icon

Vyrába niekto oblečenie/doplnky?

22. jan 2022

Ahojte,

Viem, že sú tu aj profily mamičiek, ktoré si chcú privyrobiť vyrábaním bižutérie/šperkov/odevov/doplnkov...
Zháňam momentálne dodávateľa pre malý eshop, chcem rozšíriť sortiment na trhu o nejaké zaujímavejšie kvalitné prvky.
Tým, že je e-shop ešte len v plánovaní, zo začiatku nič veľké nečakáme, tak ani odbytové množstvá by neboli extra veľké.
Chcela by som Vás poprosiť, či by ste tu nedali link na váš profil/stránku atď., nejedná sa o tovar pre deti.
Ďakujem 🙂

elizabet173
22. jan 2022

ja som postrehla, že si už privyrábajú, videla som viac krásnych výrobkov šikovných mamičiek. Keby to predávali cez e-shop, možno by mali väčší odbyt, ale zase by museli ísť s cenou dolu, nie? Veď aj ty chceš z toho niečo mať a si tu ako anonym, to nie je veľmi seriózne

autor
22. jan 2022

@elizabet173 pri väčšom množstve samozrejme výrobcovia dávajú nižšie ceny/množstevné zľavy. Je to normálne. Ja som premýšľala, že tým by som mohla aj niektorej mamičke pomôcť. Nemusím pôsobiť seriózne, robím tu len priestor pre tie, ktoré by teoreticky také niečo zaujalo 🙂

elizabet173
22. jan 2022

ja len premýšľam, prečo by to mali robiť cez teba, keď to dokážu aj bez toho

viestta
Odpoveď bola odstránená
martinkatinka
22. jan 2022

Existuje sashe a podobne stranky, kde uz takto zeny predavaju. Plus kamenne predajne s handmade tovarom.
Jedine tvoje plus moze byt, ze odkupis od nich vacsie mnozstvo a vo svojej rezii predas, cize nie komis, ale takto. Mozno vtedy by mali zaujem. No potom tu mas ty riziko, ze ti to "ostane na sklade".

autor
22. jan 2022

@martinkatinka prave tymto sposobom som rozmyslala 🙂

autor
22. jan 2022

@viestta dakujem za radu, ktoru som nepotrebovala :D otazka v prispevku znela inak...

martinkatinka
22. jan 2022

Len logicky, to by ti tie mamicky museli vystavit fakturu, aby si to vedela dat do uctovnictva. A mnohe to robia bez zivnosti. A co by si robila s tym, co by sa ti nepredavalo? Naspat im to uz nevratis, kedze ony by ti to predali a ty sa staraj.
Takze zalezi od toho ako si to predstavujes.

viestta
Odpoveď bola odstránená
poopsie
23. jan 2022

To je tak, keď niekto chce podnikať v niečom v čom sa nevyzná 😬myslí si aký úžasný biznis plán, že objavil ''koleso''... A potom zistí, že peniaze má natlačené v tovare, o ktorý nemá nikto záujem... A už akosi neostalo na najom, hypotéku, jedlo... Aj takých ľudí je a nie málo...

martinkatinka
23. jan 2022

@viestta napisala si to odbornejsie a tomu nie kazdy rozumie, musis lopatisticky 😄

viestta
Odpoveď bola odstránená
martinkatinka
23. jan 2022

@viestta ale na druhej strane, ja by som aj mala zaujem, ze vyrobim a predam... Uz by mi bolo jedno, ze ci to ona preda 🤷

viestta
Odpoveď bola odstránená