Ahojte. Chcela by som sa naučiť háčkovať, máte nejaké tipy,knihy,prípadne videá ako na to?
Som úplný začiatočník,nikdy som háčik nedržala v ruke,väčšinou som počula že to ženy učili ich mamy,babky,mňa nikto,neviem ani šiť,takže budem to skúšať úplne od nuly.
Ako ste sa naučili háčkovať vy,bez predošlých skúseností?
Ďakujem
Youtube háčkovanie základy. Ja som robila kurzy v práci , neviem odkiaľ si, ale galantéria Lintex majú ochotne predavačky a radi naučia. My v KE sme učili zadarmo, stačilo si u nás kúpiť jeden háčik a jednu priadzu. A ešte sme aj kávu spravili
Ja som sa tie z youtube naucila
Podla videa to zvládneš. Ja som sa učila ešte podla návodov na papieri, tiež ma nemal kto učiť.
@tosomja wau,to su vymozenosti :D pekny pristup
Mali sme super šéfov, vlastne iní ešte majú, ja som musela odísť. Kvôli dochádzaniu, ináč by som tam asi aj zostarla jednu pani som naučila hackovat úplne od prvého uzlika, po mesiaci prišla s tým, že ona chce vedieť hackovat kabátiky pre psa, keďže mala maltezaka. A "musela" kupovať odo mňa za ...XX eur....
O mesiac na to už sa prišla pochváliť že svoje svetriky pre psa predáva v Amerike jednej známej do psieho salónu čiže odo mňa kúpila za pár eur a ona predávala za pár sto eur a aj dôkaz dala.
Som mala také nervy, ale aj ma potešilo že som ju tak dobre naučila
ak ste z nitry a okolia ja Vas naucim zadarmo a rada
@agajka22 vy ste priamo z nitry?
ano priamo
Ak je tu niekto z okolia L.Mikuláša a naučil by ma hačkovat rada zato aj zaplatím, ja sa vo videách uz v 3min strácam a neviem čia som
youtube...je tam všetko možné