechodí do lesa ....
@pilot911 Nechceš na to ísť tradičnejšie a najprv si nájsť priateĺku, nejaký čas s ňou udržiavať vzťah ,budovať dôveru atď? Potom spoločná dovolenka dáva zmysel a tvojmu domčeku sa úprimne bude tešiť na 90% a ak miluje Grécko ,tak aj na 100%. 🫣
...dobre priznám sa, už aj tak nemá cenu zapierať, myslel som aj na sex, že keby som jej ja poslúžil, zaopatril ju tak by si našla chvíľku na mňa, keď deti zaspia a oddala by sa mi, začal by som masážou - lebo som aj amatérsky masér , pridal jazyk a keď už by bola rozrobená tak by som sa pokúsil o prienik .... tak a je to vonku ... všetky moje plány prezradené, idem sa hanbiť do kúta a už nikdy na to ani nepomyslím (teraz som prvý krát klamal) ....
...dobre priznám sa, už aj tak nemá cenu zapierať, myslel som aj na sex, že keby som jej ja poslúžil, zaopatril ju tak by si našla chvíľku na mňa, keď deti zaspia a oddala by sa mi, začal by som masážou - lebo som aj amatérsky masér , pridal jazyk a keď už by bola rozrobená tak by som sa pokúsil o prienik .... tak a je to vonku ... všetky moje plány prezradené, idem sa hanbiť do kúta a už nikdy na to ani nepomyslím (teraz som prvý krát klamal) ....
@pilot911 Platená prostitútka by ti nestačila na tento účel? Pre väčšinu žien bude asi ponižujúci tento výmenný obchod. Vieš, neuraz sa, len pôsobíš ako typický slizák zo zoznamky, ktorých sú tam mraky. Nevieš,alebo nechceš fungovať vo vzťahu?.Možno by si potom toto nemusel písať po internetoch, lebo by ti nič nechýbalo .
... nechaj tak andrejka, asi som slizák, neviem síce čo to znamená , ale ty nevieš čo je derivácia podľa x a tiež bez toho prežiješ .... vždy som mal rád u žien vyšší intelekt, len keby to nekolidovalo s chuťou na sex, tak by sa to dalo prežiť .....
@pilot911 prezradis nam, ktory politicky subjekt ta mal na kandidatke?

@pilot911 a od zeny na oplatku ocakavas co?