Identifikácia látky
Vies prihodit fotku este zvlast? Aby sa dala lepsie vidiet struktura. Takto je to rozmazane.
Vyzera to ako krep
@kulumulu123 dvojitá gázovina?
Tiez si myslim, ze muselin
Muselin to je.
Aj mne to pripomína kreo. Skús na takoy.
Čo na to AI:
Mušelín a krep sú dva rôzne druhy látok. Mušelín je jemná, ľahká a vzdušná tkanina, často vyrobená zo 100% bavlny, známa svojou mäkkosťou a priedušnosťou. Je ideálna na letné oblečenie a detské odevy. Krep je typ tkaniny s vráskavým povrchom, ktorý môže byť vyrobený z rôznych materiálov (bavlna, hodváb, vlna, syntetické vlákna) a má rôzne stupne vráskavosti.
Rozdiely podrobnejšie:
Mušelín:
Väzba: Plátnová väzba, ktorá je známa svojou jednoduchosťou a jemnosťou.
Materiál: Zvyčajne 100% bavlna, ale môže byť aj z iných materiálov.
Vzhľad: Jemný, hladký a priedušný.
Použitie: Letné oblečenie, detské odevy, šatky, závoje.
Krep:
Väzba: Môže byť rôzna, ale často sa vyznačuje vráskavým povrchom.
Materiál: Môže byť z bavlny, hodvábu, vlny, syntetických vlákien a ďalších materiálov.
Vzhľad: Vraskavý povrch, ktorý môže byť jemný až výrazný.
Použitie: Rôzne druhy oblečenia, záclony, dekorácie.
V skratke: Ak hľadáte jemnú a priedušnú látku na leto, zvolíte mušelín. Ak potrebujete látku s vráskavým povrchom, zvolíte krep.
Podľa fotky môže byť problém ich od seba odlíšiť (ako je to v tomto prípade)
Môj prvý tip bol krep.
Čo na to AI:
Mušelín a krep sú dva rôzne druhy látok. Mušelín je jemná, ľahká a vzdušná tkanina, často vyrobená zo 100% bavlny, známa svojou mäkkosťou a priedušnosťou. Je ideálna na letné oblečenie a detské odevy. Krep je typ tkaniny s vráskavým povrchom, ktorý môže byť vyrobený z rôznych materiálov (bavlna, hodváb, vlna, syntetické vlákna) a má rôzne stupne vráskavosti.
Rozdiely podrobnejšie:
Mušelín:
Väzba: Plátnová väzba, ktorá je známa svojou jednoduchosťou a jemnosťou.
Materiál: Zvyčajne 100% bavlna, ale môže byť aj z iných materiálov.
Vzhľad: Jemný, hladký a priedušný.
Použitie: Letné oblečenie, detské odevy, šatky, závoje.
Krep:
Väzba: Môže byť rôzna, ale často sa vyznačuje vráskavým povrchom.
Materiál: Môže byť z bavlny, hodvábu, vlny, syntetických vlákien a ďalších materiálov.
Vzhľad: Vraskavý povrch, ktorý môže byť jemný až výrazný.
Použitie: Rôzne druhy oblečenia, záclony, dekorácie.
V skratke: Ak hľadáte jemnú a priedušnú látku na leto, zvolíte mušelín. Ak potrebujete látku s vráskavým povrchom, zvolíte krep.
@alienkami
Áno to som chcela napísať, že ak je to bavlna tak je to mušelín
Je jedno co to je, objednaj si muselin. Na cokolvek co z toho chces, to bude na telo prijemnejsie
Myslím ze muselin
Je to muslin. Muslin. Kupis lacno aj z AliExpress. Teraz som si akurat dosila dve bluzky.
Ahoj, je to mušelín, nájdeš aj pod názvom dvojitá gázovina -100% bavlna. (šijem z neho často)
Super dievčatá ďakujem všetkým ❤️
Podľa mňa je to dvojita gazovina v úprave crinkle.

Vyzera to ako mušelín.