icon

Ako sa vyberá detský pediater?

8. apr 2023

Ahojte baby som v 6 mesiaci tehotenstva a budem musiet vybrat lekára ..neviete prosím vás ako to je či podľa ulíc alebo je to moja slobodná voľba ?

beata_k
8. apr 2023

Ak ma volne iny, tak sa s nim mozes dohodnut pred porodom aby ta vzal. Ak je plno, tak podla obvodu (ulice)

autor
8. apr 2023

@beata_k a nevieš ako to nájdem že kde patrím podla ulice ? 🙂

mamina7070
8. apr 2023

b ktorom kraji zijes ? mas tam aj trvaly pobyt?

beata_k
8. apr 2023

Myslim, ze sa da dohladat na nete. Ja som zavolala do poistovne a tam mi hned povedali.

patka06
8. apr 2023

Tu si nájdeš kam patríš obvodom podľa bydliska, ale máme slobodnú voľbu lekára, takže si môžeš vybrať aj na základe odporúčania známych, kto už má deti alebo podľa recenzií na nete
Potom vybraného pediatra pred pôrodom navštíviš a dohodneš sa či dieťatko zoberie..
https://www.e-vuc.sk/bsk/zdravotnictvo/kto-je-m...

autor
8. apr 2023

@mamina7070 ďakujem 🙂 tam som ale pozerala a našlo mi úplnú somarinu dedina 30 minút od nás 😂 a ked som dala moju dospelú to isté ...

deti95060810
8. apr 2023

no môže byť... my chodíme resp. po smrti pediatra nás všetkých šupli k pediatrovi , ktorý je vzd. od nás 16 km...

januska12323
8. apr 2023

Nájdeš si takého, ktorý vás zoberie alebo podľa obvodu.

zorkahorka
8. apr 2023

Mala by si patrit k spadovemu dr. Ja som k spadovej nesla. Vyberala som tu, ktoru mam pomerne blizko, ma dobre referencie, peknu ambulanciu a čakáren (teda nue staru osarpanu budu) a moznost parkovania 😅

autor
8. apr 2023

@deti95060810 no ale ja mám detsku doktorku ku ktorej patrím obvodom a nieje teda vzdialená v tej dedine 🙂 čiže ktovie ako to je s tou stránkou

autor
8. apr 2023

@zorkahorka dúfam že aj ja takú nájdem 😅 najbližšiu mám teda vzdialenú nejakých 12 minút peši čo je úplne pri mne blízko :D

zorkahorka
8. apr 2023

No vidis, chod sa spytat, ci ta vezme. Je super ju mat po ruke

autor
8. apr 2023

@zorkahorka presne moja doktorka je v starej ošarpanej bude 😂😂😂 a do teraz k nej nechcem chodiť presne kôli tomu 😂

lulu2014
8. apr 2023

Je to tvoja slobodna volba. Mozes podla referencii alebo kde su kamosky ci rodina spokojni… oslovis toho vybrateho Dr a uvidis ci ta zoberie. Ak nie hladas dalej. Nemusi ta zobrat ani ten kde patris obvodovo ak ma uz plno. Drzim palce 🙂

lulu2014
8. apr 2023

Vyberaj podla Dr a nie podla budovy 😉

mamina7070
8. apr 2023

tak prihlas male k tej co si ty chodila 😉

majamat
8. apr 2023

ja moc neporadim, len ma pobavilo spojenie detsky pediater.

pediater znamena v preklade detsky lekar, cize pediater je len detsky. aj ked riesi aj doradst, aj tak je to stale detsky lekar.

drake122
8. apr 2023

@majamat je to platný terminus technicus.
Štandard pediater je dospelý človek.
Detský pediater je tiež pediater, ale vo veku 0-18 rokov. Autorka proste hladá mladeho géniusa, čo skončil medicínu ešte v detskom veku!👌