Rady na začiatok v tvorbe kabeliek: Stojí to za to?
Potrebujem poradiť do akej tvorby sa mám pustiť a či sa mi to vôbec oplatí chcela by som vedieť váš názor na tieto kabelky či sa mi ich oplatí vyrábať alebo nie ďakujem 😊
V dobe nosenia teplakov na kazdu prilezitost, jednoducho nepredajne. Ci sa Ti paci, ci nie. Na cinskych strankach za par eur. Bodka. Konec
@anonym_0a36a6 tak je to pravda doba temu nás prevalcovala a čo sa týka práce som na materskej a momentálne sa ešte nechystám do práce a nemám problém to robiť aj popri zamestnaní ja som tu neprišla tieto kabelky predávať len zistiť názor ľudí a ich vkus 😉😊
@kolka94 Tak rad si tu uz dostala vela. Venuj sa niecomu inemu. Kabelky nie su naozaj pekne. A tie co mas v inzerate by som ani zadarmo nechcela. Za zvieratka si ludia kludne zaplatia. Inspiruj sa dusankamoj. Ta robi tie najkrajsie zvieratka podla mna. Kuk jej profil. Ale na kabelky kasli. Na zvieratka vies zohnat navod, a ak ta to bavi vies sa zdokonalovat. Drzim palce.
Ako, hackovat vies pekne, pozrela som v inzerate, ale kabelka fakt nie vhodna na nosenie, to nema nic s kabelkami v uvodnom prispevku, je to, zial, bez vkusu. Este aj tie farby du hrozne. . Hackuj nieco ine, hackovat vies.
Podľa mňa väčšina tých "handmade vecí" je predajná hlavne, keď je to vyrobené akoby namieru. Pre nevestu,pre učiteľku, pre babku, pre Sofinku...
A ten tvar nie je veľmi praktický. Rozmýšľaj ,čo by si do nejj dala .
Ak pre dievčatká, tak určite maličkú,možno aj v podobe "ľadvinky"...
@anonym_b00dff ani nevieš rozmery kabelky a už súdis že tam nič nezmestis? 😊
@kolka94 ahoj. Mne sa nepáči, príde mi ako na pláž. Nepraktická. Skôr by som na tento štýl prijala nejaké úložné boxy 🫢
Podľa mňa väčšina tých "handmade vecí" je predajná hlavne, keď je to vyrobené akoby namieru. Pre nevestu,pre učiteľku, pre babku, pre Sofinku...
A ten tvar nie je veľmi praktický. Rozmýšľaj ,čo by si do nejj dala .
Ak pre dievčatká, tak určite maličkú,možno aj v podobe "ľadvinky"...
@joesvk to že vidím plno žien čo hackuju a hackuju také ako som tu pridala a majú plno objednávok tak to trošku nechápem ako je to možné keď ja som tu zatiaľ neprečítal áno ja ju chcem alebo niečo podobné 😉 ale nevadí ďakujem za názor 😊
@anonym_07dc83 že úložné boxy by si kúpila hej? 😊
@kolka94 skôr by som sa po nich pozrela ako po takej kabelke.
@anonym_07dc83 že úložné boxy by si kúpila hej? 😊
@kolka94 odfot sa do inzerátu s jednou z tvojich kabeliek, ako si predstavuješ že sa maju nosiť dospelou zenou ..ja si neviem ani len oblečenie k nej predstaviť
Takúto kabelku by som prijala jedine v 1998, keď sme sa so sesternicou (ako 10 ročne) hrávali na bankárky.. sú úplne detské.
Inak priznaj sa, tie dve kabelky ani nie su tvoje. Iba si prekryla vyrobcu tym napisom farby. Teraz som to nasla na nete. Tvoje su iba tie hrozne co mas v inzerate.
Inak priznaj sa, tie dve kabelky ani nie su tvoje. Iba si prekryla vyrobcu tym napisom farby. Teraz som to nasla na nete. Tvoje su iba tie hrozne co mas v inzerate.
