Poraďte ohľadom obchodu s detským sortimentom

lucia006
31. dec 2014

Ahojte.ma niekto otvoreny obchod s detskym sortimentom oblecenim,pomockami,hrackamy vsetko co ktomu patri?ak ano chcela by som info o dodavateloch ci sa oplati brat spolska alebo madarska .chcela by som si otvorit zaciatkom roka .zhanam co najviac informacii.dakujem vopred

sissy27
31. dec 2014

@lucia006 že som tak smelá, začínaš úplne zle... hľadáš tovar, ktorý sa oplatí TEBE ako obchodníkovi, nie tovar, ktorý chýba a o ktorý by mohol byť záujem... to, čo hľadáš, ponúka dnes asi každý, s tým dieru do sveta neurobíš... skús niečo, čo neponúka hocikto, kto si vie založiť živnosť a podpísať papier... lebo prísť do 10 obchodov a nájsť všade rovnaký tovar, to je na o čom?

lucia006
autor
31. dec 2014

@sissy27 spytala som sa na priamu otazku .lebo potrebujem to zriesit vsetko domesiaca uz mam 4roky otvoreny obchod-drobnochov a tiez som to riesila takto .poradili dodavatelov a potom to uz islo jedno sdruhym .ja nemam problem vyhoviet zakaznikom.len potrebujem zohnat tovar ktory predavaju vnedalekom meste odnas kde som chodila doteraz nakupovat aj ja.a. sme stym tovarom spokojny je to babynova a caretero viem ze majitel chodit osobne poto mimo sr ale urcite by mi nepovedal viac info kedze budem konkurencia.

bonaqa2013
31. dec 2014

@lucia006 ja mám problémy s detskými vecičkami ale vačšími číslami. Každý má len do čísla 134, alebo 116. No ale potom vačšie čísla už nie sú v predajniach a ja mám dcéru ktorá potrebuje 146 a nemám to kde v podstate kúpiť. Možno keby si sa zamerala aj na vačšie veľkosti, nie len na tie malilinké vecičky.

lucia006
autor
31. dec 2014

@bonaqa2nieje problem ak si pozistujem distributorov .chcela by som slov.vyrobcov siat.a otie kojenecke potreby ako som pisala babynova cretero madarske plienky ale nic neviem njst na nete zatial☹