Hľadám kamarátky pre pletenie, háčkovanie a recepty
Ahoj Hľadám kamarátky, ktoré radi pletú, háčkuju, varia, pečú, zaváraju.pisedeli by sme aj pri kávičke… na veku nezáleží, tak kľudne aj mladšie až po babičky. Teším sa na vás
ak by si chcela taketo "domace cinnosti" pozri na okoli kluby paličkovanej čipky..... nemas to sice pletenie, hackovanie...... ale je to tiez "domaca vyroba" v BAa okoli je to vo Vajnoroch, raca, slovenský grob.....
tak to som zvedavá, kto sa pridá - ja teda na to nemám čas ani nervy
ale je to milééé
Ja sa rada pridam
@agajka22 super. Dávam moje číslo, 0940 518 001. Vieš už strikovat? Alebo sa chceš naučiť. Ja viem základy ale rada by som sa naucila pliesť vzory. Tersz robím Ponozky. Mohli by sme sa stretnut v tichej kaviarni a zoznámiť sa a porozprávať sa. Ozvi sa mi na mobil. Ešte jedna kočka sa k nám pridala. Moc sa teším🤩
ahoj hlásim sa, (háčkovanie, pletenie) Trnava 😇
@bavlnka92 ahoj, super, že si sa ozvala. Ešte jedna kocka sa k nám pridala. Ja viem základy. Už som uplietla dvoje Ponozky. Ale chcela by som sa naučiť výpletom vzory a pliesť pulovriky a svetrik- keď to vidím na nete úplne žasnem. Mohli by sme sa stretnut v tichej kaviarni a všetko rozobrať a naplánovať ako sa budeme stretávať. Moc sa teším. Moje číslo je 0940 518 001🤩

@mirka7315 ale to je krásné...😊👍🍀