Hľadám kamarátky pre pletenie, háčkovanie a recepty
Ahoj Hľadám kamarátky, ktoré radi pletú, háčkuju, varia, pečú, zaváraju.pisedeli by sme aj pri kávičke… na veku nezáleží, tak kľudne aj mladšie až po babičky. Teším sa na vás
ak by si chcela taketo "domace cinnosti" pozri na okoli kluby paličkovanej čipky..... nemas to sice pletenie, hackovanie...... ale je to tiez "domaca vyroba" v BAa okoli je to vo Vajnoroch, raca, slovenský grob.....
tak to som zvedavá, kto sa pridá - ja teda na to nemám čas ani nervy
ale je to milééé
Ja sa rada pridam
@agajka22 super. Dávam moje číslo, 0940 518 001. Vieš už strikovat? Alebo sa chceš naučiť. Ja viem základy ale rada by som sa naucila pliesť vzory. Tersz robím Ponozky. Mohli by sme sa stretnut v tichej kaviarni a zoznámiť sa a porozprávať sa. Ozvi sa mi na mobil. Ešte jedna kočka sa k nám pridala. Moc sa teším🤩
ahoj hlásim sa, (háčkovanie, pletenie) Trnava 😇
@bavlnka92 ahoj, super, že si sa ozvala. Ešte jedna kocka sa k nám pridala. Ja viem základy. Už som uplietla dvoje Ponozky. Ale chcela by som sa naučiť výpletom vzory a pliesť pulovriky a svetrik- keď to vidím na nete úplne žasnem. Mohli by sme sa stretnut v tichej kaviarni a všetko rozobrať a naplánovať ako sa budeme stretávať. Moc sa teším. Moje číslo je 0940 518 001🤩
@mirka7315 Ahoj, hlásim sa. Plemien, šijem, pečie, varím, zaváram, kváskujem, kefírujem 🙂 háčkovať sa chcem naučiť 🙂 som z Beluše (okres Púchov)
@mirka7315 Ahoj, hlásim sa. Plemien, šijem, pečie, varím, zaváram, kváskujem, kefírujem 🙂 háčkovať sa chcem naučiť 🙂 som z Beluše (okres Púchov)
@blaznivaveverka ahoj. Super, že si sa ozvala, dávam dokopy Ženy čo nás to naučia. Ja sama ovládam základy pletenina, ale tiež sa chcem naučiť háckovat, môžme sa spájať cez cez telefón lebo ja som od Trnavy. Ale nieje problém dobehnút sj do Púchova a stretnut sa v tichej kaviarni alebo niekde v zasadačke MÚ alebo reštiky. Len prosím o trpezlivosť, kým nájdem dievčatá, čo nás budú učiť. Môj kontakt je 0940 518 001 pripomente sa mi o týždeň ako som na tom
@bavlnka92 ahoj, super, že si sa ozvala. Ešte jedna kocka sa k nám pridala. Ja viem základy. Už som uplietla dvoje Ponozky. Ale chcela by som sa naučiť výpletom vzory a pliesť pulovriky a svetrik- keď to vidím na nete úplne žasnem. Mohli by sme sa stretnut v tichej kaviarni a všetko rozobrať a naplánovať ako sa budeme stretávať. Moc sa teším. Moje číslo je 0940 518 001🤩
@mirka7315 ponožky sú pre mňa horor lebo aj začnem ale nedokončím. svetre sú na tom podobne ale snažím sa dokončiť aspoň nejaký. skôr by som potrebovala miesto kde sa mi aj syn vyblázni okrem tej kávičky :D kľudne sa ozvi do správy 😎
@mirka7315 ponožky sú pre mňa horor lebo aj začnem ale nedokončím. svetre sú na tom podobne ale snažím sa dokončiť aspoň nejaký. skôr by som potrebovala miesto kde sa mi aj syn vyblázni okrem tej kávičky :D kľudne sa ozvi do správy 😎
@bavlnka92 ozvala sa mi jedna pani, ma v Nitre vo veľkom parku taký veľký bufet. Že keby sme tam prišli je tam super a bude nad učiť. Bola veľmi zlata. Park je super sj pre deti… dáš mi meno a číslo? Neviem ho tu na konikovi nájsť.
Ja sa rada pridam
@agajka22 ahoj. Už nás je viac. Našla som aj učiteľku, ktorá nás naučí pliesť a kto chce sj hśckovst. Všetko možné aj nemôžme od ponožiek šálov svetrov až po rukavičky a ešte viac. Ozvi sa mi do správy 0940 518 001. Ja sa volám Mirka a teším sa ba Teba. Kľudne sms alebo whats-up😀
@blaznivaveverka ahoj. Super, že si sa ozvala, dávam dokopy Ženy čo nás to naučia. Ja sama ovládam základy pletenina, ale tiež sa chcem naučiť háckovat, môžme sa spájať cez cez telefón lebo ja som od Trnavy. Ale nieje problém dobehnút sj do Púchova a stretnut sa v tichej kaviarni alebo niekde v zasadačke MÚ alebo reštiky. Len prosím o trpezlivosť, kým nájdem dievčatá, čo nás budú učiť. Môj kontakt je 0940 518 001 pripomente sa mi o týždeň ako som na tom
@mirka7315 ahoj. Už dom ti písala jednu správu. Tsk už msm aj učiteľku… na pletenie a hśčkovsnie. Ozvi sa mi na číslo 0940 518 001 dohodneme stretko. Inak aj ja som taká aktívna. Tiež robím skoro všetko čo ty. Môžme vymeniť sj recepty. Volám sa Mirka, teší ma, že sa chceš pridať😀
@mirka7315 už msm aj učiteľku!!! Ozvi sa!! Mirka. Teším sa, môžme vymeniť aj recepty
@mirka7315 ahoj, už som našla učiteľku, čo nás bude učiť v peknom prostredí. Dala som ti už číslo ozvi sa. Píšem pre istotu ešte raz 0940 528 001 Mirka

@mirka7315 ale to je krásné...😊👍🍀