Odporúčania na šijací stroj pre začiatočníkov
Ahojte, viete mi odporucit sijaci stroj pre zaciatocnikov (dcera 15r.)
Ono, dobrá skusenost so šitím dcéru skor podpori, náročný a zlý stroj ju može odradit, hoci by mala talent.
Za mna pre zaciatocnika Lada, hoc aj ten najlacnejsi. Celokovova konstrukcia, slusna vybava.
lacný a dobrý je aj Singer, aj keď som šila viac, vždy mi stačil.
Ja som samouk a kupila som si Janome, taku basic verziu. Este som zvazovala Brother.
@zuzinka888 aj keď ma len 15 a je začiatočník určite chod do kvality. Brother je naj, potom Lada, Janome sú super. Stačí aj jednoduchší. Do singeru by som nešla ani náhodou.
Ja som sa naučila na starom šľapacom a dodnes na ňom šijem najradšej, aj keď mám aj elektrický. Dajú sa zohnať za 50-100 € a hlavná výhoda je, že sa dá veľmi dobre ovládať rýchlosť a dá sa šiť fakt pomaly a presne, čo sa mne osobne na elektrickom šije ťažšie. Navyše väčšina problémov, ktoré nastanú, sa dá veľmi ľahko opraviť, keďže je mechanický.
Prosím.kde zoženiem žiarovku do starého sijacieho stroja veritas, lucznik ďakujem.
Prosím.kde zoženiem žiarovku do starého sijacieho stroja veritas, lucznik ďakujem.
@alzbetka71 ak ma minonkovy zavit, tak v hociktorom lepsom obchode s elektrikou, ja som kupovala v Hornbachu, uz mali aj LED s takym zavitom
@alzbetka71 a ste sedia aj ziarovky do rury, len tie su drahsie

Ahoj, napr. znacka Brother je kvalitna. Netreba kupovat uplnú šunku, radsej lepsi, vždy ho vies predat... ja som si raz kupila velmi lacny overlock a katastrofa, furt mi odtial vypadavali nite, nedalo sa na tom šiť.