icon

Zháňam gumičky na rúška na tvár suuuurne!!!

majkabr
21. mar 2020

Ahojte žienky šijem rúška do nemocnice robim to zadarmo , nezarábam na tom . Ale došla mi guma klobuková hrubka 1mm až 1,5 mm. Nemáte niektorá v ponuke rada odkúpim . Majka

nikyball
21. mar 2020

@majkabr neviem ti pomôcť ale chcem sa ti poďakovať za to čo robíš a prajem tebe a tvojej rodinke všetko dobre

ercsika
21. mar 2020

@majkabr Dobry den, nemate nahodou stare silonky ? Ja som nohy nastrihala na pasiky , a gumicky su hotove 🙂 tu som videla napad na koniku

majkabr
autor
21. mar 2020

@ercsika Do nemocnice nemožem poslať ruška so silonkami

ercsika
21. mar 2020

@majkabr nevedela som. Prepacte 🙂

nika82
21. mar 2020

@majkabr skuste v skupine mesta alebo na Fb

hivanik
21. mar 2020

@majkabr ...ruska nosim denne a tiez sijem...gumicky dosli tak sijem na viazanie a su lepsie....

majkabr
autor
21. mar 2020

@hivanik a čo davate na viazanie,??

hivanik
21. mar 2020

@majkabr ...mam bavlneneny pasik, ktory sa pouzival na podsivanie nohavic...ale moze byt aj s tej latky s ktorej je rusko

majkabr
autor
21. mar 2020

@hivanik a aku dlžku dávate šnurky???

basullinka
Autor odpoveď zmazal
basullinka
Autor odpoveď zmazal
moravcikovalucia
21. mar 2020

@majkabr 4 x 40 cm stačí

basullinka
21. mar 2020

@majkabr ja sijem z tej istej latky pasik ktory ma dlzku 40 cm

marca12
21. mar 2020

@majkabr skuste rozrezat upinaky_pavuky,co sa pouzivaju v autach na uchytenie niecoho v kufri. Mohli by ste to kupit na cerpacke,ak nebudu vypredane. Alebo mozno aj mate doma. Videla som,ze to zeny davaju a idem aj ja davat,lebo guma dosla.
Videla som to aj v tescu,pripadne poproste znamych v rodine. Je to celkom bezna vybava,chlapi to mavaju v aute

monikaaa22
21. mar 2020

@majkabr ja mam gumičku, no má 7 mm na šírku... Ja som si usila, prevliekla a použila túto.. Ak by sa zislo

kondaska1
21. mar 2020

Urcite su lepsie na viazanie, aspon ich mozu pripadne aj vyvarat, sterilizovat v autoklavoch alebo namacat do dezinfekcie a su na viac pouziti, gumicka by tieto zasahy neprezila. Klobuk dole za Vasu pracu 👏👍

hivanik
21. mar 2020
majkabr
autor
21. mar 2020

@basullinka
@moravcikovalucia
@hivanik A ta šnurka sa da na nete ešte zohnať?? A pod akym nazvom to zoženiem teda ako sa tá šnurka odborne volá?? a to prevliekate cez ten tunel alebo len našijete nakoniec???

hivanik
21. mar 2020

@majkabr ...nasivam ju nakoniec alebo uz som sila aj tak ze som to opaspulovala...proste som tie konce obsila hned pasikom...nastrihas si cca 3cm pasiky a obsijes....myslim, ze paspula sa to vola ale u nas vsetko pozatvarane

sara07
21. mar 2020

guma doslova došla, ak nejaká je tak v zatvorených galanteriach, skus napísať napr, nejakej kamenej predajne , ale blok by ti nemohli dat , až po karanténe
nie je , ja som preliezla všetko nie je

ticko
21. mar 2020

Ja mam šnúrky ak bi to pomohlo

megika1
21. mar 2020

@majkabr 50 CM na celú jednu stranu,si osobnosť,želám pevné zdravie 🙂

majkabr
autor
21. mar 2020

@ticko pomohlo určite ale ake šnurky??

ticko