Naučím sa šiť na stroji?

8. mar 2024

Naucili ste sa niektora v neskorsom veku sit na stroji? Ovladat stroj, ak hej viete poradit nejakyv učiteľov na to, kto by ma zaucil. ) dakujem

viestta
8. mar 2024

Ked sa to naucia desatrocne deti, nauci sa to aj dospela osoba. Skus hladat po okoli kurzy sitia, niektore komunitne centra organizuju aj to. Alebo najst inu sikovnu zienku, ktora ti ukaze ako zacat, zvysok sa naucis podla videii

sandra49
8. mar 2024

Určite áno 😊 nieje to vôbec veda. Základ je nájsť si dobre videa na yt. Poradim ti, caramilla, kurzy šití Daniela...oni majú aj videa pre ľudí ktorí vidia stroj prvý krát 🙂

betulinka1
8. mar 2024

Ja som isla na kurz sitia co robila v meste krajčírka. Brala iba 4 baby. Na zakladne info to bolo super. Nesijem nic velke ale malemu nohavice, lebo je ako prútik, potom z videa som sa naucila robit vačky a tak. Skus si pohladat ci nemate niekde takyto kurz, len na zaklady ako pracovat so strojom, kedy ma byt niť zatiahnutá a kedy uvoľnená.

zuzanazu85
8. mar 2024

No po pravde,ak chceš iba obšivanť, skracovať,začistovat,nie je to veda,ale ak chceš ušiť tak do pol hodiny pánske sako na mieru,je to o ,,zdravie" ,hlavne na zákazku u nejakej staršej pani, ktorá chce sako pre svojho syna na konfirmaciu a pod.🤭🤣

zuzanazu85
8. mar 2024

Nepočítam,že na dohodnutú skúšku nepríde a ty musíš v mysli premietať pár podobných postáv, hľadať dvojníka,ak tak 🤭🤣

scila
8. mar 2024

Ja som sa pred rokom prihlásila na niekoľko hodinový kurz. Mala som vtedy 39. A naučila som sa, len som zistila, že to kreslenie a piplačky nieje nič pre mňa. Ale som rada, že som si "rozšírila obzory". Kurz som našla cez net tuším v Zľavomate.

andreatytler
9. mar 2024

Tu urcite neplati ze vekom je tazsie sa naucit sit na stroji. Nema to s vekom nic spolocne. Je to len par manualnych ukonov a velka davka sustredenia a koordinacie.

autor
9. mar 2024

Ďakujem, zkaté ste žienky. Už som to skusala na starom stroji, taky biely obal má, nechapala som nic,ani navliect ihlu, a tie cievky, zlate ste.

autor
9. mar 2024

Zlaté tam malo byť. Praveze nie som technicky typ, starka bola krajčírka pracovne sila doma ale ma nenaucila, len take malickosti by som chcela.

ckocka
9. mar 2024

Na YT je plno videí, od navliekania až po šitie plesovej róby. Skvelé návody má Carammila.cz, je tam úplne všetko čo sa týka šitia vysvetlené pekne od začiatku.