icon

Dcéra je chorá, lekár má dovolenku, čo robiť?

borihh
29. júl 2019

Moze nás vziať iný lekár ak má náš dovolenku ? Dcéra je veľmi chorá, horúčky , vracanie a celé dni len spí.. naša lekárka ma dovolenku a ina nás odmieta zobrať. Pohotovosť je až večer, môže nás ina lekárka takto odmietnuť vyšetriť??

abbey1
29. júl 2019

@borihh Vašu dr musí niekto zastupovať. Tá vás nesmie odmietnuť.
Skús obvolat pediatrov v meste, každý normálny vás vezme. Riešila som rovnakú situáciu pred 2 týždňami. Bez problémov nás vzali.

kristina2412
29. júl 2019

@borihh každá lekárka ktorá má dovolenku,by mala mať buď na stránke alebo na dverách uvedené kto ju zastupuje.

melli88
29. júl 2019

@borihh ved ju musi niekto zastupovat. Jasne ze ina ta len tak nezoberie ale zastupujuca ano.
A pri najhorsom chod za riaditelom nemocnice. Hned budu v pozore

beata_ra
29. júl 2019

@borihh nejaka zastupujuca tam bude a ta vas neodmietne, ale beru len akutne stavy, pohotovost v nemocnici hlavny prijem nefunguje skor?

queen_mary
29. júl 2019

Na web strankach vuc je vzdy napisany zastup

sisulia
29. júl 2019

Nasa mava vzdy napisane na dverach oznam, ze ma dovolenku, odkedy dokedy a kto ju za tu dobu zastupuje, ten lekar je povinny vas zobrat, oni to tam nepisu len tak, musia sa s nimi dopredu dohodnut takze o tom vie

bagre
29. júl 2019

tak ako aj predo mnou písali - musí ju niekto zastupovať a tá vás musí vziať. Ak je na tom zle tak pohotovosť,- ale v takomto prípade by som riešila tú nemocničnú po 22. Neviem koľko má dcérka rokov ani ako dlho to trvá, ale aby nebola dehydrovaná. Ak by bolo zle, v nemocke by si ju nechali /ja viem že sa tam nik nehrnie, ale je leto a horúčky v kombinácii s vracaním dlhšiu dobu.../