icon

Boli ste na detskej pohotovosti v Prešove?

sharlotta
27. jan 2014

Aku mate skusenost? Dakujem

luba28
27. jan 2014

kedy ako

janinah
27. jan 2014

skúsenosti bokom,ak dieťa akútne potrebuje lekára,tak na to je pohotovosť a nebudem zisťovať čo a ako,ale idem...ak stav dieťaťa podľa môjho najlepšieho vedomia a svedomia vydrží do rána,tak čakám a idemráno k našej pediatričke

julinka322
27. jan 2014

presne, ako píše janinah, ak sa dá, treba počkať do rána, niekedy mám pocit, že matky utekajú s deťmi na pohotovosť pre každú somarinu. ale veľa robí aj strach, nie každá matka prežíva chorobu dieťaťa rovnako. pri prvom dieťati, keď si na to spätne spomeniem som aj ja bola na pohotovosti veľakrát zbytočne a stačilo počkať a mohla som sa vyhnúť mnohým antibiotikam, ale vtedy som mala obrovský strach, pri treťom dieťati je to už samozrejme úplne iné. no a nehovoriac o tom, že veľa robí aj prístup lekára, ktorý slúži. ja mám aj strašné skúsenosti, ale nebudem tu vypisovať mená. v každom prípade, kto ide na pohotovosť, musí rátať s tým, že určite dostane dieťa antibiotiká.

jana293
27. jan 2014

neviem ktoru konkretne pohotovost myslis.ja nemam najlepsie skusenosti a to som bola na oboch viackrat.ale pozri ked je to vazne,neriesim neustretovost lekarov a podobne,hlavne,ze pomozu.