Zháňam gumičky na rúška na tvár suuuurne!!!
Ahojte žienky šijem rúška do nemocnice robim to zadarmo , nezarábam na tom . Ale došla mi guma klobuková hrubka 1mm až 1,5 mm. Nemáte niektorá v ponuke rada odkúpim . Majka
@majkabr 4 x 40 cm stačí
@majkabr ja sijem z tej istej latky pasik ktory ma dlzku 40 cm
@majkabr skuste rozrezat upinaky_pavuky,co sa pouzivaju v autach na uchytenie niecoho v kufri. Mohli by ste to kupit na cerpacke,ak nebudu vypredane. Alebo mozno aj mate doma. Videla som,ze to zeny davaju a idem aj ja davat,lebo guma dosla.
Videla som to aj v tescu,pripadne poproste znamych v rodine. Je to celkom bezna vybava,chlapi to mavaju v aute
@majkabr ja mam gumičku, no má 7 mm na šírku... Ja som si usila, prevliekla a použila túto.. Ak by sa zislo
Urcite su lepsie na viazanie, aspon ich mozu pripadne aj vyvarat, sterilizovat v autoklavoch alebo namacat do dezinfekcie a su na viac pouziti, gumicka by tieto zasahy neprezila. Klobuk dole za Vasu pracu 👏👍
@basullinka
@moravcikovalucia
@hivanik A ta šnurka sa da na nete ešte zohnať?? A pod akym nazvom to zoženiem teda ako sa tá šnurka odborne volá?? a to prevliekate cez ten tunel alebo len našijete nakoniec???
guma doslova došla, ak nejaká je tak v zatvorených galanteriach, skus napísať napr, nejakej kamenej predajne , ale blok by ti nemohli dat , až po karanténe
nie je , ja som preliezla všetko nie je
Ja mam šnúrky ak bi to pomohlo

@majkabr neviem ti pomôcť ale chcem sa ti poďakovať za to čo robíš a prajem tebe a tvojej rodinke všetko dobre