@anonym_96a783 ved hej, to by kopirovala
@anonym_96a783 ved hej, to by kopirovala
@anonym_6c2c44 Ale ona sa tvarila, ze jej praca. Este pisala obe pekne drzia tvar. Pritom ich ani doma nema. Foto z netu.
@anonym_10d2aa vyrábam a čo sledujem ľudí a ich kabelky niekedy si pripadám ako úchyl na kabelky 🤣 tak ľudia nosia vacsinou menšie aj dievčatá pod 20 nosia len maličké tak neviem pre ktoré sa rozhodnúť 😊
@kolka94 opatruj starych ludi, hackovane veci su nezaplatene, to by si musela mat naozaj vynimocnu a nadhernu pracu, nieco, co by ta odlisovalo od inych zien, co hackuju
@martinkatinka nie každý materiál je taký ako píšeš kabelka pekne drží tvar aj jedna aj druhá z fotky 😊
@kolka94 mozno hackovane kosiky, tie kabelky mozno trochu obzvlastnit a v bielej mozno pre dievcatka na prve svate prijimanie by isli
@minesasubu sú veľmi pekné ak sa môžem opýtať ešte aká bola cena? 😊 A uvítali by ste napríklad aj nejakú háčkovanú tasku na kočík? Možno kočík už nepoužívate ale aký názor by ste na to mali? 😊
@kolka94 kupovala som to pred 4 roky a platila som len za materiál bolo to po znamosti kedže to nikto nerobil v okoli
tašku na kočik nie skor boxy pre deti alebo koše na odkladanie hračiek s menom napriklad alebo take do kupelne , kuchyne alebo aj prestieranie
dá sa vymyslieť čokolvek
@anonym_0a36a6 tak je to pravda doba temu nás prevalcovala a čo sa týka práce som na materskej a momentálne sa ešte nechystám do práce a nemám problém to robiť aj popri zamestnaní ja som tu neprišla tieto kabelky predávať len zistiť názor ľudí a ich vkus 😉😊
@kolka94 mne je to ľúto, ale je to tak. Bohužiaľ,takto sa neceni šikovnosť ludi
Takže ešte aj klameš a to čo tu dávaš nie je tvoja práca ?
Naozaj chceš klamstvom získať ľudí ? Wau
@anonym_96a783 torebka KUFEREK HONEY
@kolka94 Ak chceš zistiť len záujem, prečo vzbudzujes dojem, že to robíš sama?
Háčkované veci sa mi absolútne nepáčia, okrem takých hračiek pre deti, absolútne nič, mne to príde dizajnovo také predpotopné, podľa mňa tieto háčkované veci uznávajú take divožienky tvz. prírodné ženy, čo sa nemalujú a nosia voľné sukne proste taký ten štýl, čo okolo mňa ani len neprebehol, za mňa ani zadarmo proste nie
@maca1984 a čo nie je funkčné na hackovanych kabelkách? 😊
@kolka94
Ahoj, zaspinia sa. Nepozries to suco. Môžu sa strhnúť. Látkovú vyperieš, koženú utries.
Ale ja mám napríklad rada háčkované košíky do domácnosti 🙂 Tiež by som celkom rada šila nejake veci ale pozrela som Sashe, Etsy, a iné aj obchody aj online. Je toho veľmi veľa. Možno na objednávku niečo hej ale život sa tým sotva. Ja chcem kvalitné materiály a ľudia to buď predaju lacno - že to ledva vykryje náklady alebo potom pridtaho, že to málokto kúpi.
Skús urobiť aj zopár iných produktov okrem kabeliek, a nech si ľudia výberu 🙂. Držím palce!
ahoj, mne sa hackovane veci velmi pacia, ale skor tasky cez rameno, posielam obrazok. vela ludi si take nieco kupi, tu si na mamickovksom fore tak to nie je podla mna uplne relevantna skupina co sa tyka financii, no napriklad ja a moje kamosky velmi milujeme podporovat malych tvorcov, pre mna je uplne v pohode dat na cokoladu vyrobenu na slovensku 10eur, ci sviecku za 20. minuly vikend som na trhoch za keramicky glazurovany hrnček na espresso dala 18eur. na svadbu kamaratke som si nechala vyrobit handmade nausnice za cca 50eur. pre mna toto nie su velke ciastky za poctivu pracu, sama som vo volnom case pre seba vytvarala nejake vecicky, takze si viem predstavit kolko energie do toho ide. ja temu nepodporujem, ale mam nadstandartny plat a deti nemam. kazdy produkt ma svojho kupca, len niekedy je narocne ho najst
Takže ešte aj klameš a to čo tu dávaš nie je tvoja práca ?
