icon

Zapojte sa do výzvy a získajte 5 PDF strihov

vanesidlo
Dnes o 08:40

Ahojte, vytvorila som svoju prvú výzvu a bola by som rada, ak by ste sa do nej zapojili.
O čo vlastne ide?

Zapoj sa do výzvy a získaj 5 PDF strihov a návodov na ušitie praktických vecí pre svojho školáka.

Nemusíš byť skúsená krajčírka. Návody ťa prevedú jednotlivými krokmi a vybrať si môžeš jeden projekt alebo sa pustiť do celej výzvy.

✂️ ČO NA TEBA ČAKÁ?

💳 OBAL NA KARTU
Praktický obal na školskú, dopravnú alebo inú kartu, ktorú chce mať školák vždy po ruke.

📖 ZÁLOŽKA DO KNIHY
Malý a milý doplnok pre malých čitateľov - žabka a krokodíl.

👛 FILCOVÁ PEŇAŽENKA
Na drobné, kartičky alebo malé poklady, ktoré si školák potrebuje schovať.

🐝 ZÁPICH NA CERUZKU
Roztomilá včielka pre usilovného prváčika.

🔑 KĽÚČENKA
Na kľúče, batoh alebo školskú tašku.
🎁 CELÝ BALÍČEK ZÍSKAŠ ZDARMA

Stačí sa zapojiť do výzvy. Návody ti následne prídu priamo do e-mailu.
https://www.vanesidlo.sk/pages/skolska-vyzva

anonym_c8276b
Dnes o 09:40

@vanesidlo dám ti úprimnú spätnú väzbu - pozriem sa na to a nepotrebujem k tomu žiadny návod, kreatívny človek to urobí aj bez nejakého návodu, ostatní to robiť nebudú. Čiže cieľovka týchto produktov nie sú osoby, čo majú doma šijací stroj - lebo v dnešnej dobe ho majú len tí, čo reálne šijú a ľudia, čo šijú nepotrebujú návod ako vystrihnúť tvar z látky. Myslím, že by to chcelo viac prepracovať podnikateľský zámer a prehodnotiť aj cenu.

Píšem ti to v dobrom, kopec malých a začínajúcich tvorcov podporujem ale za toto by som nedala ani len ten email.

vanesidlo
autor
Dnes o 09:48
@anonym_c8276b

@vanesidlo dám ti úprimnú spätnú väzbu - pozriem sa na to a nepotrebujem k tomu žiadny návod, kreatívny človek to urobí aj bez nejakého návodu, ostatní to robiť nebudú. Čiže cieľovka týchto produktov nie sú osoby, čo majú doma šijací stroj - lebo v dnešnej dobe ho majú len tí, čo reálne šijú a ľudia, čo šijú nepotrebujú návod ako vystrihnúť tvar z látky. Myslím, že by to chcelo viac prepracovať podnikateľský zámer a prehodnotiť aj cenu.

Píšem ti to v dobrom, kopec malých a začínajúcich tvorcov podporujem ale za toto by som nedala ani len ten email.

@anonym_c8276b Ďakujem za spätnú väzbu. Ja robím návody na filcové knižky QUIET BOOK, leporelá a hry. Toto vzniklo ako projekt na využitie zbytkov. A bohužiaľ, čudoval/a by si sa, koľko ľudí nemá doma ani pravítko, aby si vystrihlo štvorec. Strihy sú zadarmo a návody pre tých, ktorí možno nevedia šiť. Zároveň je to ukážka toho, ako sú moje návody spracované a aké informácie obsahujú (návod na tlač, zoznam materiálu, akú použiť ihlu, kde kúpiť kvalitný filc a pod.) A v dnešnej dobe niekedy ľudia nemajú čas chytiť pravítko a vymeriavať, aby si vytvorili šablonu... chcú sa odreagovať, sadnúť za stroj a na chvíľu vypnúť hlavu 🙂 Ale ďakujem za názor 🙂