Dcéra je chorá, lekár má dovolenku, čo robiť?
Moze nás vziať iný lekár ak má náš dovolenku ? Dcéra je veľmi chorá, horúčky , vracanie a celé dni len spí.. naša lekárka ma dovolenku a ina nás odmieta zobrať. Pohotovosť je až večer, môže nás ina lekárka takto odmietnuť vyšetriť??
@borihh každá lekárka ktorá má dovolenku,by mala mať buď na stránke alebo na dverách uvedené kto ju zastupuje.
Na web strankach vuc je vzdy napisany zastup
Nasa mava vzdy napisane na dverach oznam, ze ma dovolenku, odkedy dokedy a kto ju za tu dobu zastupuje, ten lekar je povinny vas zobrat, oni to tam nepisu len tak, musia sa s nimi dopredu dohodnut takze o tom vie
tak ako aj predo mnou písali - musí ju niekto zastupovať a tá vás musí vziať. Ak je na tom zle tak pohotovosť,- ale v takomto prípade by som riešila tú nemocničnú po 22. Neviem koľko má dcérka rokov ani ako dlho to trvá, ale aby nebola dehydrovaná. Ak by bolo zle, v nemocke by si ju nechali /ja viem že sa tam nik nehrnie, ale je leto a horúčky v kombinácii s vracaním dlhšiu dobu.../

@borihh Vašu dr musí niekto zastupovať. Tá vás nesmie odmietnuť.
Skús obvolat pediatrov v meste, každý normálny vás vezme. Riešila som rovnakú situáciu pred 2 týždňami. Bez problémov nás vzali.