Naozaj chceš klamstvom získať ľudí ? Wau
@maca1984 nikdy som nepovedala že som ich urobila takže neviem kde si to klamstvo čítala vyrobila som tie čo ponúkam a nemôžem míňať ďalšie peniaze na materiál keď neviem či je nie o také žiadané ja som sa prišla opýtať na názor či sa to páči ľuďom taký štýl nič viac tak neviem o čom tu rozprávate ale nevadí 😊
@maca1984 nikdy som nepovedala že som ich urobila takže neviem kde si to klamstvo čítala vyrobila som tie čo ponúkam a nemôžem míňať ďalšie peniaze na materiál keď neviem či je nie o také žiadané ja som sa prišla opýtať na názor či sa to páči ľuďom taký štýl nič viac tak neviem o čom tu rozprávate ale nevadí 😊
@kolka94 tak by bolo čestné napísať, že fotky ktoré tu zverejňuješ si bohapusto ukradla.
@kolka94 nepocuvaj tu niektore co si prisli len kopnut do teba. Len ta zhodia, pricom ony same by nevedeli ani dat latku cez latku tymi svojimi negrajnymi paprcami ale kritizovat budu.Nechala by som si poradit trebars najnovsie trendy cez AI trosku s nou o tom podebatit nech ta usmerni a uvidis co by ti poradila ak ta tento smer zaujima.Tak nejak aby to bolo originalne a bola si skor vynimka na trhu s niecim podobnym aj keby to neboli priamo kabelky ale teda toto hackovanie
@anonym_10d2aa ako ho vzbudzujem? Čím konkrétne? Lebo ani raz som nepovedala že je to moja tvorba 😊
@kolka94 A to, kde si pisala ze dobre drzia tvar obe kabelky, ked tie kabelky nemas akoze skadial vies? Takto klamat. Ukradnut fotky a pytat sa, ako keby si ich robila, ci by bol zaujem o ne.
@anonym_10d2aa ako ho vzbudzujem? Čím konkrétne? Lebo ani raz som nepovedala že je to moja tvorba 😊
@kolka94 no tak po tvojom uvodnom prispevku: "chcela by som vedieť váš názor na tieto kabelky či sa mi ich oplatí vyrábať alebo nie ďakujem" som vobec neuvazovala nad tym, ze tie kabelky nie su tvoja vyroba. takze ano, zavadzala si, lebo si sem dala 2 cudzie foto stiahnute z netu a pytala si sa, ci sa ti ICH oplati vyrabat. ved to je uplne jasne ze sa pytas na tieto konkretne kabelky a nie na tie co si naozaj sama vyrobila a mas v inzerate. prepac, ale tie sa k tym foto co si sem dala ani zdaleka nepriblizuju. mna ani nenapadlo sa pozriet na tvoj inzerat a hladat nejake ine kabelky. je mi luto ale pochybujem ze by si dokazala vyrobit presne taku istu ako je ta stiahnuta foto z netu, ked to porovnam s tymi co si sama vyrobila. nabuduce sa radsej rovno spytaj ci je zaujem o tvoje vyrobky.
Na zelenej kabelke v bazári máš úplne zle rúčky, asymetricky.

@kolka94
Skôr deky do kočíkov by si mohla robiť a pelechy pre psíkov a mačky by boli veľmi pekné.Aj oblečenie pre psíkov.
@ketrin1984 tak tie deky robí kamarátka a nejdú jej veľmi skôr mojkacikov takých plysakov na spanie vyrába a ruzenceky 😊