Ako nájsť obvodného lekára v zahraničí?
Ahojte. Zahraničí pracujem na tpp takže môžem využívať aj dr. No len neveim ako zistiť ktorému dr patrím. Potebujem obyčajného “obvoďáka”. Trvalý pobyt mám na Sk.
na Oegkk si nepisala? ci mas inu poistovnu?
Kde v zahraničí pracuješ? Ja som v at a u mňa ( horné at ) funguje tak že obvodného hľadáš sama, môžeš prevolať ambulancie obv.dr a opýtaš sa či berú nového pacienta
Uplne kdekoľvek chod
Ja som bola v UK a išla som do ambulancie k lekárovi, ktorý mi bol najbližšie 😄 tam sa opýtala, či sa môžem u nich registrovať, nebol problém...🤷♀️
na Oegkk si nepisala? ci mas inu poistovnu?
@stellarstar
@balerina2025 jejda úplne mi vypadlo tam dopísať, že som v cz a mám vzp
Tam je to podobné ako na Slovensku. Podľa rajonizácie, tam Ťa musí zobrať. Alebo sa opýtať iného lekára, či Ťa vezme
Tam je to podobné ako na Slovensku. Podľa rajonizácie, tam Ťa musí zobrať. Alebo sa opýtať iného lekára, či Ťa vezme
@majka2959 ďakujem
v CZ skus pozriet mojeambulance.cz, maju vela pobociek po celej republike a novych pacientov beru stale. Alebo potom ako je napisane vyssie, obvolavat praktikov v tvojom obvode.
v CZ skus pozriet mojeambulance.cz, maju vela pobociek po celej republike a novych pacientov beru stale. Alebo potom ako je napisane vyssie, obvolavat praktikov v tvojom obvode.
@lin_a ďakujem ☺️
S radosťou.
Ahoj. Chod popripade na ceskeho MK. Adaj si tam otazku. Alebo daj google /nejake recenzie/ spytaj sa susedov ci v praci/skole a mozes chodit kde ta zoberu.

zamestnavatela si sa pytala?